- Konu Sahibi insanbirisi
-
Sevgili arkadaşlar;
Ben bir şirkette calışıyorum burda calısan bırıyle kısa surelı bır ilişkim oldu ilişki dersek te söyle bır kaç gez iş çıkısı cay kahve ıcıp sohbet ettık sonrasında her ıkımızde tatıle farklı yerlere gıttık tatıl dönüşü annem benım memleketımden olmayan bırıyle evlenmemı sıtemıyor dedı v.s.. ve ayrıldık .Ben işten ayrıldım.. aradan 3 yıla yakın bır zaman gectı yenıden aynı sırkete gerı dondum o burdan bır kızla evlenmıs yuva kurmus ve kız onunlaaynı memleketli değil..İnanın hıc uzulmedım bıle bıtmıs gıtmıs hayırlısı bu dedım...
İşe yenıden gerı donmeden yıne aynı sırketten (o da o donem ayrıydı sırketten) teklıf aldım daha oncede tanıyorduk bırbırımızı ve o donem ıkımızde farklı yerlerdeydık.olumlu baktım ve peş peşe ıkımızde yuksek pozisyonlarda eski şirketımıze transfer edıldık..ve ben ılışkımız daha baslardayken her seyı anlattım eger senı rahtsız edecekse hıc baslamayalım cunku sız arkadassınız bırlıkte vakıt gecırelım v.s dersen bana uymaz nedenıde bu dedım..Tamam dedı gayet olgunlukla "hesap veremeyecegın bırsey var mı dedi?" bende herseyı sana anlattım zaten 1 ay bır sure ıdı dedım..Neyse ılışkımız basladı..Ben ılışkı konusunda deneyımsız bır ınsanım ben 30 o ise 40 yasındaydı ben gezmek tozmak degıl dırekt olarak evlılık gözuyle baktım cunku gezıp tozacak olsam daha once yapardım..Neyse benımle sevısmek ıstedı bu arada ben kapalı bır bayanım hayatımda kımsenın elını tutmadım nasıl ıstersın benden bunu dedım ben reddınce uzaklastı uzaklastı ve uzaklastı..Çay kahve muhabbetı bana uymaz dedı..Ten uyumu bılmem ne evlenınce benı mutlu edemezsen ne olcak dedı bır suru sey netıcede sevısmedık tabı...
Diğeri ise bır bahane bulup telefonumu aldı bu arada ucumuzde ust duzey görevlıyız yanı ben onunla konusmuyorum ısım olmaz dıye bır durum yok..Her telefon konusması iş ile baslayıp eskı durumlara gelıyordu ben herseferınde yuzune kapattım bu sefer whatapptan yazdı şirket dahilisinden aradı...bunların hepsınden sevgılıme haber verdım bak bole bole oluyor dıye
cok kızdı bana adamın telefonu nasıl yanıtlarsın nasıl cevap verırsın dıye agza alınmayacak kufurler hakaretler ..Ömrumde duymadım..Diğer adam evlı hangısıne yanayım sevgılımden ahlaksız adın damgası yedıgımemı ayrıldıgımamı evlı bır adamın mutsuzum dıyerek benı aramasına mı ...bır ton sey oldu ..Aptal herıp benım ıcın ne peşimden koştu ama yuz vermedım demiş...halbukı boyle seyler olmadı...sınır krızı gecırdım ıkı gun rapor aldım ıse gelmedım...Sevgılım geber dedı bısey olmaz sana ınanmıyordum bır ton sey yasadım haketmedım halde bır oyuna gelmıs gıbı adeta...Netice 10 gun once sevgılıme benı arama ben kotu bır kadınım dedım arama sorma sırkette yanıma gelme 10 gun sonra dun sabah bana hakaret dolu maıl yazmıs cevap vermedım...Çok bunaldım cok sıkıldım piskolojım yerle bır oldu..Benım ıbı bır ınsanın boyle bır olayın ıcınde işine nasıl bır dıyaloga maruz kaldım..Güçlü durmaya umrsamaz durmaya calısyorum ama ben kahroluyorum...ne olur bıraz sakınlestırın benı...
BU ARADA YAZDIĞI MAİL;
Degmeyen birine dönüp bakmam ben!
Adamsa notunu , hayvansa otunu verir giderim ben! Demiş şair:)
Doguştan tedavisi olmayan bir hastalıgım var!
