Cetaphil oneririm. Ama biraz bilgi vereyim, tam kriterlerine uygun degil. Simdi nemlendirici olarak cok basarili bir marka, cildin sabah kalktiginda yumusacik oluyor. Ama makyaj altina filan gitmez. Cunku biraz yagli ve ciltte parlama yapabiliyor. O yuzden pratik degil, sadece yatmadan once oneririm. Ha, belki cok az surersen makyaj altina da olabilir. Ben tercih etmiyorum. Kokusu da yok. Hic mi kokusu olmaz bir kremin? hic yok iste :) Alerji veya sivilce sorununa da yol acmiyor, bende ve okudugum yorumlarda sivilce sorunu yasayana rastlamadim diyim.
Ama dermatolog ve kullananlarin cok tavsiye ettigi, benim de severek kullandigim bir nemlendirici. Simdi yuz yikama jelini de aldim, bakalim, insallah ondan da memnun kalirim.
Dudaklar icin de Blistex yesil olan super, ben iki tane aldim. Birini gun icinde surekli suruyorum, digeri de yedekte duruyor. Cok memnunum. Onu da okudugum tavsiyelerden sonra almistim.
[ı]ben size bir bez öneririm arkadaşım nemledirici gibi görev görüyor şahane bişey inanılmaz hem makyaj hem normal dışarının kiri pası hemde siyah noktaların giderilmesinde bayaa etkili inanılmaz birşey bende almanyadan gelmiş bi arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım bu bezle kadıncağız 43 yaşında ama cildinde tek bir problem bile yoktu maşallah. Cildi bebek gibiydi bende sordum ne kullanıyorsun cildine diye sadece bir bez dedi deneyene kadar bende anlamamıştım ne dediğini sivilce akne falan zamanla izleri dahil yok oluyor. Bizzat şahidim yani bu arada benim cildim problemli değil ama kışın çok kuruyor. Bu bezle nemlendiriciyede ihtiyacım kalmadı. çok kurursa hafif bi nemlendirici kullanıyorum o kadar oda nadir cilt lekelerine bile iyi geliyor. Neyse çok uzattım heyecandan[/ı]
ben size bir bez öneririm arkadaşım nemledirici gibi görev görüyor şahane bişey inanılmaz hem makyaj hem normal dışarının kiri pası hemde siyah noktaların giderilmesinde bayaa etkili inanılmaz birşey bende Almanyadan gelmiş bi arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım bu bezle kadıncağız 43 yaşında ama cildinde tek bir problem bile yoktu maşallah. cildi bebek gibiydi bende sordum ne kullanıyorsun cildine diye sadece bir bez dedi deneyene kadar bende anlamamıştım ne dediğini sivilce akne falan zamanla izleri dahil yok oluyor. bizzat şahidim yani bu arada benim cildim problemli değil ama kışın çok kuruyor. bu bezle nemlendiriciyede ihtiyacım kalmadı. çok kurursa hafif bi nemlendirici kullanıyorum o kadar oda nadir cilt lekelerine bile iyi geliyor. neyse çok uzattım heyecandan
acaba blistex'i nerede bulabilirim? nerelerde satılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?