Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rinoplastide gelinen son nokta. ötesi var mı bilmiyorum.
çok hoş olmus cnm.. ne kdra mal oldun peki?hangi doktora yaptırdın?
kizzzzzz sen yine emekli olmussun amaa kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim :kedi:
bu arada şok oldum :1shok:
ne zaman emekli olmuşum akannehir
eşim gene profil bilgilerimi karıştırmış :umursamaz:
ne yazdığımı okumuyo habire profilime bakıp kurcalıyo albümümü siliyo :roflol::roflol::roflol:
30a dayandım :CüvCüv: ohaoldumsmile
cnm malatya araştırma hastahanesinde bilge türk bilene oldummm ssk oldugundan para vermedm cnm:=)
kizzzzzz sen yine emekli olmussun amaa kaydirigubbakcemile3
hem bedava hemde mikkkeeemmeeel ötesi bi buruna kavustun kiz cok sanslisiiiiinn boshayallersmile
millet onca para veriyo bide üstüne memnun olamiyolar
masallah sanaaa![]()
ay cnmmm valla çok şanslı deilimdir normalde ama bu konuda çok şükür şansızlıgımmmmm tutmadı:)memnunum valla eski halinden bin katlı iyi:)valla amlyt olupta inş kimse sonuctan memnunsuzluk çekmes..kötü bşy valla:Saruboceq:
kizzz dayakliksin yeminleeee![]()
fevkaladenin fevkinde burnum oldu dicene eski burnumdan daha iyi diyo guclubacismile
aynen cnm ins herkes memnun olurrr :Saruboceq:
önden gayet güzel duruyor çok ilginç çok şaşırdım ya gerçekten çok güzel.
cnm malatya araştırma hastahanesinde bilge türk bilene oldummm ssk oldugundan para vermedm cnm:=)
Malatyaya mı gitsek acep:)
canım< önceki burnunda çok hoşmuş,doktor ufak rötuşlar yapmış sadece..:1hug:
ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmm öneceki burnum fesiydi kıs özellikle öndenn yamuk genişş:)yüzümle birlikte resim koysam işte ozmannn aradaki farkı göreebilirsinnn:)inan eski ve yeni reismleirm arasında evrim geçirdim diycek kdr farklar var:)
ayyyyyyyyyyy kuzu gel malatyaya valla götüreyim seni doktora:)
hehe kaydirigubbakcemile3 burnum icin malatyaya gitsem babam beni zaten kovalar oraya kdr
canım ben estetik degilde burnumun orta kısmını duvara carpmıstım kemik yassılaştı..eskiden burnum daha güzeldi kendım bozdum yani körlüktenguclubacismile
diyorum o kemik kısmı düzeltilebilir mibilmiyorumkismile
tabi cnm düzelir estetik bunun için var ::):):):)ama cidden çok gerekli deilse yaptırma :)hiç bi zaman kendi dogal burnun gibi rahat kullanışlı olmuyor:)
kardeşim farkedılmıyor ugrasma diyor ama bazen takıyorum bazen takmıyorum .. bilemiyorum da..sende böyle diyince vazcaydım canım ya:1hug:
güzelmiş.. :)