Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cetaphil oneririm. Ama biraz bilgi vereyim, tam kriterlerine uygun degil. Simdi nemlendirici olarak cok basarili bir marka, cildin sabah kalktiginda yumusacik oluyor. Ama makyaj altina filan gitmez. Cunku biraz yagli ve ciltte parlama yapabiliyor. O yuzden pratik degil, sadece yatmadan once oneririm. Ha, belki cok az surersen makyaj altina da olabilir. Ben tercih etmiyorum. Kokusu da yok. Hic mi kokusu olmaz bir kremin? hic yok iste :) Alerji veya sivilce sorununa da yol acmiyor, bende ve okudugum yorumlarda sivilce sorunu yasayana rastlamadim diyim.

Ama dermatolog ve kullananlarin cok tavsiye ettigi, benim de severek kullandigim bir nemlendirici. Simdi yuz yikama jelini de aldim, bakalim, insallah ondan da memnun kalirim.

Dudaklar icin de Blistex yesil olan super, ben iki tane aldim. Birini gun icinde surekli suruyorum, digeri de yedekte duruyor. Cok memnunum. Onu da okudugum tavsiyelerden sonra almistim.

acaba blistex'i nerede bulabilirim? nerelerde satılır?

ben size bir bez öneririm arkadaşım nemledirici gibi görev görüyor şahane bişey inanılmaz hem makyaj hem normal dışarının kiri pası hemde siyah noktaların giderilmesinde bayaa etkili inanılmaz birşey bende Almanyadan gelmiş bi arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım bu bezle kadıncağız 43 yaşında ama cildinde tek bir problem bile yoktu maşallah. cildi bebek gibiydi bende sordum ne kullanıyorsun cildine diye sadece bir bez dedi deneyene kadar bende anlamamıştım ne dediğini sivilce akne falan zamanla izleri dahil yok oluyor. bizzat şahidim yani bu arada benim cildim problemli değil ama kışın çok kuruyor. bu bezle nemlendiriciyede ihtiyacım kalmadı. çok kurursa hafif bi nemlendirici kullanıyorum o kadar oda nadir cilt lekelerine bile iyi geliyor. neyse çok uzattım heyecandan

ee nerden bulabiliriz biz bu bezi

ne beziymiş bu peki onu yazmamışsın heyecandan =)

kusura bakmayın arkadaşlar özel mesaj atmaya çalışıyordum ama on dakikada bir atabilirmişim ya bu bez süper bişey ben bu firmadan birde sıkılaştırıcı aldım bez gibiyse oda harika olacak benim için aslında bi firma ben almak için bu firmaya kayıt oldum daha uygun almak için isterseniz kayıt olun isterseniz ben size temin edeyim

ben çok memnun olduğum için firmadan herkese tavsiye ediyuorum valla bu arada kullandığım ürünleride forumlarda paylaşıyorum benim gibi kıytırık ürünlere bi ton paralar harcamasınlar diye .ben çok şey öğrendim kadınlar klübünde birde faydam olsun he bu arada mesajla linkde verilmiyor herhalde en iyisi özelden telimi vereyim size yada facebook adresimi ordan görüşelim tabi isteyenlerle :))

Son düzenleme:
acaba blistex'i nerede bulabilirim? nerelerde satılır?

Ben yurtdisina yasiyorum, marketlerde var. Ama Turkiye'de de var bu marka, markette filan yoksa eczaneye, ya da kozmetikcilere sorabilirsin. Bulmak cok zor degildir saniyorum, cunku Turkiye'de de yaygin bir marka.

