• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden cikti bu yanik izlerine benzer yaralar!!!?

Pekı bu isitmalar ne şekilde olur hani poposu bacak kalça popo ara bağlantısı ay valla anlamadım bir halt bu isten
Normalde isitici fan ile yapiyorlar ,sicak su torbasi ,elektrikli soba kullanilmis olabilir sizde

Sen birde beni gor hani sadece göğüs kafesi dren boyun yolu beklerken diğer yanık yerleri görünce kendimden geçtim resmen içim içimi yedi
eğer tatmin edici bir açıklama olmazsa sabim'i bimer'i arayacağınızı, mahkemeye vereceğinizi söyleyin.

çok geçmis olsun, kadıncağız ameliyat ağrısıyla uğraşırken bir de yanık acısı mı çekecek, yazık ya. mutlaka açıklama isteyin, tatmin olmazsanız da şikayet edin. yurtdışında böyle bir şey olsa yüklü tazminat ödemek zorundalar, bizim burada ameliyat kazası deyip konuyu kapatıyorlar, olacak şey mi

Normalde isitici fan ile yapiyorlar ,sicak su torbasi ,elektrikli soba kullanilmis olabilir sizde

Ben epidural sezeryan oldum, doğum bittikten sonra örtünün altına sıcak hava üfleyen , böyle elektrikli süpürge borusuna benzeyen birşey koydular, öyle ısındım.

Kremsantikk Kremsantikk annenin yaralar elektrikli soba yarasına fln benziyormu?

Hani elektrikli sobanın ön ızgarasının izi çıkar yada sıcak su torbası olsa haşlama yanığı gibi olur

Ben epidural sezeryan oldum, doğum bittikten sonra örtünün altına sıcak hava üfleyen , böyle elektrikli süpürge borusuna benzeyen birşey koydular, öyle ısındım.

Kremsantikk Kremsantikk annenin yaralar elektrikli soba yarasına fln benziyormu?

Hani elektrikli sobanın ön ızgarasının izi çıkar yada sıcak su torbası olsa haşlama yanığı gibi olur

Böyle hani insanın biyeri yanar su toplar soyulurda et gibi durur ya oyle

Böyle hani insanın biyeri yanar su toplar soyulurda et gibi durur ya oyle

Allah Allah, peşini bırakmayın bu işin.

Ama sanki haşlanmış gibi yani yanık ama sıcak su yanığı öyle olur.

Isınırken sıcak su torbasından su mu aktı acaba.

Of ya açığa kavuşturun bu olayı.

Bi haber çıkmıştı; hemşire insanlar yoğun bakımda çıplak iken resim çekmiş paylaşıyor falan, nefret ediyorum şu durumlardan.

Annenin zaten şuan ağrısı vardır da. Peki o yanık dediğin bölgelerde ayrıca bir ağrı hissediyo muymuş?

Bayanlar Merhaba,

Konu doğru yerdemi tam emin değilim oyleysede biraz cevap alana kadar rica ediyorum kalsın.

Kızlar annem bypass oldu 1.5 güne yakın yoğun bakımda kaldı şimdi odaya alındık fakat annemin bacak bel poposunda yaniga benzer bayağı büyüklükte yaralar var ameliyat öncesi yoktu sorduk ameliyat kazası dediler .ameliyat kazası nedir bilen başına gelen varmı varsa Allah rızası için cevap versinler .
Şimdiden teşekkürler

Önce başhekime çıkın ve konuşun saat 5 olmadan. Polise bildirin, gelip tutanak tutsunlar. Orada bu sorunun cevabını alamazsınız. Başhekim de sizi geçiştirir ama en azından hastanesinde olanlardan bilgisi olur. Yaraların resmini çekin. Naklettirme şansınız varsa başka hastaneyi arayıp ambulans talep edin gelip alsınlar. Hasta haklarınız var. Bunun için bir avukattan yardım alabilirsiniz.

Annenizde şeker hastalığı varmı ? Babam genç ve baska bir rahatsızlığı olmamasına rağmen o bile ameliyattan geldiği gün poposunda topuklarında yaralar çıktı . Dolaşım bozukluğu oluyor çünkü . Hasta öncesinde hareketli bir yaşama sahipse ve uzun süre yattığı yerde kalamıyorsa vs 1,5-2gün cok uzun bir süre olabiliyor onlar için . Birde anneniz kilolu ise ameliyat sonrası taşıma vs gerçekleştirilirken bi yere çarpmış olabilirler . İzleri görmediğim için daha fazla yorumlayamayacağım fakat kimsenin annenize özellikle daha da önemlisi bir kalp hastasına bilerek zarar vermeyeceğini düşünüyorum .

Annenizde şeker hastalığı varmı ? Babam genç ve baska bir rahatsızlığı olmamasına rağmen o bile ameliyattan geldiği gün poposunda topuklarında yaralar çıktı . Dolaşım bozukluğu oluyor çünkü . Hasta öncesinde hareketli bir yaşama sahipse ve uzun süre yattığı yerde kalamıyorsa vs 1,5-2gün cok uzun bir süre olabiliyor onlar için . Birde anneniz kilolu ise ameliyat sonrası taşıma vs gerçekleştirilirken bi yere çarpmış olabilirler . İzleri görmediğim için daha fazla yorumlayamayacağım fakat kimsenin annenize özellikle daha da önemlisi bir kalp hastasına bilerek zarar vermeyeceğini düşünüyorum .

Yorumlarınız için teşekkürler.
Annemin ameliyat öncesi şekeri yoktu fakat ameliyat sırası ve sonrası şekeri çıktı ortayukseklerde seyir ediyo . Evet çok hareketliyidi ekstra kilolu değil 70 kilo .

Annemin rahminden miyom alindigi zaman tam da bahsettiginiz yaralar vardi. Ameliyattan sonra 2 hafta boyunca yanik deri temizledim. Doktor dikislerin kaynamasi icin olan bir aleti fazla tuttuklarini soylemis. Cunku tam da dikis yerinin cevresindeydi. Ama sizin alakasiz bir bolgede.

Annemin rahminden miyom alindigi zaman tam da bahsettiginiz yaralar vardi. Ameliyattan sonra 2 hafta boyunca yanik deri temizledim. Doktor dikislerin kaynamasi icin olan bir aleti fazla tuttuklarini soylemis. Cunku tam da dikis yerinin cevresindeydi. Ama sizin alakasiz bir bolgede.

Çok alakasız resmen yanık akıntı geliyo yaralardan çünkü . Doktora tekrar sordum 8 saat masada kalan tüm vücuduna ilaçla kapladigimiz bir hasta onca saat naylon bezlerin üstünde derisi vücudu zedelenmistir dedi

Back
X