Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pofpoflaman icin degildi canim gercekler ayrica beni sevmende sakinca görmüyorum :)) kalp kalbe karsidir
cok guzelllllllll masallah
malatyada oldumm cnmm bnm araştırma hastahanesinde:)merhaba ameliyatı nerde olduğunuzu öğrenebilirmiyim
sizin burnunuzu yapılan en güzel burun ilan ediyoum hakkikaten doktorun eline sağlık... bu arada sizde hoşmuşsunuz azıcıkta olsa gördük sizi fotodan:)
teşekkür ederim kabul ettiğin için:) sayfana da yazdım buraya yazıyım yazmakta hıcbır sakınca görmüyorum:) hem sız hem burnunuz superrr...darısı en kısa zamanda benim başıma inşallah:)
Kendıne haksızlık etme Şekerım zaten gÜzeldın dahada gÜzelleŞtınmujjk
:kedi::kedi:cnm bnmm yaa :kedi:valla böyle güzel sözlerde nediycegimi şaşırıyorum utandırıyorsunuz beni valla::):):):)
ayrıca forumda hem burnunu hem yüzünü bi bütün olarak begendigim nadir kişilerden birisinnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Burnun mükemmel, sen de mükemmelsin maşşallah canım, kusursuz bir yüzün var.
Çok beğendim canım , mükemmel .
Son hali mi bu ? Yani şişilik neredeyse hiç yok gibi de..
![]()
nemciim maşallahh çok güzell aman nazar falan değmesin
teşekür ederim cnm bnm begenmene çokkkkk çokkk çok sevindimNem bayıldımmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn gerçekten bayıldım maşallahhhhhhhhh darısı benim başıma :)![]()
ya tatlım müthiş olmuş ben buurn diye buna derim acayip güzel gülel güle kullan :))))