- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Merhaba Hanımlar,
Ben Nemesis. Kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım
Bugün itibariyle 85.7 kiloyum, boyum 1.60 ve 25 yaşındayım.
Bugüne kadarki maceramı kısaca anlatırsam, lise sona kadar bu kadar kilolu değildim. Ancak son sınıfta ÖSS'ye hazırlanırken sürekli oturup test çözmekten ve stres kaynaklı abur cubur yemekten, üniversiteye 10 kilo alarak başladım. Üniversite 3'e kadar fazla kilo almadım-vermedim, genelde aynıydım. 3.sınıfta yurt dışına çıktım, oradaki kötü beslenmem sonucu ülkeye döndüğümde kendimi 85 kiloda buldum
. Üstelik mezuniyetime az kalmıştı ve o gazla hayatımda ilk defa diyetisyene gittim
. Tahlillerim yapıldı ve her hafta bana özel listeler hazırladı. O zaman listeye uymak çok kolaydı çünkü okula devam ettiğim için hayatım çok düzenliydi. Listenin mantığı, benim metabolizma hızıma uygun, 6 öğün, haftada 3 gün 1 saat egzersiz içeren bir düzen. Mezuniyete kadar 75'e indim. Sonraki yıllarda kilomu üç aşağı beş yukarı korudum.
Ardından evlenme arifesi geldi. B-fit spor salonuna yazıldım 3 aylık. Yediklerime pek dikkat etmeden sporla devam ettim. Gelinlik giyme heyecanı ile o sene ramazanda bile leslie yaparak kilo almadım.
VE evlendik, bir sene oldu ben tekrar 85.7'deyim
İlaç vs kullanmıyorum, nasıl oldu anlamadım. Gün geçtikçe kilo aldım, başlarda azar azar gördüm aldığımı, beni o kadar rahatsız etmedi. Ama şimdiki durumuma gelmeden harekete geçemedim. Kilo almamın sebeplerinden biri abur cubur- paketli gıdalardı, onları tamamen kestik eşimle. Çünkü o da kilo aldı
Artık evliyim ve bu kiloyla asla hamile kalmak istemiyorum çünkü bu durumda mutluluğumu yaşayamam, depresyona girerim.
Artık kafama göre yediğim günlere elveda diyorum ve yeme düzenimi tekrar oturtmak istiyorum.
Bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşlar olursa konuma beklerim.
Hepimizin sağlıkla zayıflamasını dilerim.
Her zaman sabah, aç karna tartılıyorum.
11.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85.7
18.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85.8

25.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85
01.09.2014 Pazartesi
Kilo: 84.9
gülmiyim de ne yapiyim?
08.09.2014 Pazartesi
Kilo: ...
15.09.2014 Pazartesi
Ben Nemesis. Kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım

Bugüne kadarki maceramı kısaca anlatırsam, lise sona kadar bu kadar kilolu değildim. Ancak son sınıfta ÖSS'ye hazırlanırken sürekli oturup test çözmekten ve stres kaynaklı abur cubur yemekten, üniversiteye 10 kilo alarak başladım. Üniversite 3'e kadar fazla kilo almadım-vermedim, genelde aynıydım. 3.sınıfta yurt dışına çıktım, oradaki kötü beslenmem sonucu ülkeye döndüğümde kendimi 85 kiloda buldum

Ardından evlenme arifesi geldi. B-fit spor salonuna yazıldım 3 aylık. Yediklerime pek dikkat etmeden sporla devam ettim. Gelinlik giyme heyecanı ile o sene ramazanda bile leslie yaparak kilo almadım.
VE evlendik, bir sene oldu ben tekrar 85.7'deyim

Artık kafama göre yediğim günlere elveda diyorum ve yeme düzenimi tekrar oturtmak istiyorum.
Bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşlar olursa konuma beklerim.
Hepimizin sağlıkla zayıflamasını dilerim.
Her zaman sabah, aç karna tartılıyorum.
11.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85.7
18.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85.8

25.08.2014 Pazartesi
Kilo: 85

01.09.2014 Pazartesi
Kilo: 84.9

08.09.2014 Pazartesi
15.09.2014 Pazartesi