nerde yanlış yaptım

Okurken bile kudurdum, güzelim sen yat kalk şükret. Kusura bakma da bu adamla asla ve asla bir evlilik düşüneyim deme.
Senin evini bilmem ne için kullanılmasına izin veren (ki izin verme hakkı bile yokken, seni hiçe sayarak senin adına dangalaklık eden) sonrada üzerine yürüyen, boğazını sıkan bu adamı hemen şutla güzelim.
Ne derse desin, ne şekilde yalvarırsa yalvarsın, ağlasın, zırlasın, her türlü maymunluğu yaparsa yapsın sakın sakın kanma. Anlattıklarından anladığım bu adam adam değil. Hemen kendini kurtar ondan.

başka insanları şimdiden bu kadar önemseyip seni onlar yüzünden kırarsa evlenirseniz ne olur düşünmek bile istemiyorum

bu kadar önemsiz görünen bir konu yüzünden erkek arkadaşın böyle davrandı :1shok:
sevgilin arkadaşlarının şey derdi için sana bu şekilde davranabiliyorsa evlendiğinizde yaşayabileceklerinde oldukça net canım...
sakın birdaha olmayacak vs sözlerine kanma canım.daha yaşın genc karşına cok kişi çıkar.
sevgilin arkadaşı böyle bir şey teklif edince direk reddetmesi,kızması lazımdı bence...
onlar evi yatagı vs kirletecekler,komşular görcek,seslerini duycak bunları düşünmüyor mu hiç.
allahın sevdiği kuluymuşsun bunu görmeni sağladı canım.allah hayırlı insanlarla karşılastırsın inş.

kim senın yerınde olsa aynı davranışta bulunurdu...erkek arkadaşının görüşü bakışı cok FARKLIimiş...
evlenecek olan arkadaşları da başka yerde şey yapsin yanı tovbe tovneeee

en iisini yapmışsn cnm üzülmee sakın

yemin ederim küfür etmek yasak olmasak s..kt..rsin derdim. bu nası iş ya.
evi resmen sevişmek için 2 saatliğine istiyolar. sen bunu iptal edince de kafana sandalye yiyosun. allahtan bi yerine gelmemiş.
bide iptal edemezmiş bak beyefendiye.
bi defa ev senin evinse kirasını sen ödüyosan hiç hakkı yok ama beraber yaşıyosanız bile buna yine hakkı yok.
konu komşu görse evi randevu evine çevirdiler bak namussuzlara demez mi?
ki görüyolar emin ol. en lüks semtte oturan kız arkadaşıma ben giderken bile karşı komşusu kapıyı açıp bön bön suratıma bakıp kimsin ssen dedi. yanımda erkek bi arkadaşım vardı ders çalışmaya giderken. düşün yani. elin ağzı torba değil neticede.
hiç mi seni düşünmüyo??

ben kendi evimi onun bunun hizmetine mi? acmam gerekmiş :mymeka:
oldu olmaya birde tabela asayım
cıkışada bi masa atar kolonya mendil tutardım -tatlicadiarzu-

tuannadan ses yok :bbo:
erkek arkadaşı ile barıştı sanırım...

yok canım barışmadım mümkün değil öyle birşey sadece olayları atlatmaya unutmaya kendi hayatıma dewam etmeye çalışıyorum.yazdıklarınız çok dogru her birinize yorumları için teşekkür ederim demek ki ben bir yerde yanlış yapmamışım bunu gördüm sizin yaptıgınız yerinde yorumların üstüne de yazılacak birşey bulamadım teşekkür etmekten baska

canım çok doğru yapmışsın hiç kendini üzme. benim için bi erkeğin bırak bişey yapması elini bile yukarı kaldırsa benim için bitmiştir. bu yüzden hep ciddi düşündüğüm ilişkilerimde bi kere de olsa saçma bi sebepten kavgayı büyütürüm hem çok fazla ve bana nasıl davrandığına bakarım. şimdiye kadar küfür eden, el kaldıran olmadı ama yapan olsaydı anında bırakırdım hiç de umrum olmazdı en iyisini yapmışsın. benim yaptığımı herkese tavsiye ediyorum kızlar

seni hice sayan,baskasina olunca hayir demeyi bilmeyen bir erkek ancak boyle zavallica sana ustunlugunu gostermeye calisir..alsanaalsanasmile

canım yerden göğe kadar haklısın, o iğrenç çiftin yaptıkları tamamen terbiyesizlik. tamam olabilir yalnız kalmak isteyebilirler ama böyle bir şeyi ancak 5 10 sene tanıdığı çok samimi olduğu insandan isteyebilir anca insan yani ne demek öyle kerane miymiş snein ev ben de sinirlendim şimdi. bence erkek arkadaşın biraz etrafın ne düşündüğüne önem veren karşısındakine hayır diyemiyen tipte birisi. yani bu anlattığın olaydan bunu çıkarttım. bu ileride sorun olabilir. ben de böyle bi tartışma yaşadım, sonradan barıştık gerçi boğazımı falan sıkmadı ama bana doğru yerdeki çantamı fırlatmıştı. sonradan barıştık böyle bişey yaşamadık bir daha.

bence neyin doğru neyin yanlış olduğunu sana nasıl davranması gerektiğini iyice açıkla. bazı arkadaşlar evlenilecek biri değilmiş falan demiş de. insanız sonuçta bir defalık bir şey de olabilir. tanımıyorum erkek arkadaşını belki çok stresli belki gerçekten çok pişman. ama hemen affetme bir süre süründür canım - eğer barışmayı düşünüyorsan- armudun çöpü üzümün de sapı var her erkek kusurlu. Allah karşımıza az kusurlusunu çıkarsın ne diyim :Saruboceq:

offff.. ne diyeyim..
boğazımı sıktı ne demek yaa??? nasıl olur.. sandalye fırlatmaya tepki göstermiş çoğu arkadaş ama boğazını sıkması daha .......ce bence...
yada bunu yapmasının sebebinin böyle bir namussuzluğun arkasında durması olduğuna mı üzülsek... arkadaşıma mahcup ettin diyor.. kendileri mahcup olacaklarına.. hatta sevgilinin yüzü kızarması gerek arkadaşı adına...
boşver yaa bide ben seni dövmedim diyor. yok bide dövseydi..

erkek arkadaşın tepkisini yanlış dile getirmiş sen onları son ana kadar kabull ediceğini söyleyipte sonradan çeşitli nednelerden dolayı vazgeçiyo olmana kızmış evet ama tepkisi çok yanlış boğazını sıkmak ne demek ya başkası için zaten bu erkekler başkası için sevgilileriini hayatını mahvetmeyipek severler

guzelim merak etme unutursun,o seni bi kere haketmiyor..uzulecegin kadar uzul,sonrada kendine gel guzelim...sevgilinin yaptigi buyuk bir terbiyesizlik..bastan arkadaslarina hayir demeliydi..baskasinin evinde basbasa kalmak..vallaha bilemicem ama tuhaf..isterse bir ay icinde evlensinler,ama teklifleri hic hos degil(parasina kiyip otele gitsinler cok istiyorlarsa)eger gelselerdi emin ol uc u sanada dokunacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…