Canım evet anladım çok TEŞEKKÜR ediyorum.İnan Sen benim için çok özel olacaksın;çünkü bu sorunumu ilk senle paylaşmış oldum;şuan çok mutlu oldum yazına;çünkü bu estetik 100adımsa 1adım atmış gibi oldum sayendehihoyyyt
Benim için inanılmaz bi sorun gerçekten.Ben ailemle paylaşsaydım,bilselerdi içimde bu kadar dert olduğunu çoktan olurdum estetiği;fakat paylaşamıyorum.Ailem bile çok uzak geliyo bu konuda.Ben zaten bi ayarlasam ameliyat işini,herşeyi kimseye söylemeden yapacam;ama işte şartlar el vermiyo.Adana'dan çok iyi bi doktor bulmalıyım hemde maliyet olarak kafama yatan.Sabah arkadaşıma gidiyo gibi giderim ameliyata,kimseye söylemem diyorum.Sonra küçük bi kaza yaptım ameliyat olmak zorunda kaldım derim gibime geliyo.Kimseye açıklamak dahi istemiyorum.Dediğim gibi herkes uzak geliyo bana sorunumu anlatmada.Allah'ım affedderek bana yardım etsenağlamakaydirigubbakcemile3
cnmmmm önceliklee allah korusun kaza giibi bi yalan söylemene gerek yokkii..tamam ilk başta ailene estetik olcam desen izin vermesler belki...bence nefes almada problemin oldugunu söyleee...adanadada iyi doktorlar vardır cnmm sen iyicene araştır bii:)doktorlara git muyene ol görüş:)öylelikle daha iyi karar verirsin:)inş en kısa zamanda olursunnnn ve istedigin bi burna kavuşursun:)aklında bi soru olursa sorabilirsin cnm zevkle cvplarım:)