• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler yapıyorsunuz ?

Ben anlatiyim tam bir felaket unvtede son yilim part time calismaya basladim . Sabah uyaniyorum erken okula gidiorum sonra okuldan cikiorum eve geliorum bir dersten proje var final notum olucak arkadasimla beraber ya onda ya bizdr projeye baslioruz saat aksam 5 te kos kos ise gidiorum aksam 10 oluo isten cikk servise bin eve gel yemek ye birde bakmisim uykum gelmis uyuu hic ders calisma yok ortada sevgilim izine geldi haftaya gidicek aralarda onunla gorusuoruz yorgunluktan agzim acik kalio valla . Gecen sene oyle bos zamanim varmis ki anlatamam ya valla 145 bolum yaprak dokumu ve 60 bolum aski memnu izlemistim :)

Off bende çook uzun süredir böyleyim akşama kadar evin temizligini yapıp bitiremiyorum
yemeği cok isteksiz hazırlıyorum acaba ne pişirsem diye saatlerce düşünüyorum
cnm hic bişey yapmak istemiyor güneşi görmezsem durum daha kötü oluyor çamaşıri sabah yıkıyorum akşama anca asiyorum
elim kolum tutmuyor
bazen de evi yakasım gekiyor ben topluyorum çocuklar dagitiyor batiriyor:KK51::KK43:

Ben anlatiyim tam bir felaket unvtede son yilim part time calismaya basladim . Sabah uyaniyorum erken okula gidiorum sonra okuldan cikiorum eve geliorum bir dersten proje var final notum olucak arkadasimla beraber ya onda ya bizdr projeye baslioruz saat aksam 5 te kos kos ise gidiorum aksam 10 oluo isten cikk servise bin eve gel yemek ye birde bakmisim uykum gelmis uyuu hic ders calisma yok ortada sevgilim izine geldi haftaya gidicek aralarda onunla gorusuoruz yorgunluktan agzim acik kalio valla . Gecen sene oyle bos zamanim varmis ki anlatamam ya valla 145 bolum yaprak dokumu ve 60 bolum aski memnu izlemistim :)

bende kuzey güney izliyorum deli gibi :( Hiçte sevmem aslında dizi izlemeyi ama mecburen yapacak bir şey bulamıyorum ..Sizin maşallah boş zamanınız yokmuş ki ...

Off bende çook uzun süredir böyleyim akşama kadar evin temizligini yapıp bitiremiyorum
yemeği cok isteksiz hazırlıyorum acaba ne pişirsem diye saatlerce düşünüyorum
cnm hic bişey yapmak istemiyor güneşi görmezsem durum daha kötü oluyor çamaşıri sabah yıkıyorum akşama anca asiyorum
elim kolum tutmuyor
bazen de evi yakasım gekiyor ben topluyorum çocuklar dagitiyor batiriyor:KK51::KK43:

benim de kendimi yakasım geliyor inanır mısın 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum ööööööööööyyyyyle oturuyorum sen gene çamaşırı yıkıyormuşssun ben onu da erteliyorum :(

bende kuzey güney izliyorum deli gibi :KK43: Hiçte sevmem aslında dizi izlemeyi ama mecburen yapacak bir şey bulamıyorum ..Sizin maşallah boş zamanınız yokmuş ki ...
Evet ya ders calismaya zamanim yok nasil yapsam bilmiyorum

Eğer o gün dışarı cikmayacaksam bu garip oluyorum ben.
İlla markete alışverişe bir yere gitmem lazım benim 10 dkda olsa. Bak bende anlatayım günümü.
Sabah kalkar çayı koyarım . kendimi toparlar cilt bakımımı yaparım.
Kahvaltı hazırlamaya başlarım kahvaltimizi yaparız hep beraber uzuuunca. Kahvaltiyi iyi yapmazsam o gun enerjik olamam rn az 1 saat yaparim heralde :D
Sonra evi supurur silerim. Annem yemeği yapmaya başlar ben tatlı vs yaparım aksama ve işlerim biter.
Dışarı cikacaksam bu saatlerde çıkarım cikmayacaksam büyük ihtimal ya kitap okurum ya dizi izlerim netten. Zaten akşam olmuş olur. Akşam yemeğini hazirlarim oturup yeriz. Sonra çay içme meyve yeme derken saat olur 8-9. Günün en sevdiğim kısmı oluyor burası. Hemen duş alır dizimi açar çayımı alırım elime en az 2 bölüm dizi izler uzanirim. :) Çoğunlukla gunlerim böyle geçiyor.
Sana onerecegim şey ise kendine zaman tut. Ev supurmen silmen maç dakika tutuyor diye. Benim ki tüm evi supurup silmem 30 dk. Bunu öğrendikten sonra azmis deyip hemen yapiyorum. Daha da yok galiba :-)

Eğer o gün dışarı cikmayacaksam bu garip oluyorum ben.
İlla markete alışverişe bir yere gitmem lazım benim 10 dkda olsa. Bak bende anlatayım günümü.
Sabah kalkar çayı koyarım . kendimi toparlar cilt bakımımı yaparım.
Kahvaltı hazırlamaya başlarım kahvaltimizi yaparız hep beraber uzuuunca. Kahvaltiyi iyi yapmazsam o gun enerjik olamam rn az 1 saat yaparim heralde :KK70:
Sonra evi supurur silerim. Annem yemeği yapmaya başlar ben tatlı vs yaparım aksama ve işlerim biter.
Dışarı cikacaksam bu saatlerde çıkarım cikmayacaksam büyük ihtimal ya kitap okurum ya dizi izlerim netten. Zaten akşam olmuş olur. Akşam yemeğini hazirlarim oturup yeriz. Sonra çay içme meyve yeme derken saat olur 8-9. Günün en sevdiğim kısmı oluyor burası. Hemen duş alır dizimi açar çayımı alırım elime en az 2 bölüm dizi izler uzanirim. :) Çoğunlukla gunlerim böyle geçiyor.
Sana onerecegim şey ise kendine zaman tut. Ev supurmen silmen maç dakika tutuyor diye. Benim ki tüm evi supurup silmem 30 dk. Bunu öğrendikten sonra azmis deyip hemen yapiyorum. Daha da yok galiba :-)

yok ev süpürüp silmek bir şey değil onu ben yapmıyorum zaten ama mesela yemek yapıcam böyle gözüm kararana kadar bekliyorum aptal gibi ,günde bir öğün yiyorum çünkü sabah yatıp akşama doğru kalkıyorum ilk sorunum bu sanırım ...Kıçımı kaldıramamak en büyük problemim ,ders mi çalışıcam öööööööyyyyle bekliyorum iki gün kalana kadar ...falan filan .

Back
X