Nerden başlasam nasıl anlatsam?

Hmm ne diyim valla Allah yarımcın olsun elbet yola gelir kocan sakin sakin konuş kavga etmeden ve sürekli üzgün oldugunu ona yansıt belki tm der inşanlah der
İnşallah kabul eder canım ekimde ankarada kuzenimin düğünü var oraya hamile gitmek herkese süpriz yapmak istiyorum

Ayni şeyi bende yasadim canim. Esim hic bebek düşünmüyordu sürekli iki yil olmasin diyordu ama benim fikrimi hic sormuyordu sen ne düşünüyorsun demiyordu. Ve bende senin gibi calismiyordum isimin olması sartti. Bunu düşünüyordu biliyorum kpssye hazrlandim puanim iyiydi ama atanamadim bir yol gitti bu arada hic bebek muhabbeti yok ikinci yilimda yine desi otur kpssye calis felan kiziyordum içten içe hep çünkü yaşi 32 idi. Neyse bunun arkadaş gruplari var ailecek gorusuyoruz felan ikisininde bebekleri oldu bize geliyorlar biz gidiyoruz baya ilgili baktimki sonra hic beklemesidim anda hap kullanmaya Birak artik dedi şok oldum ben 4. Ayimda hamile kaldim.sonuç olarak hala issizim 2. Buçuk yillik evliyim. Bu surece kadar hic bebek muhabbeti yapmamistik herşey kendiliğinden gelisti yani sende birkez soylemissin artik konuyu açma ama. Kendiliğinden yoluna girecektir.

Kocanin üstune cok gitmeyin istemiyor ve bahanelere sıgıniyor şu anda en basit seyden tartısma cıkartim konuyu kaptmak istiyor tavrindan bunu anladim.yada tartisma cıkarirsa sizi dinlemesini ve onu bastirmayi saglayinki belki biraz dank eder.yasiniz kac bilmiyorm ama anne olmayi isteme hakkinizdan girebilirsiniz konuya hayallerinizden aile olmaktan evlat dahibi olmaktan

Bebek istemekle pat diye olmayabilir canım. Benim evlilikte üç yıl bitiyor. Hiç korunmadık ve bu süre içinde defalarca düşük yaptım. Eşine bu durumlardan da bahset. Allah korusun, kimseye vermesin Rabbim böyle kötü şeyleri ama bunları da düşünmek lazım diye belirt bence.

Kesinlikle doğru canım bi bebek görünce kendimi hayal ediyorum hep bu benim olsaydı napardım diye eşime de dedim hemen tutacağı ne malum diye gerci geri çekme yapıyorduk biz
Canım ben bilmiyorum da konu nerden açılıyor bu sitede tarif eder misin

çok söyledim canım ya hemen tutarsa diyor o zamanda bi arkadaşta söylemis bahanesi cok benimkinin

maşallah canım cok sevindim darısı bana insallah
üst komsumun küçük kızı var hep bizde onunlu oynuo seviyo ama imrendiğini pek sanmam sadece gecen gun 2017 de artık doğsun yaparız dedi o kadar ama hala geri cekmeye devam ediyor anlamadım

bahsediyorum canım da adam da bahane cok bakalım bi kez daha konuşcam ne dicek

Canim eşini anlayabiliyorum geçim zor.. Acaba baba olmaktan kokuyomu sorumluluktan felan ?
bi ara onuda demişti sorumluluk cocuk işi istemiyorum diye ama gcen gün 2017 de doğmuş olsun yapalım dedi ama tık yok hala ne beklio bilmem

Geri çekilme yönteminde de hamile kalma ihtimali var inşallah kalırsın da sürprizi görür :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki Yasin kaç acaba Benim kocam da ilk iki yıl istemedi bende istemedim sonra 3. Yıl ben istedim benim hormonlar tavan yine istemedi Nseymis efendim kafasi hazir degilmis beyni hazir değilmiş bu durum sinir yapıyordu bende herkes eşime kızıyordu kendi ana babası bile çünkü benim yaşım şu an 32 Sonrasında ben rol yaptım istemiyorum diye. Bunun kafa karıştı neden niye vs böyle böyle 1 yıl daha geçti yakın arkadaşlarımın hamile doğum haberlerini aldıkça krize giriyordum Bu kıskançlıktan değil çocuk yapma hakkının mecbur kocana bağlı olmasında Sonra wc lerde agladim hiç konuyu açamadım o açtığında konuyu değiştirdim çocuk istemiyorum ben dediğimde içimden allah a yalvardım Sen kalbimi biliyorsun allahım diye.... Sonra ne mi oldu kendiliğinden oldu aynısini ben ona yapacaktım ama yaşım gelmişti 5.5 yıllık evliyiz son 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz Üzülüyorum ama kocam adına üzülmüyorum o bunu haketti. Gecen ay hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım Şimdi bana tutmuş diyor ki vakit kaybetmeyelim aşılama yaptitalim tedaviye başlayalım diyor Ve bu çocuk haricinde her konuda anlaşırız guleriz ağlarız eğleniriz birbirimize deger veririz ama bu yüzden beni çok üzdü Sana tavsiyem açma konuyu kesinlikle dişini sık sana yazılmış ağla istiyorum de diye Emin ol bi işe yaramaz Ona biraz daha zaman tanı sonrasında Allah büyük. ...

bi ara onuda demişti sorumluluk cocuk işi istemiyorum diye ama gcen gün 2017 de doğmuş olsun yapalım dedi ama tık yok hala ne beklio bilmem
Canim bak bizim yöntemde geri çekilme sayilir yani ilişkinin sonunda takiyo Esim prezervatifi şuan gebelik suphem var bu kesin bi yol değil zaten meniden sperm geliyo . Eşinin tek problemi cesaret bence başka bisey arama bu olayda çok normal

Aynen coook doğru demissin Rabbim yardimcin olsun canim inşallah evladini sagliklica alirsin kucagina ağlamak felan çözüm değil güçlü dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…