Nerede acaba 🤔

Ohh attı resim ben yazmadan aramadan şükür

Daha önce böyle yaptığı oldu mu

Kesın aldattı kesın baska bı sey olamaz bencede. Her dk foto at goruntulu ara yorulmuyor musunuz. 6+2 senelık evlılık bız bı kere bıle goruntulu konusmadk bana cok sacma gelır. Bazen kayaga gıder rahatsız etmeyeyım dıye aramam kendısı arar. Mıc mıc sonra evlenınce hayal kırıklıgı bosa kendınızı kandırmayın bunlar hep gecıcı seyler.

Bu kadar güvenmiyorsanız ayrılın
Gerçekten böyle ilişki yaşanmaz. Şu haliniz normal değil.

aynen biraz güvensizim kendisine karşı da ayrılmak isteyince de yalvarıyor ne bilim seviyorum da

yok ben hiç istemedim bana resim atsın diye kendisinden. Hiç bir zamanda görüntülü arama yapmadım. Zaten kıskandığımı düşünmesin diye yapmam.
o kendisi yapıyordu ona alıştığım için alışılmışın dışında bişi var gibi geldi korktum . Neyse ki attı zaten resim

aynen biraz güvensizim kendisine karşı da ayrılmak isteyince de yalvarıyor ne bilim seviyorum da
Eğer öncesinde bir halt yediyse, ikinize de eziyet etmeyin, zaten bu ilişki bir yerde noktalanir.
Yok siz kendi kendinize bu beldeyseniz altında yatan sebebi çözmek için yardim alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…