• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerde hata yapıyorum ki ? yoruldum artık

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
merhaba hanımlar ..

hep böyle hep böyle ..bıktım bu şansızlık ve kısmetsizlikten ... karşıma evlenmek isteyen kişi çıkan aklıma fikrime gönlüme uygun olmaz

aklımın ,fikrimin ,muhabetimin şahane olduğu adam karşıma çıkar .. aşktan , evlilikten soğumuş biri olarak ortaya çıkar .. tam bu kez olacak derken..

eski bir arkadaşımla görüştüm .. amaç arkadaşça görüşmeydi öncelikle .. aramızda hoşlantı oldu ,görüşelim edelim bir daha sözü verdi ,eski ilişkisindeki bitmesinin problemlerden bahsetti, otuz otuzbeşten önce evlenmem , evde rahatım falan filan ...
elbet bende evlenmek istemem öyle bir fikrim asla hemen oluşmaz ama ilişkiden soğumuş bir adam olmuş pufff

bıktım bu kadersizliğimden , inanın ne zaman kırılacak bu durum , gerçekten maksatım evlilik değil artık , hayatımda biri olması , duygusal bir bağ kurmak artık .. ama olmuyor olmuyor .. hem fiziksel açıdan , hem kalben , anlaşma açısından beğenilen biriyim karşı cins açısından ama diğer aşamaya neden geçemiyorum nerde hatam vardır ki ?? erkekler ne bekler ne yapmam lazım daha çok yoruldum artık düşünmekten

Son düzenleme:
Canım bence senin yaptığın bir hata yok sadece bu işler kader,kısmet işleri.
Erkeklere karşı istediğini yap istersen çok hoş bir bayan ol her yönden istersen sevgilin olsun ama o kişi senin kaderin kısmetin de yoksa bir adım daha ileriye gitmez.
O yüzden üzme kendini bence.Allah hayırlı insanları çıkarsın karşına.

Hanımlar nerede bir sorun sıkıntı olabilir ki

o kadar çok sorguluyorum ki kendimi

yaşımda o kadar küçük değil ..

sevilmeme ve beğenilmeme ve takdir edilmeme rağmen niye niye

tamam açılanlar var ama inanın armudun sapı üzümün çöpü vallaha değil mecburen reddettiklerim en çok bu duruma kızıyorum ki

oturup adam gibi sohbet ettiklerimse ,güle oynaya,gözleri ışıldıya ışıldaya insan anlıyor ama onlarında ya hayat yıpranmışlıkları ya da sütten ağzı yananlar mı dersiniz .. hep o konuda bir orta yola giremiyorum

olmuyor olmuyor ... çatlayacam ..kısmet kısmet ama işte ... korkularım başladı yaşımda ilerleyince .. insanı bir adım mı atamaz bir el mi tutamaz ya .. olcak diye bir kaide yok ama .. çevrem çift bakımından o kadar fazla ki .. sorgulamaktan .. hiç bir şeye konsantre olamıyorum ..

nolur bu çıkmaz içinden çıkabileceğim bir yol olsa hanımlar .. sizin bakış açınız nasıl

Siz bir ilişkiye başlayın, karşınızdaki insan yıpranmışta olsa sizi severse herşeye yeniden başlayacak ve sizinle evlenmek isteyecektir. benim eşim 4 yıllık kötü ve yıpranmış bir ilişkiden yeni çıkmıştı, aynı şekilde bende ama birbirimizi bulduğumuz andan itibaren geçmiş yok olmuştu sanki. kısmet işi bu işler ama tanımak için, kendinizi tanıtmak için zaman verin karışınızdakilere.

