Nerede bitecek benim hayatım?

kızlar ne yapayım ya cok caresizim bi dostum sandıgım biri vardı onuda kaybettim.herşeimi kaybettim.eşimi bırakmak başlaraı icin dügün olur.ve muratlarına ererler

Madem ki mesleğin var çalışıyorsun neden çekiyorsun ki seviyorum diyorsun sevgi böyle olmamalı neden eşini karşına laıp konuşmuyorsun senin ona muhtaç olduğunu bildiği için bu kadar rahat heralde .Ailene kendini affettir ve yalnız olmadığını eşine ve ailesine göstermek zorundasın ezdirme kendini bukadar yaaaklava:

Canım bak genceciksin böyle düşünme...eşini ve onun ailesini hayatının merkezi haline getirmişsin. O yüzden onlarsız bir hiç görüyorsun kendini.. Hayatta kendi adımıza bazı mücadeleleri vermek hiçte kolay olmuyor. Oturduğumuz yerden hiçbirşeyi değiştiremeyiz. Sen önce bir silkelen mücadeleni kendini hayata kazandırmak adına ver. Bak böyle ömür gecmez.. sen aciz biri değilsin, olamazsın.. :1no2:

Canım sen bunlara susup tepki göstemezsen onlar hep bu şekilde
davranmaya devam edeceklerdir.
Biraz sen kendinin kıymetini bilki
onlarda sana değer versin.
En başta sen kendine değer vermiyorsun bence.
Hem ailen arkanda sanırım bunları çekmek zorunda değilsin
gerçekten.
Hepimizin hataları olabilir.
Hata etmiş olabilirsin.
Ama bu kadar eziyete katlanma bence.
Eşinin sana değer vermediği ortada canım
.

cnm benim hepinize cok teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız.peki ne yapayım söyleyin

ailem arkadmda değilki.bi sinirli babam var.en ufak bişey kulaklarına gittiginde remen cekceksin diyolar ben daha ne yapayım.cok tutucu bi ailem var.

arkadaşlar ailesine herkeze bu yaptıklarını ödetmek istiyorum.şu fehundedeki akıl yokki bende.ne yapsam diye düşünüp duruyorum.

hala bu adamın yanında duruyorsun :1shok:
senin kocan asalak bi insan
bence arkana bile bakmadan kaç
görümce kaynana dövüyo sesi cıkmıyo
elin adamıyla kavg ediyon pısırık gibi duruyo
evde yatıyo calısmıyo
bu hayat cekilmez arkadasım

çalışıyorsunuz. zaten bir evi aylardır siz idare ediyorsunuz. kendi başınıza ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumdasınız demek..ayrılırsınız. bir oda bir salon ev tutarsanız,dayak yemeden,huzurlu bir yaşam sürersiniz...illa, ailenizin yanına dönmek zorunda değilsiniz ki...

çok üzgünüm ama işin gücün olduğu ve çocuğun olmadığı halde,aile içinde alakalı alakasız herkesten şiddet görmüş olmanıza ve en ufak bir destek almamanıza rağmen,hala seviyorum diye bu adama katlanıyorsanız bu muameleyi hak ediyorsunuz demektir.
bende erkek olsam ve böyle bir karım olsa (azıcıkta kötü niyetliysem) bende böyle davranırdım.
sizinki sevgi değil,alışkanlıklardan vazgeçme korkusu.
ben böyle bir sevgi tanımını kabul etmiyorum.
kendiniz düşmüşsünüz,çıkmak içinde bir çaba harcamıyorsunuz.
ağlamayın o halde:1closedeyes:

arkadaşım ilk mesajında bana vuruyorlar diyorsun sonradan bana vurmadılar diyorsun. ben anlayamadım
diyorsun ki kocam beni seviyor, ben de diyorum ki bu nasıl sevgi?
seven insan aşağılar mı, sevdiğini ezdirir mi, hayatını zorlaştırır mı?
seven insan sevdiğinin arkasında duvar gibi durmaz mı?
hani burda sevgi.

yok arkadaşım tekrar diyorum, sevgi buysa ben nefret etmeyi tercih ederim.

