- 8 Ağustos 2019
- 92
- 64
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nen var kuzum
Evet farkli yapısı var onun için birsey ya vardir ya yoktur ortası yok dominant baskın karakterli çokAdamin keskin tavrı çok saygı duyulasi ya her konuda böyle ise imrendim resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet farkli yapısı var onun için birsey ya vardir ya yoktur ortası yok dominant baskın karakterli çokAdamin keskin tavrı çok saygı duyulasi ya her konuda böyle ise imrendim resmen.
Davranışları problemli değilse olabilir denemelisiniz.Hayatımdaki tek doğru o gibi geliyor zaman alıcak ama bunu yapabilirim güvenini tekrar kazanabilirim
O an olayların bu noktaya gelişeceğini düşünmemiştimAdam çok net kendini ifade etmiş aslında siz ciddiye almamışsınız. Öylesi böylesi yok. Net! Mesaj atarsan affetmem demiş ve etmemiş.
Kendini biliyor demek ki adam. Kaldıramayacağı için önceden uyarmış.Adamin keskin tavrı çok saygı duyulasi ya her konuda böyle ise imrendim resmen.
Çocuklarımla ilgileniyorum babasız büyüttüm onlari ben kimseye ihtiyaç duymadım alasina kadar velayetini psikolojik sorunlarım var ama öyle ufak tefek dar alanlarda kalma yüksek ses karanlık fobisi gibi şeyler panik atak gibiDavranışları problemli değilse olabilir denemelisiniz.
Ama ben sizi problemli gördum psikojik olarak sizde magdur psikojisi var. Kim sizden uzaklasiyorsa o kiymetli oluyor farkinda misiniz? Adama ayni degeri başta verseniz bu olmayacakti ama şimdi gitti aniden çok değerli oldu bence destek alin. Cocuklar içinde daha iyi düşünün artık erkeksiz hayat gecer ama cocuklar 1 kez küçük olur
Sanırım öyleKendini biliyor demek ki adam. Kaldıramayacağı için önceden uyarmış.
Bence önceden hissetmiş böyle bir şey olabileceğini. Bayağı keskin bir uyarı olmuş çünkü.
Doğrudur. Hatalısınız ancak dediğiniz gibi bedeli bu kadar ağır mı olmalı? Bence herkes bir şansı hak eder ancak eşinizin size yeniden güvenmesi zaman alır.O an olayların bu noktaya gelişeceğini düşünmemiştim
Vermiyor işte güvenmiyor çünküDoğrudur. Hatalısınız ancak dediğiniz gibi bedeli bu kadar ağır mı olmalı? Bence herkes bir şansı hak eder ancak eşinizin size yeniden güvenmesi zaman alır.
Çocuklarınızı seviyorsa eşiniz, onlarıda yanınıza alıp, iş yerine ziyaretine gidin. Siz değil bir süre çocuklarınız onunla muhabbet etsinler. Yaşları müsait mi bilemiyorum ama, onu özlediklerini falan söylesinler. Sonrada, siz konuşun. Belki yumuşamasına faydası olur.Sadece bu kadar uyarmasına rağmen, karşı mesaj atmakla hata ettiğinizi kabul edin. Ama, aklınızda ondan başka kimsenin olmadığını söyleyin. Israr etmeyin. Üzüntünüzü dile getirin yeter. Sonrasını zamana bırakın.Kararını kesin vermediyse, size dönüş yapacaktır zaten.Hayatımdaki tek doğru o gibi geliyor zaman alıcak ama bunu yapabilirim güvenini tekrar kazanabilirim
Tekrar baktım konu sahibi sevgilisyle hic görüşmemis bile sanal iliskiymis.Kendini biliyor demek ki adam. Kaldıramayacağı için önceden uyarmış.
Bence önceden hissetmiş böyle bir şey olabileceğini. Bayağı keskin bir uyarı olmuş çünkü.
