• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nem'in yeni burnu :)

rinoplastide gelinen son nokta. ötesi var mı bilmiyorum.

ayyyyyyyyyyyyyyy cnm yaaaa onurlandırdın beni çok hoşuma gitti bu cümlen:)teşekür ederim cnm bukdr begenip kusursuz bulman gerçekten sevindirdi beni:)a.s.

çok hoş olmus cnm.. ne kdra mal oldun peki?hangi doktora yaptırdın?

teşekkür ederim :kedi:
bu arada şok oldum :1shok:
ne zaman emekli olmuşum akannehir
eşim gene profil bilgilerimi karıştırmış :umursamaz:
ne yazdığımı okumuyo habire profilime bakıp kurcalıyo albümümü siliyo :roflol::roflol::roflol:
30a dayandım :CüvCüv: ohaoldumsmile
kizzzzzz sen yine emekli olmussun amaa kaydirigubbakcemile3
cnm malatya araştırma hastahanesinde bilge türk bilene oldummm ssk oldugundan para vermedm cnm:=)

hem bedava hemde mikkkeeemmeeel ötesi bi buruna kavustun kiz cok sanslisiiiiinn boshayallersmile
millet onca para veriyo bide üstüne memnun olamiyolar :(
masallah sanaaa:nazar:

kizzzzzz sen yine emekli olmussun amaa kaydirigubbakcemile3

hem bedava hemde mikkkeeemmeeel ötesi bi buruna kavustun kiz cok sanslisiiiiinn boshayallersmile
millet onca para veriyo bide üstüne memnun olamiyolar :(
masallah sanaaa:nazar:

ay cnmmm valla çok şanslı deilimdir normalde ama bu konuda çok şükür şansızlıgımmmmm tutmadı:)memnunum valla eski halinden bin katlı iyi:)valla amlyt olupta inş kimse sonuctan memnunsuzluk çekmes..kötü bşy valla:Saruboceq:

ay cnmmm valla çok şanslı deilimdir normalde ama bu konuda çok şükür şansızlıgımmmmm tutmadı:)memnunum valla eski halinden bin katlı iyi:)valla amlyt olupta inş kimse sonuctan memnunsuzluk çekmes..kötü bşy valla:Saruboceq:

kizzz dayakliksin yeminleeee :1:
fevkaladenin fevkinde burnum oldu dicene eski burnumdan daha iyi diyo guclubacismile
aynen cnm ins herkes memnun olurrr :Saruboceq:

cnm malatya araştırma hastahanesinde bilge türk bilene oldummm ssk oldugundan para vermedm cnm:=)

Malatyaya mı gitsek acep:)
canım< önceki burnunda çok hoşmuş,doktor ufak rötuşlar yapmış sadece..:1hug:

Malatyaya mı gitsek acep:)
canım< önceki burnunda çok hoşmuş,doktor ufak rötuşlar yapmış sadece..:1hug:

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmm öneceki burnum fesiydi kıs özellikle öndenn yamuk genişş:)yüzümle birlikte resim koysam işte ozmannn aradaki farkı göreebilirsinnn:)inan eski ve yeni reismleirm arasında evrim geçirdim diycek kdr farklar var:)
ayyyyyyyyyyy kuzu gel malatyaya valla götüreyim seni doktora:)

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmm öneceki burnum fesiydi kıs özellikle öndenn yamuk genişş:)yüzümle birlikte resim koysam işte ozmannn aradaki farkı göreebilirsinnn:)inan eski ve yeni reismleirm arasında evrim geçirdim diycek kdr farklar var:)
ayyyyyyyyyyy kuzu gel malatyaya valla götüreyim seni doktora:)

hehe kaydirigubbakcemile3 burnum icin malatyaya gitsem babam beni zaten kovalar oraya kdr:1:
canım ben estetik degilde burnumun orta kısmını duvara carpmıstım kemik yassılaştı..eskiden burnum daha güzeldi kendım bozdum yani körlüktenguclubacismile
diyorum o kemik kısmı düzeltilebilir mibilmiyorumkismile

hehe kaydirigubbakcemile3 burnum icin malatyaya gitsem babam beni zaten kovalar oraya kdr:1:
canım ben estetik degilde burnumun orta kısmını duvara carpmıstım kemik yassılaştı..eskiden burnum daha güzeldi kendım bozdum yani körlüktenguclubacismile
diyorum o kemik kısmı düzeltilebilir mibilmiyorumkismile

tabi cnm düzelir estetik bunun için var ::):):):)ama cidden çok gerekli deilse yaptırma :)hiç bi zaman kendi dogal burnun gibi rahat kullanışlı olmuyor:)

tabi cnm düzelir estetik bunun için var ::):):):)ama cidden çok gerekli deilse yaptırma :)hiç bi zaman kendi dogal burnun gibi rahat kullanışlı olmuyor:)

kardeşim farkedılmıyor ugrasma diyor ama bazen takıyorum bazen takmıyorum .. bilemiyorum da..sende böyle diyince vazcaydım canım ya:1hug:

kardeşim farkedılmıyor ugrasma diyor ama bazen takıyorum bazen takmıyorum .. bilemiyorum da..sende böyle diyince vazcaydım canım ya:1hug:

ay gerçekten ihtiyacın yoksa ugraşma degmes cnmm:)mesela ben burnumdan şimdi çok memenunum hatta iyiki olmuşum diyorum ama ihtiyacım vardı:)

ssk yla nasıl ücretsiz oldun nemm?? Sağlık problemin vardı da estetiğide aradanmı çıkardınız kaydirigubbakcemile3 yoksa direk estetik amaçlımı?? Ay ne kadar güzel ya süper bi burun olmuş hemde kaydirigubbakcemile4

Back
X