Merhaba, ben son zamanlarda cildimle ilgilenmeye başladım daha önceleri bakımdansa yoğun makyaj yapıyordum. (tavsiye edilmez :) Cildim yağlı ve haliyle temizledikten sonra o tazeliğin üstünde bir krem dokusuna tahammül edemiyordum o yüzden bulabildiğim en hafif nemlendiriciyi aldım (garnier'in esas bakım serisinden bardane özlü olanı) içine bir ampul c vitamini kırdım geceleri kullanıyorum tavsiye ederim. hafif bir nemlendirici ve yağlandırmıyor. herhangi bir günlük kremin içine e ve c vitamini kırarak formülü güçlendirebilirsin.

eğer yoğun bakım istiyorsan anna gaspi tavsiye ederim. hatta cildin üzerinde gezdirilen pütürlü bir roller aparatı da var, en iyi faydayı o şekilde görürsün. bitki plasentalı ürünleri yoğun nemlendiriyor.

ama eğer gençsen cildin sorunlu değilse ve günlük bakım yapacaksan bir de watson's'ta küçük seyahat boyu (15ml) halinde satılan essential serum, göz kremi ve toparlayıcı maskeler var. eğer cildin gençse ve hafif ürünler arıyorsan bunları tavsiye ederim. vichy'nin mavi ambalajlı serisi de (aqualia thermal) bu saydıklarımla yakın fiyat aralığında hafif nemlendiriciler. nivea ve loreal cilt bakımı yönünden bana güven vermiyor. zamanında fazla seçenek yokken mecburen kullanılan ve her ürün gamında aynı kaliteyi bulamadığım markalar var böyle. avon gibi keza. günlük bakımın için aynı fiyat aralığında bu saydıklarımı (watson's, garnier vb) kullanman yeterli bence. imkanın varsa da vichy, clinique, roc gibi eczanelerde ya da cilt bakımı hizmeti veren kozmetiklerde bulabileceğin bir üst seviye ürünlere geçebilirsin.
umarım yardımcı olmuşumdur. eğer kırışık, renk bozukluğu, elastikiyet kaybı gibi daha önemli sorunların yoksa kendini fazla yıpratmana gerek yok sağlıklı bir cilt iyi nemlenir, güneşten korunur ve gerekli mineral/vitaminleri alırsa güzelleşir. :)

sevgiler. :)

güzel kokulu nemlendirici ve kremlere hep ilgim vardır
bir kaç senedir oriflame ın milk honey el losyonu kullanıorm
tavsiye üzerine almıştım kokusu ve nemlendirici özelliği oldukça iyi ve kullanmaya devam ettiğim bir ürün tavsiye ederim
kokusu muazzam

bende yağlı bir cilde sahibim olay'ın su bazlı nemlendiricisi var olay active hydrating diye bi de sivilce kremi kullanyorm o da kurutuyo cildmi biraz onun içn kullansam mı acaba nemlendiri şart mı yani ?

cildi kurutuyorsa nemlendirici kullanmalısın fazla yağlı olmayan bir nemlendirici ideal.

cildim yağlı olduğu için loreal su bazlı gündüz kremini kullanıyorum ben. çok memnunum :) kokusu da çok hoş bence

antiaging özellikli olanıı var mı bildiğiniz? divine gibi pahallı olmayan?

YAVVRUM CİLDİN İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER KULLAN O TÜR NEMLENDİRİLİCLERİ DEĞİL. ÖNERİLERİM ŞUNLAR 1 - DOĞAL ADEN SUYUNU YÜZÜNE UYGULA HER GÜN ARA SIRA. 2- DOĞAL GÜLSUYU AL AKTARDAN YATMADAN ÖNCE HER GECE ONU SÜR YÜZÜNE 3- NEMLENDİRİC İÇİN İSE AKTARDA KAYISI ÇEKİRDEĞİ KREMİ SATILIYOR DOĞAL ONU UYGULA 4 - PEELİNG İÇİN BİR YUMURTA AKI VE 1 KAŞIK ŞEKER İÇİNE KONULCAK İÇİNE KÖPÜRENE KADAR KARIŞTIR YÜZÜNE UYGULA 15 DAKKA BEKLE ILIK SUYLA YIKA BUNLARIN YÜZÜNEE ÇOK FAYDASI OLCAK BEN UYGULUYORUM HARİKA. ARAŞTIRADABİLİRSİN YARARLARINI NETTEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…