Evet yaşları musait oglum 9 kızım 5 yaşında işyeri kendine ait güvenlik var kapıda ve beni içeri almıyorlar ona karşı birsey hissetmeden evlendim şuan sana karşı birşeyler hissediyorum desem benim U dönüşü yaptimi düşünür zamana bırakıyorum artikÇocuklarınızı seviyorsa eşiniz, onlarıda yanınıza alıp, iş yerine ziyaretine gidin. Siz değil bir süre çocuklarınız onunla muhabbet etsinler. Yaşları müsait mi bilemiyorum ama, onu özlediklerini falan söylesinler. Sonrada, siz konuşun. Belki yumuşamasına faydası olur.Sadece bu kadar uyarmasına rağmen, karşı mesaj atmakla hata ettiğinizi kabul edin. Ama, aklınızda ondan başka kimsenin olmadığını söyleyin. Israr etmeyin. Üzüntünüzü dile getirin yeter. Sonrasını zamana bırakın.Kararını kesin vermediyse, size dönüş yapacaktır zaten.
Farkli şehirler sebebiyle sanalda görüştük eski eşimden nefret ettiğimi biliyor böyle düşünmez evet yapılmaz ama ben ona seni unutamadım demedimki msjima istinaden misilleme yapar gibi evlendiğini söyledim kabul ediyorum hatalıyımTekrar baktım konu sahibi sevgilisyle hic görüşmemis bile sanal iliskiymis.
Adam sanal sevgiliyi unutamayan 2 çocuğunun babasi eski kocasini nasilunutsun diye bile düşünmüştür.
Ah be konu sahibi görmediğin adam için yapilir mi yahu hemde 1 ay sevgililik süreci icin![]()
Sonuçta danal sevgili işte. Hayatını huyunu suyunu telefondan kim kimin tanımış. Bu hatani az daha yukseltiyor bence. 1 aylık için bunu yapan diye düşünür. Ben de 2 senelik gercek iliski sonrasi yaraniz var sandm başında. Öyle aşık ve ona tapan anlatmissiniz ki onsuz hayat bos vs diye. Neyse siz bilirsiniz gene deFarkli şehirler sebebiyle sanalda görüştük eski eşimden nefret ettiğimi biliyor böyle düşünmez evet yapılmaz ama ben ona seni unutamadım demedimki msjima istinaden misilleme yapar gibi evlendiğini söyledim kabul ediyorum hatalıyım
Eliniz kolunuz bağlı bekleyerek zamana bırakmamalısın. Bir şekilde karşı karşıya gelip konuşmalısınız.Siz sessizce herşeyi kabullenmiş gibi beklerseniz, düşüncelerinde haklı olduğu sonucu çıkarabilir.Ama,kendinizi ve duygularınızı iyice tartın.Duygularınızdan emin değilseniz, adım falan atmayın.Evet yaşları musait oglum 9 kızım 5 yaşında işyeri kendine ait güvenlik var kapıda ve beni içeri almıyorlar ona karşı birsey hissetmeden evlendim şuan sana karşı birşeyler hissediyorum desem benim U dönüşü yaptimi düşünür zamana bırakıyorum artik
Yoo yanlıs anlamadımKonuyu yanlış anladınız Sanirim
Hatalısınız ve hatanızın farkındasınız. Bu güvensizlik oluşturan olayın ardına, ilişkiniz normalleşmez gibi geliyor banada. Hakkınızda hayırlısı olsun.Gerçekten değer veriyor ve seviyorsanız, bunun için çabalayın biraz daha. Kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatları değerlendirin. Yoksa, hiç uğraşmayın.Şuan eşinizde oluşan güvensizlik ve kırgınlığın hemen geçmesi beklenemez zaten.Devam etme yönünde bir karar verse bile, güvensizlik duygusuyla hayatı hem kendine hem size dar getirebilir.Karşı karşıya geldiğinizde kendinizi net ifadelerle anlatın.Gerçekten güveni çok sarsıldıysa ve toparlayamayacak kadar kırgınsa, bitmesi ikiniz içinde hayırlı olacaktır.Arıyorum açmıyor ki engelledi heryerden zaten annesiyle konuşmaya gittim hiç birseyden haberi yok konuyu açmadım bile kardeşini aradim abim böyle yapısı misillemede olsa yenge msj atmayacaktın aklında hep şüphe olcaktir abimin senin bahsini bile geçirmiyor dedi