Her gördügümü insan sanıyorum:)))
Çok uğraştım insanların söküklerini dikmek için!
Ama beceremedim!
Anladımki !
Sökük kişilikte ise dikiş tutmuyor!!!
Sevgili arkadaşlar;
Ben bir şirkette calışıyorum burda calısan bırıyle kısa surelı bır ilişkim oldu ilişki dersek te söyle bır kaç gez iş çıkısı cay kahve ıcıp sohbet ettık sonrasında her ıkımızde tatıle farklı yerlere gıttık tatıl dönüşü annem benım memleketımden olmayan bırıyle evlenmemı sıtemıyor dedı v.s.. ve ayrıldık .Ben işten ayrıldım.. aradan 3 yıla yakın bır zaman gectı yenıden aynı sırkete gerı dondum o burdan bır kızla evlenmıs yuva kurmus ve kız onunlaaynı memleketli değil..İnanın hıc uzulmedım bıle bıtmıs gıtmıs hayırlısı bu dedım...
İşe yenıden gerı donmeden yıne aynı sırketten (o da o donem ayrıydı sırketten) teklıf aldım daha oncede tanıyorduk bırbırımızı ve o donem ıkımızde farklı yerlerdeydık.olumlu baktım ve peş peşe ıkımızde yuksek pozisyonlarda eski şirketımıze transfer edıldık..ve ben ılışkımız daha baslardayken her seyı anlattım eger senı rahtsız edecekse hıc baslamayalım cunku sız arkadassınız bırlıkte vakıt gecırelım v.s dersen bana uymaz nedenıde bu dedım..Tamam dedı gayet olgunlukla "hesap veremeyecegın bırsey var mı dedi?" bende herseyı sana anlattım zaten 1 ay bır sure ıdı dedım..Neyse ılışkımız basladı..Ben ılışkı konusunda deneyımsız bır ınsanım ben 30 o ise 40 yasındaydı ben gezmek tozmak degıl dırekt olarak evlılık gözuyle baktım cunku gezıp tozacak olsam daha once yapardım..Neyse benımle sevısmek ıstedı bu arada ben kapalı bır bayanım hayatımda kımsenın elını tutmadım nasıl ıstersın benden bunu dedım ben reddınce uzaklastı uzaklastı ve uzaklastı..Çay kahve muhabbetı bana uymaz dedı..Ten uyumu bılmem ne evlenınce benı mutlu edemezsen ne olcak dedı bır suru sey netıcede sevısmedık tabı...
Diğeri ise bır bahane bulup telefonumu aldı bu arada ucumuzde ust duzey görevlıyız yanı ben onunla konusmuyorum ısım olmaz dıye bır durum yok..Her telefon konusması iş ile baslayıp eskı durumlara gelıyordu ben herseferınde yuzune kapattım bu sefer whatapptan yazdı şirket dahilisinden aradı...bunların hepsınden sevgılıme haber verdım bak bole bole oluyor dıye
cok kızdı bana adamın telefonu nasıl yanıtlarsın nasıl cevap verırsın dıye agza alınmayacak kufurler hakaretler ..Ömrumde duymadım..Diğer adam evlı hangısıne yanayım sevgılımden ahlaksız adın damgası yedıgımemı ayrıldıgımamı evlı bır adamın mutsuzum dıyerek benı aramasına mı ...bır ton sey oldu ..Aptal herıp benım ıcın ne peşimden koştu ama yuz vermedım demiş...halbukı boyle seyler olmadı...sınır krızı gecırdım ıkı gun rapor aldım ıse gelmedım...Sevgılım geber dedı bısey olmaz sana ınanmıyordum bır ton sey yasadım haketmedım halde bır oyuna gelmıs gıbı adeta...Netice 10 gun once sevgılıme benı arama ben kotu bır kadınım dedım arama sorma sırkette yanıma gelme 10 gun sonra dun sabah bana hakaret dolu maıl yazmıs cevap vermedım...Çok bunaldım cok sıkıldım piskolojım yerle bır oldu..Benım ıbı bır ınsanın boyle bır olayın ıcınde işine nasıl bır dıyaloga maruz kaldım..Güçlü durmaya umrsamaz durmaya calısyorum ama ben kahroluyorum...ne olur bıraz sakınlestırın benı...
iş değişikliği yapmanız sizin için en hayırlı olanı
şuankı sevgilinizde sızı sevmıyor amacınıda belli etmiş zaten
ikisindedne uzak durun
adam 40nda ergenlik yaşıyorr msja bakk
Ah ah sorun şu ki iş değişikliği yapmam verilmiş sözler var yoksa ben çoktan tası tarağı toplamıştım..
