Amin canim inşallah Allah isteyen herkese versinAynen coook doğru demissin Rabbim yardimcin olsun canim inşallah evladini sagliklica alirsin kucagina ağlamak felan çözüm değil güçlü dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim inşallah Allah isteyen herkese versinAynen coook doğru demissin Rabbim yardimcin olsun canim inşallah evladini sagliklica alirsin kucagina ağlamak felan çözüm değil güçlü dur
Kızlar selam...
Hatırlayanlar vardır belki ama yinede yazayım benim eşim cocuk istemiyordu 2 yıllık evliyiz. Önce benim işe girmemi istedi sonra bakarız demişti fakat 1.5 senedir başvurduğum tüm işler elimde patladı olmadı en son bi şirketten çok ümitliydik orası da çağırmadı neyse eşim bu işte olmazsa cocuk yaparız bu sene içinde dedi.
Dün bana iş yerinden olumsuz yanıt geldi ve ben artık anne olmak istiyorum.
Eşime dün annemde kaldığım için msjlaşırken artık korunmak istemediğimi bebek istediğimi söyledim.
Bana epey kızdı ve telefonda konuşulacak konu değil dedi.
Şimdi ben eşime nasıl nerden konuyu açmalıyım bilmiyorum. Sizce nasıl açmalıyım konuyu neler söylemeliyim ki beni reddetmesin tamam desin??
Kıyamam sana ya senin annelik hakkını elinden almış onca yıl benim gibi benim yaşım 24 henüz ama çok istiyorum bebek dedğin gibi hormonlar zirvede bi bebek görünce gözlerim doluyor hayaller hayaller ... Daha dün gece konuştuk yine bağırış çağırış neymiş onu sinir ediyormuşum 2016 bitmeden bakarız dedim uzatma dedi git spor yap biraz önce biraz kilo ver dedi sen benim istedğimi yap bakarız diyor hep bi bahanesi var anlayacağın bu sondu bir daha asla açmam cocuk konusu bitmiştir gizli gizli ağlarım sızlarım yinede açmam konuyu canım Allah yardımcımız olsun bende korkuyorum ya olmazsa diye ama Allah büyük işteAmin canim inşallah Allah isteyen herkese versin
O lafa inanmıyormuş rıskıyla gelmezmiş sıkıntı çekermişiz. Ya hep bahane bunlar ne yapalımm zamanı değil demekkiTek insaat maasiyla calissan ve 4 cocuk buyuten aile taniyorum. Hemde 2 cocuk okutuyorlar.Hemde 500tl kira veriyor. Bunu nasil beceriyorlar inanin benim aklim almiyor. Cunku biz 1500 tl maasla zor geciniyoruz. Ev kirasi 400.bende abiye isliyorum ara sira benimde aylik gelirim 250-400 arasi degisiyor. Ama yetiremiyoruz tabi borclarimizda var. 550 lira. Demekki bebek kismetiyle gelir lafi dogru diye dusunuyorum. :)
O lafa inanmıyormuş rıskıyla gelmezmiş sıkıntı çekermişiz. Ya hep bahane bunlar ne yapalımm zamanı değil demekki
2 senedir öyle bi ihtimal olmadı canım daha da olmaz benceGeri çekilme yönteminde de hamile kalma ihtimali var inşallah kalırsın da sürprizi görür :)
Aaa yok cnm Sana kızmadım eşime kızdımMsjini okudum guldum :) bana niye kiziyon kiz :)
Kesinlikle cesareti yok bencede birde bahanesi çokCanim bak bizim yöntemde geri çekilme sayilir yani ilişkinin sonunda takiyo Esim prezervatifi şuan gebelik suphem var bu kesin bi yol değil zaten meniden sperm geliyo . Eşinin tek problemi cesaret bence başka bisey arama bu olayda çok normal
Kesinlikle cesareti yok bencede birde bahanesi çok
Annem, halam, yakın iki arkadaşım hep bu yöntemle hamile kaldı canım. Zaten doktorlar da bunu korunma yöntemi olarak kabul etmiyor.2 senedir öyle bi ihtimal olmadı canım daha da olmaz bence
