Nerden başlamalı?

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk. Evliyim ve 22 aylık kızım varSon zamanlarda hayatım o kadar sıradan ki,boş boş geçiyor günler..tabiki benim yüzümden. Yapmam gereken bir sürü şey var. 15 kilo fazlam var vermek için yaptığım hiç bir çaba yok hep bi sonraki pazartesiye erteliyorum.. diş eti problemim var dr randevusunu bilinmez bir tarihe erteliyorum, ders çalışmam lazım hep yarın yarın yarın.. eşim eskisi gibi pozitif ol diyor,ilişkimiz düzene girer diyor diyorum ki bugün pozitif uyanacağım biraz sakin ve naif olayım gene olmuyor..
Bi organize olayım bir adım atayım diyorum motivasyon sıfır. Günler günleri kovalıyor yapılacaklar birikiyor ben saçma sapan geciriyorum vakti..ne yapsam akıl verin silkeleyin beni nolur.
Yorum yazacak olanlara şimdiden teşekkürler

Kan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim öncelikle. Vitamin eksikliğin olabilir ve ciddiye almalısın.

Çocuktan dolayı uykusuzluk varsa o da etkiler.

Kan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim öncelikle. Vitamin eksikliğin olabilir ve ciddiye almalısın.

Çocuktan dolayı uykusuzluk varsa o da etkiler.
Hiç uyumuyorum diyebilirim gece bölük pörçük hiç bişe anlamıyorum,sabah 1,5 saat o.

Sadece kan değerlerinden mi olur :/

Bu ara çok şekerli şyler yiyorum

Bence biran önce toparlanin. Aksi halde esinlede aranda sorunlar yasayabilirsin. Ozaman hic toparlanamazsin. Biliyosun erkekler en ufak sıkıntıda bile yön çevirebiliyorlar Allah korusun. Öncelikle diyete başka. Kilo vermeye basladikca özgüvenin tekrar gelmeye basliyacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…