Siz bir ilişkiye başlayın, karşınızdaki insan yıpranmışta olsa sizi severse herşeye yeniden başlayacak ve sizinle evlenmek isteyecektir. benim eşim 4 yıllık kötü ve yıpranmış bir ilişkiden yeni çıkmıştı, aynı şekilde bende ama birbirimizi bulduğumuz andan itibaren geçmiş yok olmuştu sanki. kısmet işi bu işler ama tanımak için, kendinizi tanıtmak için zaman verin karışınızdakilere.

teşekkür ederim öncelikle .. kısmet işallah
bu kişi benim eski arkadaşım ..bende evlilik meraklısı imajı vermemek için aman bir erkek otuzundan önce evlenmemeli dedim cool olmak için .. kişi çok etkiledi yıllar sonra beni işte ... bir görüşme sözü verdi .. kendi iş meşguliyetinden ya da umursamazlığından aramaz ya da beni aramamı bekleme demişti .. birkaç zaman sonra hatırlatsam .yanlış olur mu ki ;) daha da tanımak istiyorum yakından ama rezil konumuna da düşmek istemem . erkek milleti şımartılmaya gelmezmiş çünkü yazılarda okumuştum ..

merhaba hanımlar ..

hep böyle hep böyle ..bıktım bu şansızlık ve kısmetsizlikten ... karşıma evlenmek isteyen kişi çıkan aklıma fikrime gönlüme uygun olmaz

aklımın ,fikrimin ,muhabetimin şahane olduğu adam karşıma çıkar .. aşktan , evlilikten soğumuş biri olarak ortaya çıkar .. tam bu kez olacak derken..

eski bir arkadaşımla görüştüm .. amaç arkadaşça görüşmeydi öncelikle .. aramızda hoşlantı oldu ,görüşelim edelim bir daha sözü verdi ,eski ilişkisindeki bitmesinin problemlerden bahsetti, otuz otuzbeşten önce evlenmem , evde rahatım falan filan ...
elbet bende evlenmek istemem öyle bir fikrim asla hemen oluşmaz ama ilişkiden soğumuş bir adam olmuş pufff

bıktım bu kadersizliğimden , inanın ne zaman kırılacak bu durum , gerçekten maksatım evlilik değil artık , hayatımda biri olması , duygusal bir bağ kurmak artık .. ama olmuyor olmuyor .. hem fiziksel açıdan , hem kalben , anlaşma açısından beğenilen biriyim karşı cins açısından ama diğer aşamaya neden geçemiyorum nerde hatam vardır ki ?? erkekler ne bekler ne yapmam lazım daha çok yoruldum artık düşünmekten

Bence sen bu cocugu unut. O ne ayol oyle, ben 30'undan 35'inden once evlenmem diyen (sana evlilik teklifi mi ettik deseydin) :41: Bir de benim aramami bekleme demis oldu pasam. Yok yok arkadasim tam bir odun cinsi de mese

merhaba hanımlar ..

canım ne olursa olsun artık biri olsun dememek lazım sonra yanlış insanlara acıoruz kendimizi hem nasibindeki gercek kişi belki de tam istediğin gibi ihtiyacın olan sadece biraz sabır

Bence sen bu cocugu unut. O ne ayol oyle, ben 30'undan 35'inden once evlenmem diyen (sana evlilik teklifi mi ettik deseydin) :41: Bir de benim aramami bekleme demis oldu pasam. Yok yok arkadasim tam bir odun cinsi de mese

teşekkür ederim bu açıdan bakmamıştım .. ama yaş mevzusunda uyandığım iyi oldu bak sağolun ;)

a yanında diğer bir arkadışımızda vardı zaten o durum o şahsa ait değil tam olarak .. ben heyecandan şimdi ... çekingen bir tipim belki ondan düşünmüş olabilirler o kısmı şimdi

ay ne kadar körmüşüm bu açıdan bakmamıştım :(

Son düzenleme:
canım ne olursa olsun artık biri olsun dememek lazım sonra yanlış insanlara acıoruz kendimizi hem nasibindeki gercek kişi belki de tam istediğin gibi ihtiyacın olan sadece biraz sabır

işallah canım .. acaba ben mi çok kendimi kapatıyorum ? kasıyorum diyorum ? karşı tarafın önüne duvarlar koyuyorum diyorum .. umarım yanlış adımlar ya da yıpranmak zorunda kalmadan tam gerçek kişi kendiliğinden olsa kader ne diyelim

doğru olduğuna inandığım belki içinden farklı biir çıkacak belli olmaz

bu kişi benim eski arkadaşım ..bende evlilik meraklısı imajı vermemek için aman bir erkek otuzundan önce evlenmemeli dedim cool olmak için .. kişi çok etkiledi yıllar sonra beni işte ... bir görüşme sözü verdi .. kendi iş meşguliyetinden ya da umursamazlığından aramaz ya da beni aramamı bekleme demişti .. birkaç zaman sonra hatırlatsam .yanlış olur mu ki ;) daha da tanımak istiyorum yakından ama rezil konumuna da düşmek istemem . erkek milleti şımartılmaya gelmezmiş çünkü yazılarda okumuştum ..

