• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Nemli havalarda fönüm çok çabuk bozuluyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi punk_chick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
P

punk_chick

Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben yeni üye oldum foruma saçlarımla başım dertte her banyodan sonra fönümü çekiyorum saçlarımı düzleşitiriyorum süper oluyolar sabahları dışarı çıkmadan ön kahkül kısımlarına bidaha fön çekiyorum 7/24 sürüyorum hatta bozulmasın die bidaha ütü bile yapıyorum bazen fönün üstüne özellikle yağmurlu havalarda sprey bile sıkıyorum ama yok olmuyo olmuyo yağmur olmasa bile nemli günlerde saçımın özellikle bu ön kısımları anında bozuluyo dışa kıvrılıyo dalgalanıyo ve çok komik görünüyo :( o ilk fönlü halinden eser kalmıyo ne yapmam gerek bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak istiyorum denemedigim şey kalmadı yagmurdan nemden korkar oldum benneyaptımki:a015:

kuaförden bi ürün aldım L'OREAL tecni.art serum arkasında kontrol ve pürüzsüzlestirici etki. Liss Control + içerdiği özel teknolojiyle saç şeklinizi 24 saat boyunca nemden korur. Fön sırasında sacın pürüzsüzlestirilmesinde veya kıvırcık sacın kontrol altına alınması için idealdir. U.V filtresi içerir. yazıyor benim saclarım dalgalı kıvırcık deil ama bende ise yaradı. istersen denemek için L'OREAL satan bi kuaföre gidip fön öncesi kullanmalarını rica edersin. eger memnun kalırsan alırsın...

kahküllerini uzatmayı denemen de ikincil yol olabilir tabi tatlım :Roflol:

teşekkür ederim loreal in bu ürününü deniycem benimde saçlarım dalgalı kıvırcık değil kahküllerimde çok kısa değil zaten kahkülüm yokkende ön kısımlarda bu problemi hep yaşıyodum benim saçımda bi anormallik var sanırım :(

yok canım sanmıyorum anormallik oldugunu. deniz olan bi yerde oturdugun için normal aslında. dene bakalım umarım memnun kalırsın

evet canım ya nemli havalarda fön tutmuyo benimde geçen sene başıma geldi hemde mezuniyet günümde. 2 ayrı kuaförde 3 fön çektirmek zorunda kaldımkafamçokkarıştı mezuniyetim rezil oldusenağlama

ben de fön çektiğimde aynı sorunu yaşıyorum.saçımın ön tarafları bir tuhaf kıvrılıyor falan..ben denediğim bişi tavsiye edeyim.geçenlerde babyliss düzleştirici alan bir tanıdığımdan gelirken makinasını getirmesini istedim ve denedim.yani denemek dediğim çok uğraşmadım.öyle üstlerden falan biraz yaptım.amacım kullanışı rahatmı,hemen düzleştiriyor mu falan test etmek istedim,almayı düşünüyorum da.neyse ok sonuç güzel.asıl beni tatmin eden şey şu oldu,ertesi sabah kaltığım saçımda hala dalgalanma yoktu.fön çekmiş olsaydım saçlarım çoktan bozulmuş oluyordu.sonuçta saçlarım yağlı değil hatta kuru ve ben hergün saç yıkamıyorum.saç şeklimin korunması önemli o nedenle benim için.

ya tabi illa fön çekeceksen,belki farketmişsindir ama ben her ihtimale karşı yazayım.eğer saçını yeni yıkamışsan ve üstelik yine banyoda fön çekiyorsan(banyo nemli oluyor ya)dayanıksızlığı artıyor.şekil alması da zorlaşıyor.bence en iyisi akşamdan yıkayıp banyo kuruyken fön çekmek.deniz havasna ise maalesef çözüm yok.ben de izmirde yaşıyorum.

