2,5senelikl evliyim.nerden evlendim kahretsinki halada kocamı cok seviyoum.kayınvalidemle altlı üslü oturuyoruz 1,5sene boyunca benden iyisi yoktu gider işini yapardım kavga ederdik suclu oldugu halde ben gider barışırdım .heh ve bunun sayesinde bu hallere geldim.görümcemin kocası üstüme yürüdü inkar etti kaynanam eşim seini bile cıkarmadı kardeşi vurdu annesi vurdu hakaret ettiler eşimin sesi cıkmadı arkadaşlar okadar çok şey yaşadımki buraya sıgmaz yaşadıklarım.bende 1 senedir artık yeter dedim kayınvalidemle küsüm yetti artık.ama kötü olan ben oldum.eşimin hic umrunda degil ailesinin ne umrunda olsunki.şeker bayramında annesine cıkmıştık elini gec verdi birde hic önemi yoktu dedi bende ondan sonra eşime bidahaki bayrama cıkmam dedim.ve gecen bayram cıkmadım eşim surat bi karış benim annemede gelmiyodu sen gelmedin benim anne dedi.nese buda ayrı mesele.nese ben bayramın 3,günü annesinle bayramlaşmaya karar verdim ve cıktım bayramlaştım.cok sevdigimden degil huzurumuzu bozdu ondan.sarıldım bayramlaştım.kahvaltıya akşam yemegine cıktık.ve bu ben işe başladım ben varken evime hic gelmiyodu ben yokken geliyodu.bikac gün sonra alttaki gerizekalıkiracıyla kavga ettik.ve benim yanıma gelecegine indi kiracının yanına.bu kacıncı kavga ve beni hivc dinlemediler.atın dedim umursamadılar.düşünün ya kiracının kocası benim kapımın eşigine kadar gelip benden hesap soruyo bu arda da eşim arkasında hic sesi cıkmıyo ve ben sinirlendim kapadım kapıyı dinlemedim eşimde gayet sakin cıktı catı kata.düşünün kızlar.ve şuan 4aydır calışmıyo ben allahtan işe girmişim.okuyorumda oda başladı afdan yararlandı.4 aydır evde yatıyo hic umrunda değil bana güveniyo.şuan harc paralarının zamnaı geldi para yok hic umrunda değil.zor zanaat geciniyoruz umrunda değil.işi bırakcam diyoruma ama bu sefer bende zarar görücem.benim babam muhtar secim nedeniyle cok yogun kac kere benim ailem gel beş kuruşta beş kuruş kazanırsın en azından evde boş durma deiler umursamıyo.dün akşam annem aradı baban cok üzülüyo bu nasaıl damat insan merak eder gelir hic geliyo ne gidiyo demiş.bende dün akşam evde oturcagna git muhtarlıktea otur ne işim varr ne anlarım da.herzamn ailesini koruyor hep ben suçluyum.offfff kızlar artık nefes alamaz duruma geldim.bütün herşey benimi buluyo.ayrılıgı cok düşündüm ama sevgi tutuyo beni.hayattan tad alamyırum artık.yeterrrrrrrrrrrr.
nasıl yani..
eşinizin kardeşi ve annesi size vuruyor eşiniz tık demiyor; yanlış anlamış olayım.
eğer doğruysa pes diyorum.
bir koca olarak size ailesinin şiddet göstermesine ses çıkarmıyor
sorumsuz, çalışıp çalışmamak umrunda değil
davranışları adam gibi değil
ve siz hala seviyorum diyorsunuz.
kusura bakmayın ama bunun adı sevgi değil bence.
eğer sevgi buysa ben sevgiden hiç anlamıyorum.
neden seviyorsunuz peki?
bunun mantıklı tek bir sebebi var mı anlattıklarınıza göre
Görümceniz ve kayınvalideniz size vurdu ve hakaret etti.Kiracının eşi kapınıza kadar geldi kavgaya eşin gel derdini bana anlat demedi sustu. Yanlış anlamıyorum dimi:uhm:
Allahım yardımcınız olsun.:Saruboceq:
eğer okuduklarım gerçkse ve yanlış anlamadıysam yani siz dayak yiyor ve susuyorsanız en acilinden bi psikiyatra görünmenizde fayda var çünkü normal düşündüğünüzü sanmıyorum allah yardımcınız olsun
dayak yemedim ama bir tokat bile atamazlar bana.büyük konuşmamak lazım.şuan kendimi yamur altında kalmış kedi gibi hissediyorum.
Böyle bir eşi hala seviyorum diyorsunuz ya hayret ediyorum ben... nasıl sevilir bunu biri bana öğretsin.... Sizi ezdiren.. heran mutsuz, huzursuz eden... anlayışsız yaklaşan umarsız davranan vs.. vs.... işte ben neyi sevdiğinizi anlamıyorum. Afedersiniz ama hangi özelliğini:uhm: benim kusuruma hiç bakmayın.. Kendim birebir evlilikte huzursuzluğu yaşayan biri olarak ben sevemedim..kabul edemedim buzzz gibi oldum öyle bir adama.. ne yani ne.. kaşını gözünümü seviyorsunuz. Yoksa bu derece sizi yıpratmasınımı..bu tavırlarınımı.. ben sadece bunları merak ettim. :uhm:
Hala büyük konuşmamak lazım diyorsunuz.. yani dayakta yiyebilirim ..susarım büyük konuşmayım demek istemişsiniz. Lütefen bu kadar değersiz görmeyin kendinizi...
janseli ben zaten bitmişim artık hic umudum yok zetn değersizim bi hicim.
Sen kendin icin degersizim dersen kimseden de deger verilmesini bekleme canim....
janseli ben zaten bitmişim artık hic umudum yok zetn değersizim bi hicim.
evt seviyorum bende kendime kızıyorum onun icin ailemi karşıma aldım neler yaşadım ama bunlarıda görmek varmış oda sevdiğini söylüyo sevmek bumu ya.zaten hazla şansımda yok ayrılsam aileme dönemem kizaten onları cok kırdım.kızlar cok kötüyüm nolur anlayın beni cok caresizim ne yapcagmı bilmşyorum
dayak yemedim ama bir tokat bile atamazlar bana.büyük konuşmamak lazım.şuan kendimi yamur altında kalmış kedi gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?