Merhaba bayanlar. Nemlendiricim bitti bitecek. Nivea Soft ve bal özlü bir serisini kullanıyordum . Pek cildime uygun olduğunu düşünmüyorum o yüzden nemlendirici arayışına girdim.
Diyorum ki eğer çok beğendiğiniz, nemlendirmesi ve emilimi iyi, fiyatı uygun ve güzel kokan güvenilir markaların nemlendiricileri varsa paylaşır mısınız ? Cildim normal. Günlük kullanabilmek amacıyla, çantaya atıp evden çıkabileceğim türden. Ve en önemlisi de zaten kaliteli olması. Alerjiydi şuydu buydu uğraşmak istemem doğal olarak.
Bu arada mümkünse bir de beğendiniz besleyici renksiz bir dudak balmı. Çatlamalar için.
Tavsilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşım ben 1 yıldır olay(oley diye okunuyor) markasının yuz temizleme jeli tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum kesınlıklede tavsiye ediyorum. Sadace nemlenediricisine de kullanabilirisin yumuşaklık ve parlaklık katıyor cilde benim sana tavsiyem 3 ünü 1 arada kullanmam çok pahalıda değil ler
Şu pembe Kapaklı olan mı ? "Active Hydrating Gündüz Kremi" olan ?
bepanthol losyonunun üzerine tanımam :)
nereden bulacagız bu ürünü...nemlerdırmesı nasıl
Merhaba bayanlar. Nemlendiricim bitti bitecek. Nivea Soft ve bal özlü bir serisini kullanıyordum . Pek cildime uygun olduğunu düşünmüyorum o yüzden nemlendirici arayışına girdim.
Diyorum ki eğer çok beğendiğiniz, nemlendirmesi ve emilimi iyi, fiyatı uygun ve güzel kokan güvenilir markaların nemlendiricileri varsa paylaşır mısınız ? Cildim normal. Günlük kullanabilmek amacıyla, çantaya atıp evden çıkabileceğim türden. Ve en önemlisi de zaten kaliteli olması. Alerjiydi şuydu buydu uğraşmak istemem doğal olarak.
Bu arada mümkünse bir de beğendiniz besleyici renksiz bir dudak balmı. Çatlamalar için.
Tavsilerinizi bekliyorum.
Tek kelimeyle Ersag marka organik ve bitkisel nemlendirici diyorum
Tek kelimeyle Ersag marka organik ve bitkisel nemlendirici diyorum
bu firmanın internet sitesini inceledim. organik ve bitkisel deniyor ama ürünlerde hangi bitki var yazmıyor , organik içerik nedir ? içeriğini yazmayan firmalara biraz şüpheli davranmak lazım.
bir ürünün etiketine organik yazması için resmi bir kuruluştan organik sertifikası alıp sertifikayı da etiketinde belirtiyor olması lazım ,hiçbir şey yazmıyor görünüyor.??bu konuda denetim az malesef ,organik bitkisel denen her firmaya inanmamak lazım.
en kısa zamanda arastırıp kremınıde alacagım nemlendırıcısı oldugunu bılmıyordum.neler var bu üründe acıklarmısın.bırde katalogu falan varmı ıncelemek ıcın?nemlendırıcısı ne kadar sımdıden tsk ederım:)özelden yazdım ama gıtmıyor msj????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?