Nerden başlasam bilemiyorum...

Benim eşim herşeyi makaraya çevirir, bazen ciddiye almıyor bile. Söylediği kelimede zamanı gelince bol bol gezicez diyor. Maddi açısından sıkışığız biraz benim de hayallerim var bende bir akşam çıkıp yemek yiyelim istiyorum ama yok işte diyor. Bende herşey para değil ki bunları mı bekleyeceğiz vakit geçirmek için dedim. Geçenlerde bayagi ciddi ciddi konuştum bunun için mi evlendik sen yanımda yoksan evliliğin ne anlamı var dedim sustu açık açık anlatım derdimi işte belki bu sefer kafasına dank eder bakalım.

Kesinlikle bende size katılıyorum herşey para değil,para bahane..parası olmayıp öyle güzel dışarıda vakit geçirenler var ki..gerekirse alırsın termosunu cocugunla esinle bir parka gider oturursun basit bir yerde bir midye yersin ekmekarası..sinemaya ayda 1 gitmek kimseyi batırmaz hadi 2 ayda 1 gidin

bazii erkekler odundur canim ne kadar yontarsan yony bosaaa odun yine odun..bu yuzden onu degistiremiyorsan sen degiseceksin.hic umursamaz takil davranislarini..sevdigini ozledigini gezmek istedigini bir sure soyleme..o yokmus gibi davran.birak nereye cikiyosa ciksin.sende kizini al cik gez.arkadas cevren varsa onlarla gorus.eve cagir kisir yapin dedikodu yapa yapa yiyin...takma kafana yaa kendini uzdugune degmez.kizin konusundada bi liste yap.kilo aldirabilecegin ne varsa esine ver alsin.yada sen al.ayrica bakamiyorsun falan laflarini kim soylerse soylesin anneligine asla laf soyletme.bana biri sen bu cocuga bakamiyon dese canina okurum.uzme kendini kardesim.

Ne güzel konuştunuz yaa sağolun allah razı olsun. Üzülmemek elde değil inanın evliliği böyle hayal etmemiştim hayal kırıklığına uğradım resmen 2 senelik evliyiz ama sanki 10 senelik evliyiz. Onu kendi haline de bıraktım hiç ilgilenmedim tabi ne oldu diye sordu ilgilendi oda bir kaç gün sürdü yine aynı dediğin gibi odun yine odun nasıl görmemişim bekarken aklım almıyor.

Kesinlikle bende size katılıyorum herşey para değil,para bahane..parası olmayıp öyle güzel dışarıda vakit geçirenler var ki..gerekirse alırsın termosunu cocugunla esinle bir parka gider oturursun basit bir yerde bir midye yersin ekmekarası..sinemaya ayda 1 gitmek kimseyi batırmaz hadi 2 ayda 1 gidin

:( ben hiç sinemaya gitmedim, lokanta da oturup yemek yemedim şartlar el vermedi. evlenirim hayatımızı yaşarız diye yuva kurduk ama oda yalan çıktı. Nankörlük mü yapiyorum bilmiyorum

:KK43: ben hiç sinemaya gitmedim, lokanta da oturup yemek yemedim şartlar el vermedi. evlenirim hayatımızı yaşarız diye yuva kurduk ama oda yalan çıktı. Nankörlük mü yapiyorum bilmiyorum

Hayır asla nankörlük yapmıyorsunuz az bile yapıyorsunuz sizin yapanlardan ne eksiğiniz var sizde herkes kadar bunları yapmayı hakediyorsunuz..insanın yıllarını sürekli evde gecirmesi sonunda psikolojisini bozmasına sebep oluyor(ananemden biliyorum şuan ilaç bağımlısı ve psikolojisi cok bozuk) ne yapın edin bu işe bir çözüm bulun ne olur eve kapamayın kendinizi gerekirse kocanızı boşverin kendiniz yapın.alın kitabınuzı elinşze biryerde kahve içip kitabınızı okuyun,parka gidin

Hayır asla nankörlük yapmıyorsunuz az bile yapıyorsunuz sizin yapanlardan ne eksiğiniz var sizde herkes kadar bunları yapmayı hakediyorsunuz..insanın yıllarını sürekli evde gecirmesi sonunda psikolojisini bozmasına sebep oluyor(ananemden biliyorum şuan ilaç bağımlısı ve psikolojisi cok bozuk) ne yapın edin bu işe bir çözüm bulun ne olur eve kapamayın kendinizi gerekirse kocanızı boşverin kendiniz yapın.alın kitabınuzı elinşze biryerde kahve içip kitabınızı okuyun,parka gidin

Bende o yoldan ilerliyorum sanırım. Bazen düşünüyorum da bekarken daha iyiymişim neydim ne oldum. 2 senede bu hale geldiysem bir kaç sene sonra nasıl olurum bilmem. Haklısınız kendime çeki düzen vermem lazım konuşmak iyi geldi sağolun.