Merak etme canım senden hoşlandıysa eğer muhakkak seni arar iş yoğunluğu falan dinlemez illaki arar :34: Sakın sen arama onu benim fikrim poposunu kaldırmış olursun, indirmeside baya zor olur senin için... Bu arada ilişkide yorulmuş bir insanı neden tercih ettinki :19: sorunlu olur ne desen önceden bu da bunu yapmıştı , eski muhabbetleri dinlemek seni dahada çok sarsar ve yıpratır çevremde örnekleri oldukça var çünkü... Bana kalırsa aşk ve evlilik işi kesinlikle nasip kısmet işidir gün gelir ummadığın anda gelir bulur seni.. Sen sabırla bekle ve yoluna devam et illa ilişki yaşamak zorunda değilsin...Hayatı akışına bırak bazen ürükütücü olsada yalnızlıkta güzeldir sakın unutma...

Son düzenleme:
işallah canım .. acaba ben mi çok kendimi kapatıyorum ? kasıyorum diyorum ? karşı tarafın önüne duvarlar koyuyorum diyorum .. umarım yanlış adımlar ya da yıpranmak zorunda kalmadan tam gerçek kişi kendiliğinden olsa kader ne diyelim

doğru olduğuna inandığım belki içinden farklı biir çıkacak belli olmaz

aynen oyle bak ne güzel soylemişsin. ve bence ne olursa olsun fazla taviz verme yani hani diyosun ya duvar mı koyuyorum kasıyomuyum falan diye seven seni oyle olduğun icin sever isteyen o halin icin sen olduğun icin ister gelir o yüzden ne olursa olsun hayatmda değişiklikler olacak diye sen sen olmaktan vazgecme arkadaşım:34:

merhaba arkadaşım aynı sorunlar bende de var maalesef örnek vereyim geçenler görücü usulü beni bir erkekle tanıştıdılar yaşı 42 civarıydı bana evlilik benim için bir mucize olur bu saatten sonra kimse için düzenimi değiştiremem evlenecek bayan bana uyum sağlamalı ,zaten ben ev temizliğine bir bayan çağırıyorum yemekleri dışarda yiyiyorum hizmet anlamında kimseye ihtiyacım yok evlenirse.m çocuk için evlenirim dedi birde bana benle evlenecek kişi aileme hizmette kusur etmeyecek her isteklerini karşılayacak ,hiç bir istekleri reddedilmeyecek gibi laflar etti ondan ayrılınca okadar kızdım anlatamam madem evlenmeyi düşünmüyor neden o amaçla benle görüşüyor ailesinide boşuna uğraştırıyor, böyle insanlarda var bazı erkekler oldukça bencil olmuş sadece kendi ihtiyaçları önemli evlencegi kişinin beklentileri ihtiyaçları hiç umrunda degilo erkek sormamıştı bile bana beklentin nedir diye .sana şunu belirteyim eski ilişkilerde geçmişten kopamamış biriyle birde narsist bencil biriyle sakın bir ilişkiye başlama çok mutsuz olursun

merhaba arkadaşım aynı sorunlar bende de var maalesef örnek vereyim geçenler görücü usulü beni bir erkekle tanıştıdılar yaşı 42 civarıydı bana evlilik benim için bir mucize olur bu saatten sonra kimse için düzenimi değiştiremem evlenecek bayan bana uyum sağlamalı ,zaten ben ev temizliğine bir bayan çağırıyorum yemekleri dışarda yiyiyorum hizmet anlamında kimseye ihtiyacım yok evlenirse.m çocuk için evlenirim dedi birde bana benle evlenecek kişi aileme hizmette kusur etmeyecek her isteklerini karşılayacak ,hiç bir istekleri reddedilmeyecek gibi laflar etti ondan ayrılınca okadar kızdım anlatamam madem evlenmeyi düşünmüyor neden o amaçla benle görüşüyor ailesinide boşuna uğraştırıyor, böyle insanlarda var bazı erkekler oldukça bencil olmuş sadece kendi ihtiyaçları önemli evlencegi kişinin beklentileri ihtiyaçları hiç umrunda degilo erkek sormamıştı bile bana beklentin nedir diye .sana şunu belirteyim eski ilişkilerde geçmişten kopamamış biriyle birde narsist bencil biriyle sakın bir ilişkiye başlama çok mutsuz olursun

