• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Nemli havada kabaran saçlar için ???

Scarlet89

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.708
2.812
733
Merhaba KKnın bakımlı kadınları

Benim derdim deniz kenarında aslan yelesi olan saçlarım maalesef. E yaz geldi, tatil kapıda. Kıvırcığa yakın ama asla düzgün dalgası olmayan aslan yelesi gibi saçlarım var ve röfleli bir saç. Kuru, kalın telli , asi anlayacağınız. Brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ama o da asla dümdüz yapmıyor, nemli havada çektiğim fön bozuluyor her daim bu konuda çözüm öneriniz var mı? Daha dayanıklı fönü nasıl sağlayabilirim özellikle nemli bölgede yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum :12:

Bazi ürünler var mesela uç gün saci düz göstermeyi hava koşullarında bile bozulmamayi vadeden.. Mesela got2b var mesela John frieda nin var onlari bir arastirin bakalim... Brezilya fonunu kardesime yapcaz anlattiginiza göre sac yapilariniz ayni bakalim sonuç ne olacak ...

Bazi ürünler var mesela uç gün saci düz göstermeyi hava koşullarında bile bozulmamayi vadeden.. Mesela got2b var mesela John frieda nin var onlari bir arastirin bakalim... Brezilya fonunu kardesime yapcaz anlattiginiza göre sac yapilariniz ayni bakalim sonuç ne olacak ...

frizz ease aldım 3 gün düzleştirmeyi vaadeden ürünü ama antalyadaki %80 nem oranına heralde vız gelip tırıs gider :/ Saçında röfle / boya yoksa eminim çok iyi bir sonuç alırsınız

frizz ease aldım 3 gün düzleştirmeyi vaadeden ürünü ama antalyadaki %80 nem oranına heralde vız gelip tırıs gider :/ Saçında röfle / boya yoksa eminim çok iyi bir sonuç alırsınız

Doğru antalyanin nemine dayanmaz :)) valla her şey var sacinda acici boya felan

Cnm ben bu soruyu Mey kuaföre sordum yazın.dedim sıcaktan nemden kabarıyor saçım, bunun bir çözümü var mı?sandım ki bana ordan lorealler kerataselar verecek bu dert bitecek.Kuaförüm bana kendi papaz gibi kabarmış saçını gösterdi ve 'bundan mı bahsediyorsun' dedi :) evet dedim, Antalyanın neminde sıcağında bunun çaresi yok dedi.

Back
X