Merhaba.
Bende yıllardır istiyorum bu estetiği;fakat ben kimseye anlatamıyorum bile.Zaten takıntım var,bide insanların daha çok dikkatini çekmesini istemiyordum;fakat yıllardırda bu estetik içimde kanayan yara dersem abartmış olmam.Burnumun özelliğini daha ortaokuldayken takmıştım.üstelik yeni şekillenmeye başlamıştı.Hiçkimseye yan durmuyordum,halende durmamak için çaba gösteriyorum..Aslında o yıllarda çok abarttım galiba ki Allah'ım abarttığın kadar olsun dedi

Bazen düşünüyorum Allahım günahamı giriyorum diye;fakat içim içimi yiyor.Sonra diyorum çok şükür sağlıklı sıhhatliyim diye;ama işte özgüven eksikliği hissediyorum burnumdan dolayı.
Şuanda 24yaşındayım.lisans mezunuyum;fakat çalışmıyorum.Çalışsam ilk işim bu sorunumu gidermek için çabalamak,adım atmak olacak.inanın bu duygularımı ilk ama ilk sizlerle paylaşıyorum.Herzaman bu topiğe giriyorum.Sizler ameliyat oluyosunuz,sizler kadar mutlu oluyorum.Bana ütopik gibi geliyordu bu estetik;ama sizin olmanız,sonuçları paylaşmanız bana umut veriyo,pc yi kapattığımda tekrar umutsuzluğa düşüyordum.Yani bu topikteyken hem mutlu ve umutluyum.ılk defa yazmaya karar verdim,çok samimisiniz çünkü ve beni anlayacağınızı düşünüyorum.Nem rumuzlu arkadaşın burnu evet çok güzel olmuş ve biçok kişininkini beğendm;ama Nem'in doktoru bana maliyet olarak daha yakın geldi;fakat Malatya

Gelemezmi acaba bu doktor Adana'ya?
Maliyeti konusunda Nem'cim bana daha açıklayıcı bilgi verirmisin?