Erkekler tam kara kutu .. kadınlar gene az çok çizgisi belli .. toplumsal görevlerinin farkında ama oysa ki erkekler dünya onlar için dönüyor kadın onların kölesi .. işlerini görecek ,kuluçka makinası gibi ona çoçuk doğuracak kişi ..

Hayat sanırım dizilerde ki gibi değil.. Şimdi çalıkuşu izleyeceğim . Orada aşka bakışlara hayranım . Hep kafamda tasarladığım öyle gözü dolduran aşklar , kalbe dokunan ama sanırım gerçek hayatta zor .. Daha iyi kötü yaşamadım ama hayal kırıklığı olmaz umarım ..

söz konusu kişi.. zaten annesi gömleğini ütüler , işlerini yapar , çayını bile ayağını getirirmiş niye evlensinmiş ki .. anlamak güç .. ilerde evlenseler de mutsuz olur böyleleri belki de

evet hayat dizilerdeki aşklar gibi değil bazı erkekler duygusal manevi açıdan bakmıyorlar evliliğe sadece fizyolojik ihtiyaçlar için evlilik düşünüyor malesef her şerde bir hayır vardır, evet böyle erkeklerle evlenirsek çok mutsuz oluruz evlilik olmamasında bir hayır var elbet

biz kadınlar kalbimizin çırpışına bakarken onların akıllarında neler geçiyor kimbilir .. kaç adam fizyolojik ihtiyaçlarını ikinci plana atıp .. bu kadınla mutlu keyifli zaman geçirebilirim der ki .. dokunmadan bile mutlu olabilen tatmin olabilen

biz kadınlar kalbimizin çırpışına bakarken onların akıllarında neler geçiyor kimbilir .. kaç adam fizyolojik ihtiyaçlarını ikinci plana atıp .. bu kadınla mutlu keyifli zaman geçirebilirim der ki .. dokunmadan bile mutlu olabilen tatmin olabilen

Şimdi öyle biri inanki yok canım... Olanlarda çoktan sahiplerine ulaştı... Eskidenmiş sanırım dokunmadan sevmek , sabırla beklemek... Saf ve tertemiz bir aşk :16:

merhaba hanımlar ..

Merak etme canım yalnız değilsin bende aynı senin gibiyim mutlaka bi sorun çıkar ya dediğin gibi sana gelenlerı sen begnemzsin yada tamam istediğin biri çıkmıştır oda ya eski sevgili darbesi yemiş güvensiz ya evlilik uzak der böle gidiyoo bakalım nereye kadar gidicekse insanın inancınıda alıp götürüyoo dediğin gibi hanı kısmet çıkmıyo değil çıkıyo ama çoğunu ya begenmıyosun ya beğendiğin oluncada mutlaka bi sorun ..herşeyin hayırlısııı..

bence siz hiç hatırlatmayın bu fırsatı ona vermişsiniz. bundan sonrasını kesinlikle ondan bekleyin. Ayrıca direk bu kişiye saplanıp kalmayın :)

bence siz hiç hatırlatmayın bu fırsatı ona vermişsiniz. bundan sonrasını kesinlikle ondan bekleyin. Ayrıca direk bu kişiye saplanıp kalmayın :)

evet o da tamam sözüm var dedi artık ona kalmış demi ... ama konsantrasyon kalmadı bende .. umarım bir kaç güne şu etki geçer gider saplantı olmasın da .. uzun zamandan beri etkilendiğim ve doğru olduğuna inandığım insan çıkınca karşıma işte ..sağolun

Back
X