Kesinlikle açma sakın ağlama diyet yap spor yap kilo ver Cocuk konusunda dik dur Biliyorum kolay değil hemde hiç bi an şu gelmişti aklıma olumlama da yapabilirsdin en baştan yanı kocana senden çok güzel baba olur babalık sana çok yakışır gibi olumlama cümlesi kurabilirdin ama o safhayi geçtin şimdi kendin için bişeyler yap Konuyu açma çocuk görsen bile sevme onun yanında uzak dur bu benim tecrübem yasin daha küçük gençliğinin tadını çıkar. .. Arkadaşlarınla bulus kendin gez maddi durumun nasıl bilmiyorum ama sana verdiği parayla kendine bişeyler al taki küpe vs Ters bişey soylersede kibarca dersin Çoluk çocuk yok nasıl olsa tabi gezip dolaşıp kendime bişeyler alacam dersin Bu kadar o çocuk konusunda konuşmak isterse bile sana yem atabilir atlama hemen abla tavsiyesi Bunlar benim tecrübem canm Yola gelir muhakkak da olan geçen zaman a olurKıyamam sana ya senin annelik hakkını elinden almış onca yıl benim gibi benim yaşım 24 henüz ama çok istiyorum bebek dedğin gibi hormonlar zirvede bi bebek görünce gözlerim doluyor hayaller hayaller ... Daha dün gece konuştuk yine bağırış çağırış neymiş onu sinir ediyormuşum 2016 bitmeden bakarız dedim uzatma dedi git spor yap biraz önce biraz kilo ver dedi sen benim istedğimi yap bakarız diyor hep bi bahanesi var anlayacağın bu sondu bir daha asla açmam cocuk konusu bitmiştir gizli gizli ağlarım sızlarım yinede açmam konuyu canım Allah yardımcımız olsun bende korkuyorum ya olmazsa diye ama Allah büyük işte
Şuan yaptığım tam da buKesinlikle açma sakın ağlama diyet yap spor yap kilo ver Cocuk konusunda dik dur Biliyorum kolay değil hemde hiç bi an şu gelmişti aklıma olumlama da yapabilirsdin en baştan yanı kocana senden çok güzel baba olur babalık sana çok yakışır gibi olumlama cümlesi kurabilirdin ama o safhayi geçtin şimdi kendin için bişeyler yap Konuyu açma çocuk görsen bile sevme onun yanında uzak dur bu benim tecrübem yasin daha küçük gençliğinin tadını çıkar. .. Arkadaşlarınla bulus kendin gez maddi durumun nasıl bilmiyorum ama sana verdiği parayla kendine bişeyler al taki küpe vs Ters bişey soylersede kibarca dersin Çoluk çocuk yok nasıl olsa tabi gezip dolaşıp kendime bişeyler alacam dersin Bu kadar o çocuk konusunda konuşmak isterse bile sana yem atabilir atlama hemen abla tavsiyesi Bunlar benim tecrübem canm Yola gelir muhakkak da olan geçen zaman a olur
Şuan yaptığım tam da buişe girdim bu arada çalışıyorum 5 aydır çocuk konusunu kapattım o da açmıyor zamanı varmış öle dedi en son şimdi kilo veriyorum 6 kilo gitti şükür kafamda hala var anne olmak ama artık bu konuyu açan ben olmak istemiyorum elbet bigün o gelip istiyorum diyecek sabır
![]()
İnşallah canım benim çok sağolİnşallah en kısa zamanda eşin de baba olmak ister canım :)
Aynen öyle canım Burak o senin peşinden koşsun çocuk diye Bazı şeylere mustehaklarŞuan yaptığım tam da buişe girdim bu arada çalışıyorum 5 aydır çocuk konusunu kapattım o da açmıyor zamanı varmış öle dedi en son şimdi kilo veriyorum 6 kilo gitti şükür kafamda hala var anne olmak ama artık bu konuyu açan ben olmak istemiyorum elbet bigün o gelip istiyorum diyecek sabır
![]()
Canım bu konuyu açtığımda çalışmıyordum ama şuan çalışıyorm 5 aydır THY da işe girdim çok şükür o bahanesi de ortadan kalktı anlayacğın ama artık umursamıyorum herseyin hayırlısı olsunLoV3R Merhaba,
Biz kadınlar daha duygusalız bu konuda.Erkekler biraz daha mantık çerçevesinde bakıyor.Tek maaş bu devirde zor.Birikim yoksa dahada zor.Maşallah hamilelerden kazanıyor doktorlar.
10 günde bir muayene buda her seferinde muayene parası demek.Maddi manevi zorluyor insanı.
Ayrıca kesinlikle kadınların çalışması ve kendi ayaklarının üzerinde durabilecek durumda olmaları gerekiyor.
İlla boşanmak gerekmiyor.Heran hersey gelebilir başına herkesin.
O çocuğa maddi manevi bakabilecek güçte olman gerekiyor.Bence eşinin istediği bu.
Kesinlikle haklısın canımAynen öyle canım Burak o senin peşinden koşsun çocuk diye Bazı şeylere mustehaklar
Resmen durumlar aynı canım bizde tartıştık eşimle bu yüzden geçen kış küs kaldık 1 hafta hatta herkes yapın bi tane diyor aileler destek olcak zaten ama eşim daha yeni yeni sıcak bakıyor şimdi eve gidince nasıl başlasam konuya bilemiyorum kavga etmek istemiyorum