- Konu Sahibi insanbirisi
-
Ah ah sorun şu ki iş değişikliği yapmam verilmiş sözler var yoksa ben çoktan tası tarağı toplamıştım..
Güçlü durmanın dışında elimden birşey gelmiyor malsef
BU ARADA YAZDIĞI MAİL;
Degmeyen birine dönüp bakmam ben!
Adamsa notunu , hayvansa otunu verir giderim ben! Demiş şair:)
Doguştan tedavisi olmayan bir hastalıgım var!
Her gördügümü insan sanıyorum:)))
Çok uğraştım insanların söküklerini dikmek için!
Ama beceremedim!
Anladımki !
Sökük kişilikte ise dikiş tutmuyor!!!
BU ARADA YAZDIĞI MAİL;
Degmeyen birine dönüp bakmam ben!
Adamsa notunu , hayvansa otunu verir giderim ben! Demiş şair:)
Doguştan tedavisi olmayan bir hastalıgım var!
Her gördügümü insan sanıyorum:)))
Çok uğraştım insanların söküklerini dikmek için!
Ama beceremedim!
Anladımki !
Sökük kişilikte ise dikiş tutmuyor!!!
..Tamam dedı gayet olgunlukla "hesap veremeyecegın bırsey var mı dedi?" bende herseyı sana anlattım zaten 1 ay bır sure ıdı dedım..Neyse ılışkımız basladı.
Şu sorduğu soru hesap veremeyeceğin kelimesi ne kadar iğrenç.Kimse geçmişiyle ilgili hesap vermemeli.
Öküzün önde gideni yurt dışında yatmadan evlenilmiyormuş ten uyumu olmazsa olmazmış sonra eee ne yani.
Şimdi sizin ten uymazsa evlenmeyeceksiniz.Sonradan birlikte olacağınız adama nasıl hesap vereceğinizi(!)
beyefendi düşünmüyor mu? Çiftte standart yani ben hesap sorarım benden sonrası tufan.Çok sinirlendim.
Yazdığı mesajlarda ilkokul çocuğu seviyesinde dikkate almayın.
Birkaç arkadaşın da söylediği gibi konuyu anlatırken türbanlı olduğunuzu belirtmeniz gereksiz olmuş. Farkettiysen dikkatler oraya yöneldi. Türbanlı olan kişiler evlilik öncesi birlikteliğe açık olabildiği gibi türban takmayan insanlar sizin gibi bakabiliyor konuya. Yani bu biriyle "ne ölçüde temas ettiğiniz" örtünmenize değil karakterinize bağlı bir durum. Sizi yargıladığımdan değil. Sadece rahatsız eden bir durumu paylaşmak istedim.
Hanımefendi;
Türbanlı olduğumu belirtmemin nedeni sınırımın ne olduğunu açıklamak zaten daha sonraki postlarda da buna değindim.Sandığınızın aksine dikkattler o yöne de yönelmedi. Sağolsun arkadaşlar gayet aklıselim bir şekilde bana destek olup cesaretlendirdiler.Ayrıca beni yargılayabileceğınız bır durumda söz konusu değildir.Burası bir mahkeme değil bende suçlu değilim sizde hakim savcı v.s..Benim kaantimce siz kendi pencerenizden onlarca kelimenin içinden cımbızlamışınız...Elbette başörtüsü takmak yada takmamak bir ahlak ölçütü değildir.Böyle birşey söz konusu olamaz.Sadece benim durumumu açıkladım..Farkettiyseniz herhangi bir genelleme bulunmuyor..Mutlu günler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?