Güçlü durmanın dışında elimden birşey gelmiyor malsef
iki ters insan ve ikisi de seni buluyor. türbanlı olman bir şey değiştirmez verdiğin imajda sorun olabilir mi acaba diye aklıma geldi. sevgilin sana sevişme teklif ettiyse ve sana uymuyorsa ortak paydanız yoktur neden hala birliktesin onunla anlamıyorum.çay kahve muhabbeti bana göre değil demiş..ee direkt yatak mı ona göre.. ben türbanlı değilim ama senin yerinde olsam bu adamla olmazdım. diğeri için de sen çizgilerini iyi çizmemişsin. bence başka açıklaması yok
BU ARADA YAZDIĞI MAİL;
Degmeyen birine dönüp bakmam ben!
Adamsa notunu , hayvansa otunu verir giderim ben! Demiş şair:)
Doguştan tedavisi olmayan bir hastalıgım var!
Her gördügümü insan sanıyorum:)))
Çok uğraştım insanların söküklerini dikmek için!
Ama beceremedim!
Anladımki !
Sökük kişilikte ise dikiş tutmuyor!!!
Tek hatanız iş yerinde aşk ilişkisi yaşamış olmanız. Genel müdürüm yazmışsınız, müdür konumunda birinin iş yerinde flört yaşamasını ben doğru bulmuyorum.
Aynı hatayı iki kez tekrarlamışsınız maalesef, üç üniversite bitirmiş olmakla iş hayatı aynı şeyler değil. İş yerine aşk bulaştığı zaman sonuç ne yazık ki genelde böyle oluyor.
Eğer bir sözleşme imzalamadıysanız işinizi değiştirin, bu sorun yumağı katlanarak büyür, karşınızdakiler profesyonel değiller, olgunluk ve anlayış beklemek hayalperestlik olur. Israrla iş değiştirin diyorum çünkü bir zaman sonra ifşa edilirsiniz bu cahil adamlar tarafından. Herkesin gözünde imajınız yara alır ve bu bir yönetici için olabilecek en kötü şey. Davanızda haklı olsanız da kendinizi anlatamayacağınıza göre oradan ayrılmak en iyisi
İş yerinde bu tür şeyler hakikaten çok kötü birşey.Bunda size sonuna kadar katılıyorum sıze.Bende aynı fikirdeyim.Biri dese aynı şeyleri bende söylerim.Malesef ki planlayamıyorsunuz bazı şeyleri.
Yalnız ikincisinde her ikimizde aynı iş yerinde değildik.Farklı yerlerdeydık.İkimizde bir hafta arayla işe daha yüksek pozisyonlarda geri çağırıldık..İş değiştirmek şu an için pek mümkün değil..Tek tesellim sık sık yurt dışı seyahatımız oluyor ve iş yerınden uzak kalıyoruz.
Yanlış anlaşılmaları düzeltmek isterim,konunda kapali oldugunu belirtmenin luzumu yoktu bence. sanki acik bayan olsa bu laflara o prim verirmis gibi olmus ama kotuniyeyli olmadigini dusunmek istiyorum.
bir arkadasa cevap olarak demissin 3 universiteyi bitirdim. diye ama bana gore is yerinde sergilemen gereken davranislari size bu 3 universite katamamis.
bulundugunuz pozisyon geregi tabi ki eski erkek arkadasinizla konusmak durumundasiniz.
gelelim su yatma mevzusuna ; adam size dupeduz terbiyesuzlik etmis. cinsel birliktelik yasamadan yurutulen bir iliski cay kahve muhabbeti mi oluyormus ne kadar hadsizce bir cumledir bu.
sizin hataniz yonetici statusundeki bir calisan olarak pek ask hayatiyla is hayatinizdaki siniri cizememeniz ve suandaki sevgiliniz olan insana tanidiginiz rahatlik.
sonucta bu adam sizin esiniz , nisanliniz hatta konuda belirttiginiz gibi ayrildiktan sonra sevgiliniz bile degilken sizin adamin arkadasinin sizi aradigini , neler dedigini vs soylemeniz benim bakis acima gore ters acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?