Nerde hata var ?

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlar

Klasik bir gizyy başlığıyla başlıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var

Hem çevrede yakından şahit olduğum çoğunlukla benim başımada gelen bir durum.

Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır ?

Özgüveni yüksek açık sözlü ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın olarak tabir ettiğim kadınlar neden tercih edilmez ?

Her zaman erkeğin yardımına muhtaç alttan alan erkeklerin fikirlerini kendi fikirlerinden üstün tutan kadınlarımız dışardan bakıldığında mutlu görünüyor.

Güçlü kadınlarsa tek başına.

Ne bu şimdi

*Konuyu genelleme sebebim çevremdeki kişiler için ve örnekler için sormamdır.

Son düzenleme:
ya o mutluluklar 2 günlük . Güçlü kadın kendi gibi güçlü bir karakter bulur. Sen öyle karşına çıkan herkesle mutlu olmayı deniyor musun ? Yalnız ve güçlü bir karakter olduğunu düşünen birisi olarak herkesi o konuma getiremem . Bu yüzden yalnızım . Bide niçin ben seçileyim kızlar ben seçerim

Ona kök söktüren fıtratım olmasaydı ...bence eşim benimle evlenmezdi ... Hayatındaki biten ilişkilerinden biri olurdum .

Ben ağlak , zırlak ... metanetsiz kadınların saygı gördüğüne inanmıyorum tam aksine . Aman ne halt edersem edeyim hatun ses etmez diye , yok sayılıyorlar .

İki türlü de genellenemez.
Ne bahsettiğiniz kadınların tamamı yalnız,ne de bahsettiğiniz diğer kadınların tamamı seviliyor,sayılıyor.
Karşıdaki insana bağlı.Kimisi daha baskın kişiliklerden hoşlanır kimisi daha pasif.Bu biz kadınlarda da var.Kimilerinin erkek arkadaşı/kocası son söz sahibiyken ve kadın bundan rahatsızlık duymuyorken kimisinde durum tam tersi.Yani bu tamamen 2 kişinin kararı sadece erkeklerin değil.

Bazı erkek cinsleri işine geldiği gibi davranabileceği yönetebileceği ürkek kadın istiyor.
Güçlü, kendine yetebilen, erkeksiz de yolunda yürüyebilen kadınları her erkek taşıyamaz. Yüreği yeten erkek sayısı çok az.

Beklentiye göre hareket eden kadın, o adamı tavlar. Yani her erkek farklı şeyler bekler. Beklediği şeyi sezip, ona göre davranırsan avantajlı olursun.
Naif, kırılgan bir kızdan mı hoşlanıyor, yoksa erkek gibi, höt deyince oturtandan mı ona göre değişir.
Son flörtümdeki erkek kişisi, çok kibar, sorumluluk sahibi ama bir yandan da sıcak, ilgi gösteren, konuşmasıyla bile etkileyebilen, iç geçirten kadın tipinden hoşlanıyordu zannımca. Bunu sezebilmek önemli, fakat olmadığın kimliğe bürünmek hoş değil. Çok zıt beklentileri olsaydı uğraşmazdım şahsen.
Sözün özü nabza göre şerbet kuzum.
Tercih edilmeme sebebi de buna bağlıdır, beklentiye uymuyordur işte.

Ben yalnız değilim bu kadar da kendime aşık değilim mesela yok şöyle güçlüyüm böyle mikemmelim falan kafası yoktur bende. Evet 'ben mikemmelim, ideal gadınım'cılar biraz yalnız olabiliyor.

Kim diyor güçlü kadınların tek basına oldugunu? O senin hüsn-ü kuruntun.
Genelde yalnız kadınların tesellisidir bu söylediklerin. Ben güçlü olduğum için erkekler bana yaklaşamıyor bla bla bla.

İstisnalar hariç tabi.
Soğuk yapımda var buda etkilidir tabi ki.
Sadece belli yasaklar kurallar oluyor uyulmayınca da genelde tek kalınıyor

Yeri gelecek narin kırılgan görüneceksin , yeri gelecek bi bakışınla eşini/ sevgilini hizaya getireceksin. Ne mıy mıy ne dominant..

Bütün erkekler tek bir kadın tipinden hoşlanabilir mi?
Gereksiz ötesi bir genelleme.
Bir de güçlü kadınlar tek başınaymışmışmış.
He yavrum he

Zaten tamamı demedim.
Genelde çok fazla denk geldiğim için konuyu açtım.
Güçlü erkeklerin arkasında kadınlar oluyor ama erkekler bu durumu tercih etmiyor bence.

Kim diyor güçlü kadınların tek basına oldugunu? O senin hüsn-ü kuruntun.
Genelde yalnız kadınların tesellisidir bu söylediklerin. Ben güçlü olduğum için erkekler bana yaklaşamıyor bla bla bla.

Evet Evelynn 'nin dediği çok doğru bende katılıyorum. Hatta ne istediğini bilen bir erkek, ne istediğini bilen ve ayakları yere basan kadını tercih eder şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…