merhaba
bende 1.60 ım senden tek farkım çocuğum var bir ay önce rejime girdim (öncesinde denemediğim ilaç ...vs kalmadı ve çok pişman oldum çünki bunların metobolizmamı tembelleştirdiğini düşünüyorum ayrıca hiçbir faydasını da görmedim inan bana şuan nette ne varsa kullandım zayıflama ilaçlarına harcadığım geçen sene bütcem 500 tl yı buldu) neyse dedim gibi 1 ay önce 74.50 tl rejime girdim sıkı bir kahvaltı öğlenler sütlü gevrek akşamlarıda mutlaka bir kase çorba ve öğünlerime dikkat ettim o kadar kafaya koymuşum ki herakşam 40 dk da spor yapıyorum (uzay yürüyüşü) ve 1 ay sonra geldiğim nokta 71önceleri bu çabamın çeyreği ile çok daha hızlı kilo veriyordum öncelikle tavsiyem doğal olmayan hiçbirşeyi kullanma sonrada malesef ağzını tut umarım sen benden daha hızlı yol katedersin bu arada yaşım 31 etkisi olduğunu düşünüyorum 1 aydır aç geziyorum ama şu metobolizmamı birtürlü hızlandıramadım neyse 3 kilo 3 kilodur bakalım bidahaki ay da en azından 3 kilo verebilcekmiyim
Merhaba..ben size dukan diyetini önermek istiyorum.çok hızlı ve hüzel kilo verdiriyor.tabi doğru uygulama ve tüm evreleri tamamlama koşuluyla.ben geçtiğiz nisanda 64 kilo ile başladım diyete şimdi 50 kiloyum.tüm evreleri tamamladım.koruma evresindeyim artık.dikkatli ve azimli davranırsanız sonuç alırsınız diye düşünüyorum.bu arada yaşım 39.
kızlar 1,60 boyum var ve tam 70 kiloyum:43
defalarca ufak ufak denedim spor yapmayı diyet yapmayı sanki iştahım dahada açılıyor yeemekten başka bişi geçmiyor aklımdan nereye gitsem önce nesi meşhur burda ne yenir diye düşünüyorumve henüz bebeğimde yok bide hamile kalsamor
eşim Allahtan takılmıyor belki üzülürüm die bişi demiyordur
yine form çaylarına sarıldım..
üniversiteden arkadaşımın düğünü var 2 ay sonra ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?