ne yapayım diyorsunuz ya..
ben size ne yapacağınızı değpil de ben olsam ne yapardımı söyliyim.
kendimi bu raddeye zaten getirmezdim.
karşımdaki insanın bana sevginin kırıntısı dahi beslemediğini düşünürdüm.
bu eziyetleri çekeceğime babamın baskısını çekerim der, kapıyı çarpar giderdim.

benim calıştıgım kirayı karşılamazki dok yanında calışıyorum 300tl alıyorum oda işden cıkmadı ama iş yok gitmiyo yarı maaş alıyo 300 böyle dönüyo hatta bana ben calışmadıgım halde senden cok para alıyorum diyo.hem ondan ayrılmaya kalksamailem karşı cıkar.kızlar yanlış anlamayın eşim dövmüyo.annesi bikere vurdu.bikerede kardeşi vurdu.ama bende kardeşi bana vurunca durmadım bende ona caktım bi tane ama eşimde yanımızda olmasına ragmen sesini cıukarmamıştı

300 mü. çok az veriyormuş doktor. askeri ücretten az. olmaz o zaman...

Tovbe tovbe...
Cok sasirdim ya
Gerçekten neyini seviyorsunuz bu adamin?
Lutfen biraz kendinize deger verin !

Ailece size siddet uygulamislar, ve koca dediginiz adam tik etmemis
Inanamiyorum...ama onlarin yaptiklarina degil, sizin hala seviyorum kaliyorum dediginize.

ne sevgisi be guzelim,Allah askina gec bunlari,seni seveni seveceksin,
kusura bakma canim ama,ben bunlarin ceyregini yasasam kapiyi carpar suratlarina giderdim,

yarin obur gun cocugunda oldumu,dahada beterlesir hersey,,ne cekiyosunki,boyle terbiyesizleri,

bana sevdiğini bazen belli ediyo ama seven böyle yaparmı diyorum.cogu zamn arada kalıyo ve ailesine bişe diyemiyo hep beni ezyo diye düşünüyorum gecenlerde bana sana haklısın demem şımarırsın dedi.ben de öle insanmıyım ben dedim.

Ne sevgisi arkadaşım yaa...
Ailesi sana vururken, komşu sana bağırırken ses çıkarmayan adama kocamı denir ?
Neden çekiyorsun ki hala ?
Bu hayat senin hayatın başkasına endeksli yaşama...
Ailen ile açık açık konuş anlat herşeyi... Bu kadar ileri gidildiğini tahmin etmemiştir ailen bilseler seni o evde bırakabileceklerine ben ihtimal vermiyorum yasakkelime

Canım sen korkut biraz kocanı böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum de o şuan çok rahat elindesin senide sevdiğini söylüyo ozaman ayrılmaya gönlü müsade etmez. Otur kocanla konuş anlat bize yazdığın şeyleri kardeşin vurdu annen vurdu hiç sesin çıkmadı beni korumuyosun de ne bilim söyle böyle gidersede ben yapamam de. Bakalım ne yapıcak eğer tınlamazsa annene yaşadıklarını anlat oda babana aktarır hiç bir aile bunu kabullenemez sen evlatlarısın içleri acır kıyamazlar boşan derler kimbilir. Allah yardımcın olsun Rabbim kocanı ıslah etsin

cocuk gibisin sen,hani cocuga bagirir bagirirsin sonradan bi lolipop verdinmi herseyi unuturya,oylesin iste,,esinde boyle oldugunu biliyo,2 tane balli laf dedimmi,gecer hepsi diyo,kendini ezdirme bu kadar,sevgi bazen degil,her zaman lazim unutma,,tekrar soyluyorum,ben senin yerinde olsan bi dakka durmazdim,kimseyede ihtiyacim yok senin,calisan bi kadinsin,bikere daha dunyaya gelmiyceksin,kendi ellerinle hayatini mahvediyosun gibime geliyo...........

cnm cok konuştum ama hep ayn nı şeyler hatta gecen beni bidaha üzmicene dahir yenin ettirdim ama nerdeee

arkadasım butun bu olanlara ragmen sen esını hala sevıyormusun.bence o senı haetmıyor,sende bu yasadıklarını haketmıyorsun.benım fıkrım senı seven ve saygı duyan es senı herkese boyle ezdırmezdı.ama yasadıklarını en ıyı bılen sensın.en dogru kararı verecekte sensın.allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…