bence fönlü saça bu kadar çok şey sürdüğün için oluyor.7/24 ler yağlı oluyor fönü kalıcı yapmıyor ki

babyliss saç düzleştirici almayı bende düşünüyorum genelde yorumlar hep iyi yönde ama yine forumda biri ütü gibi yapıyo demişti fisfisfis kafam karıştı ütü gibi yapacaksa eğer ütüde kurtarmıyo benim saçımı çünkü kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı loreal in saç spreyini aldım üzerinde nemden dolayı istenmeyen kıvrılmalara karşı yazıyo 7/24 sürmeden sadece bu spreyle deniycem bakalım nasıl olcak :1closedeyes: babyliss ide almayı düşünüyorum saçımla bozdum kafayı :Roflol: :Roflol:

kıslar kesinlikle saç düzleştirici olarak REMİNGTON tavsiye ediorum ben aldım 100 civarı. arkadaşlarda aldı şimdi herkes çok memnun fön çekmiş gibi oluor.

kıslar kesinlikle saç düzleştirici olarak REMİNGTON tavsiye ediorum ben aldım 100 civarı. arkadaşlarda aldı şimdi herkes çok memnun fön çekmiş gibi oluor.

nasl bişi saçına nasl uyguluyorsun nerelerde satılıyor...bende aynı dertten muzdaripim ama benm saçlarımı rüzgarda bozuyor saçlarım ince telli ve seyrek bu yüzden fön flan pek durmuyo:çok üzgünüm:

Kızlar aynı sorun bendede var sinir oluyorum,saçlarımın bazı kısımlarında saçmasapan dalgalar oluyo ve saç düzleştirici kullanıyorum,ilk yaptığımda çok güzel oluyo ama gün sonuna doğru önlerde başlıyo dalgalanmalar,bu senelerdir böyle ve ne uğraşlar veriyorum,sonrada saçlarım kırılıyo ve dökülüyo,bu sorun saçın ince telli ve yağlı bir yapısı oluşundan kaynaklanıyo,bu arada REMİNGTON nedir?çok merak ettim,krem gibi bişeymi?nerde satılıyo?:uhm:

Kızlar aynı sorun bendede var sinir oluyorum,saçlarımın bazı kısımlarında saçmasapan dalgalar oluyo ve saç düzleştirici kullanıyorum,ilk yaptığımda çok güzel oluyo ama gün sonuna doğru önlerde başlıyo dalgalanmalar,bu senelerdir böyle ve ne uğraşlar veriyorum,sonrada saçlarım kırılıyo ve dökülüyo,bu sorun saçın ince telli ve yağlı bir yapısı oluşundan kaynaklanıyo,bu arada REMİNGTON nedir?çok merak ettim,krem gibi bişeymi?nerde satılıyo?:uhm:

canım ben söliyim remington saç şekillendirici markası yani krem falan değil saç düzleştirmek şekillendirmek için kullanılan bir aleta.s.

ouff aynı sorun bendede var ne yazıkki ne yapacağımı bilmiyorum bırakın düzleştirmeyi ben maşa falan yaptıktan sonra bile saçlarım bozuluyo kabarıyo bendede 7/24 krem var ve nası kullanıcağımı bilmiyorum bi arkadaş yağlandırıyo demiş ama doğrumudur bilmiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :a015:

ayni sorunu bende yasiyorum hele yaz aylarinda bunaltici sicak olunca insan ister istemez terliyor.:kızgın:
ve sacimiza sekil veridigmiz zamanda tutmuyor nemden sicaktan helede uzun sacin varsa cok zor oluyor baglamak zorunda kaliyorum:çok üzgünüm:

benimde saçlarım ince telli ve yağlı. ben eskilerin yaptıklarından yola çıkarak saçlarımı sabunla yıkıyorum ama hemen akabinde şampuanlıyorum. kesinlikle saç kremi kullanmıyorum. bu arada saçlarıma 2 sene öncesine kadar saç kurutma makinası ile fön çekiyordum ama makina dayanmıyordu 6 ayda 1 makina alıyordum artık canıma tak etti gittim kuaförlerin kullandığı profesyonel fön makinalarından aldım. saçlarıma istediğim gibi şekil verebiliyorum. bu arada arkadaşımın saç düzleştiricisini denemiştim ama saçlarım ince telli olduğu için çok kötü oldu. bu arada saçlarımın sağlığıda Allah'a şükür gaaaayet yerinde. 3 ayda 1 kuaföre gidiyor kırık varsa aldırıyorum o kadar:87:

Back
X