Ben hiç evlilik yaklaşımı ile başlamadım ilişkiye... Hele boşandıktan sonra evlilik şöyle dursun demişimdir karşımdaki insana.
Ciddiyet ve sorumluluk beklemek için evlilik şart değil ki... Emek vermek, güven vermek süreklilik için ön koşul ilişkide de...
Bunun için karşımdaki insanda çaba görmüyorsam sürdürmüyorum zaten...
Yani bir şey için üstelemeye gerek yok günümüzde. Erkeklerin tarzı kolay bir şeyler yaşamak yönünde... Emek vermeden, sorumluluk almadan... Yiyelim, içelim, gezelim, sevişelim başka bir şey bekleme benden...
Ya da bunu benim yaşım için söylüyorum benden küçükleri bilemem... Evlenmekte de çok ısrarcı olan erkekler de beni itiyor. Bu kadar evlilik isteyen biri neden bu yaşa kadar evlenmedi diye düşünüyorum. Gelmiş 40-45'ine bir baltaya sap olamamış afedersiniz bir dikili ağacı yok... Yemiş içmiş gezmiş gelmiş benimle evlenmeye talip olmuş.. İnsan ister istemez acaba diyor... Bana mı sahip olduğum imkanlara mı ? Amannn offff bir sürü bileşeni bir araya getirip ilişki sürdürmek gerçekten zor... Bana böyle iyi gençler :)) Bu arada 42 yaşındayım... Yaşımı da göstermiyorum diye 35 yaş civarı taliplerim de oluyor... Offff o zaman bende ego zıp zıp zıplıyor:)))