Nemcim özeline msj atamadım tşk için.msj sayısı yeterli olmadığından burdan ileteyim dedim.Bende bir aksilik çıkmazsa ramazan bayramından önce olmayı düşünüyorum bilge beye fakat daha arayıp gün alamadım cesaretsizliğimden ....sen bilge beye olduğun için ameliyat öncesi durumunu anlatabilir misin.ameliyathanede mi bayıltılar seni...kimi hastaları o ortamda gerilmesin diye öncesinde yapıyolar narkozu.Bir de ben tek gidicem refakatçim olmiycek annem izmirde bi de kadıncaz blmiyor öğrense yüreğine iner...görev yerim malatyaya 1 saat uzaklıkta......o yönden sıkıntı yok allahtan.Bir de ameliyattan çıktıktan sonra kaç gün kalmak gerekiyor hastanede 1 gün kalınıyor diye biliyorum. Ameliyat sonrasında refakatçin yoksa gelip ilgilenen olmuyor mu sonuçta yoğun bakım ünitesinde sayılırsın.Hemşireler gelip buz koyarlar herhalde ...:)) sahipsizlere.....benim burnumdada kemer var ve ucu hafif düşük sabah bi kalksamda sihirli bi değnek olsa kurtulsam şundan 29 yaşıma kadar erteledim hep estetiği bari eylülde 30 ma girdiğimde yaptiriyim Allahım sen şu mübarek günlerde günah yazma ne yapalım yani profilim ofsayt....şimdiden tşkler sabırla cevapladığın için.....