- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Ahaha o soğuk ge ce deeUnutulmamak için terbiyesiz şiiylire gerek yok ki bebeksiböyle şeyler yapıp unutulmamayı bekleyenler varsa bilemem
![]()
![]()

Ne bileyim yavru sır deyince aklıma +18 geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha o soğuk ge ce deeUnutulmamak için terbiyesiz şiiylire gerek yok ki bebeksiböyle şeyler yapıp unutulmamayı bekleyenler varsa bilemem
![]()
![]()
Yani o ikili ilişkilerle de alakalı her adam beni unutmaz diye bir şey yok ama yoğun duygular beslediğim kişiler beni asla unutmaz :)Tarif bekliyoruz :)
Ay kız yok intikam değilAhaha o soğuk ge ce dee
Ne bileyim yavru sır deyince aklıma +18 geldiintikam mı yoğsa
![]()
Yani o ikili ilişkilerle de alakalı her adam beni unutmaz diye bir şey yok ama yoğun duygular beslediğim kişiler beni asla unutmaz :)
Ahaha o soğuk ge ce dee
Ne bileyim yavru sır deyince aklıma +18 geldiintikam mı yoğsa
![]()
Ataerkil bir toplumuz ve bence en modern erkek bile erkek egemen iliskiden hoşlanıyor :)
Benden sonra ıssız adam oluyorlar sonra da yara bandları buluyorlar filan heheBunuda bir yere yazalım yarı tarif sayılır![]()
Benden sonra ıssız adam oluyorlar sonra da yara bandları buluyorlar filan hehe![]()
Tamam canım ben anlarım dua et de benimkiler denk gelmesin ben ayarlarını azcık bozuyorum daIssız bir adama denk gelirsek sana yazıcam bu onlardan mı diye![]()
Tamam canım ben anlarım dua et de benimkiler denk gelmesin ben ayarlarını azcık bozuyorum da![]()
Aynen:) en basiti disari çıkmak icin izin almıyorsun gidiyorsun izin al diyemiyor ama burnundan getiriyorİpleri çok kadına bırakma taraftarı değiller![]()
Aynen:) en basiti disari çıkmak icin izin almıyorsun gidiyorsun izin al diyemiyor ama burnundan getiriyoren moderninde bile ben erkegim o kadın benim bir vasfım olmalı zihniyeti oluyor :)
Güçlü kadınlar neden tercih edilmesin?
Aksine daha çok tercih edilir.
Aynen oyle.Yaşayarak öğreniyor insan. Tamamen tecrübe. İlk evlendigimiz sıralarda çok kuserdim herşeye aglardim. Baktım eşim bu durumdan hoşnut değil. Aglayip sizlamadan Pat pat düşüncelerimi soylemeyi denedim. İşe yaradı.Nabza göre şerbet yani :)
Onu öğrenmek gerekiyormuş demek ki :)
Aynen oyle.Yaşayarak öğreniyor insan. Tamamen tecrübe. İlk evlendigimiz sıralarda çok kuserdim herşeye aglardim. Baktım eşim bu durumdan hoşnut değil. Aglayip sizlamadan Pat pat düşüncelerimi soylemeyi denedim. İşe yaradı.
Hmm eşim her zaman net ol der bana. Ama üslup da önemli tabi.Açık sözlü olmanın hep zararını gördüm ben![]()
Hmm eşim her zaman net ol der bana. Ama üslup da önemli tabi.