Bende o yoldan ilerliyorum sanırım. Bazen düşünüyorum da bekarken daha iyiymişim neydim ne oldum. 2 senede bu hale geldiysem bir kaç sene sonra nasıl olurum bilmem. Haklısınız kendime çeki düzen vermem lazım konuşmak iyi geldi sağolun.

Rica ederim ne zaman isterseniz bana özelden de yazabilirsiniz.ve inanın bu hayatta insan kendine sahip çıkmayınca ne aile ne koca çıkmıyor.iyi akşamlar

Bebek konusunda şunu soyleyeyim; hic bir zaman kilolu bir cocuk olmadım. Boyumda kisaydi hep. Amaaa diğer cocuklara nazaran daha az hastalanirdim mesela;-) ve kolay atlardim. Takma kafana eğer bebegin Allah korusun sagliksiz olsa zaten farkedip önlem alirsin. Kocan çok biliyorsa kendi baksin hayret bir şey. Bir ikincisi neden izin aliyorsun. Al bebeğini çık dışarı gez. Evde aktivite yap onunla, kitap oku, oyun oyna, dans et onunla. Yani sen eşine endeksleme kendini. Artık annesin sen;-) kocan ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin

Bebek konusunda şunu soyleyeyim; hic bir zaman kilolu bir cocuk olmadım. Boyumda kisaydi hep. Amaaa diğer cocuklara nazaran daha az hastalanirdim mesela;-) ve kolay atlardim. Takma kafana eğer bebegin Allah korusun sagliksiz olsa zaten farkedip önlem alirsin. Kocan çok biliyorsa kendi baksin hayret bir şey. Bir ikincisi neden izin aliyorsun. Al bebeğini çık dışarı gez. Evde aktivite yap onunla, kitap oku, oyun oyna, dans et onunla. Yani sen eşine endeksleme kendini. Artık annesin sen;-) kocan ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin

Anne olunca herşey bitmiyor ki canım benim :) ben kızımla oynarım, gülerim herşeyim o benim dışarıya da çıkarım bunlar zaten olması gereken şeyler ama her kadın gibi de eşimi istemem en doğal hakkım senin eşin seninle vakit geçiriyor mu, dışarıya çıkıp geziyor musunuz?

Anne olunca herşey bitmiyor ki canım benim :) ben kızımla oynarım, gülerim herşeyim o benim dışarıya da çıkarım bunlar zaten olması gereken şeyler ama her kadın gibi de eşimi istemem en doğal hakkım senin eşin seninle vakit geçiriyor mu, dışarıya çıkıp geziyor musunuz?
Evli degilim ben daha :-) Eşini istemen en doğal hakkin tabii ki ama erkeklerin totusu kalkmaya çok musait genelde o yuzden dedim ben. Salak sacma bir egoları var ki bir cogu da bir halt değil. O yüzden kadin azicik bir şey dese erkeğe hemen ufleyip puflemeye başlıyorlar. O açıdan dedim ben. Yoksa ailecek zaman geçirmek çok guzel.

Evli degilim ben daha :-) Eşini istemen en doğal hakkin tabii ki ama erkeklerin totusu kalkmaya çok musait genelde o yuzden dedim ben. Salak sacma bir egoları var ki bir cogu da bir halt değil. O yüzden kadin azicik bir şey dese erkeğe hemen ufleyip puflemeye başlıyorlar. O açıdan dedim ben. Yoksa ailecek zaman geçirmek çok guzel.

ohh ne güzel inşallah karşına adam gibi biri çıkar da ömrünüzün sonuna kadar mutlu olursunuz. Çok güzel de beni de bula bula bir odun buldu işte :)

Back
X