Nerede hata yaptım ?😒

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Bugün cok sevdigim aile dostumuz bi ablaya kahveye davetliydim. Onun da Allah bagıslasın 2 tane cocugu var. Giderken onlara bir kaç tane süpriz yumurta aldım cok sevdiklerini bildigimden. Neyse küçük bi sitede oturuyolar, küçük bi parkta var. Ben gittigim de o ablanın cocukları yanların da 5-6 yaslarında 1 tane erkek cocuguyla oynuyolardı beni gördüklerin de hemen yanıma kostular sarıldık öpüştük.o diger cocukta geldi, annesi de hemen arkada bankta telefonla konusuyor ama gözü de bizde.
Elimde ki poşeti gördü cocuklar tabii bende hadi eve cıkalım dedim yok biz oynucaz dediler. Bende cıkardım 2 sine birer tane yumurtadan verdim, diger cocuga da annen nerede annenden önce izin almamız lazım önce kendimi tanıtayım çünkü yabancılardan birşey almazsın sen akıllı bi cocuk oldugun için annen izin verirse sen de istersen sana da veririm dedim. Annesini gösterdi. Yanına yaklaşıp ‘ merhaba ben ilyeda x ablanın aile dostuyum. Ona geldim cocuklar elimde görüp isteyınce onlara çikolata verdim sizin cocugunuzun bi rahatsızlıgı falan var mıdır bilemedim eger yoksa ve izniniz olursa ona da ikram etmek isterim dedim.
O da bana sert bi şekilde yok istemiyoruz biz size afiyet olsun dedi. Bozuntuya vermedim peki dedim ilerledim. aglama sesine döndügümde cocugunu tokatlıyodu. Muhtemelen cocuk cikolata için agladıgından Müdahele etmedim x ablanın kapısı caldım onu görünce ister istemez göz yaşlarım aktı. Benim yüzümden cocugu dövdü dedim anlattım acaba bi rahatsızlıgı mı var diye sordum. O da bana takma o hep öyle site de kavga etmedigi kimse yok normal degil o dedi. Bu beni hiç rahatlatmadı. Cok üzgünüm nerde hata yaptım ben diye düşünüyorum. Ben şimdi o cocugu hiç unutamam, çikolatadan da yemedi canı cekmiştir
Benim cocugum yok ince düşünmemiş olabilirim sizden bu konuda ki hatamı söylemenizi istiyorum.

Valla gayet iyi niyetli ve olması gerektiği gibi davranmışsınız. Çocuğunu döven bi kadından fazla insanlık beklemeyin zaten. Çocuğa bende çok üzüldüm şimdi...

Senin bir hatan yok canım. Ben böyle durumlarda çocuklar eve girmeden ellerine dışarıda birşey vermiyorum, özellikle başka çocukların olduğu yerde. Böyle modeller çok var benim oturduğum yerde de, o yüzden hiç muhatap olmam bu konularda kimseyle. Kadın büyük ihtimalle yabancılardan birşey alma demiştir çocuk da isteyince sinirlenmiştir ama tokatlaması ruh hastası olduğunu gösteriyor zaten.

Daha ne kadar nazik ve düşünceli davranabilirsiniz ki? Terbiyesiz kadın bir de çocuğu dövmüş.

İnceliginize bayildim
Karsidaki masallah huysuzun onde bayrak tasiyaniymis. Uzulmeyin lutfen

Valla gayet iyi niyetli ve olması gerektiği gibi davranmışsınız. Çocuğunu döven bi kadından fazla insanlık beklemeyin zaten. Çocuğa bende çok üzüldüm şimdi...
Cocuk bana dert oldu. Nişanlıma anlattım boşver abartma diyor ama ben hem benim yüzümden dayak yemesine hem de o çikolatayı istemesine ragmen yiyememesine cok üzüldüm

Kadının dövmesi yanlış ama sizin yaptığınız da yanlis. O çocuğun yanında çikolatalari çıkarıp veriyorsunuz çocuklara, sonra da dönüp "senin annene soralım" diyip sormaya gidiyorsunuz? Çocuğun rahatsızlığı olsaydı anne hayır dediğinde çocuk yine ağlayacak üzülecekti zaten değilse bile anneyi o çikolatayı kabul etmeye mecbur bırakıyorsunuz şu hareketinizle zaten, çikolatayı gördükten sonra çocuğun tutturacagi belli, hiç hoş değil.

Başkasının çocuğuna ikramda bulunacaksan ikramı önce çocuğa gösterip sonra annene soralim demezsin, önce annesine sorup, izin verirse çocuğa verirsin. Ya da çocuklara evde verecektiniz.

Cocuk bana dert oldu. Nişanlıma anlattım boşver abartma diyor ama ben hem benim yüzümden dayak yemesine hem de o çikolatayı istemesine ragmen yiyememesine cok üzüldüm
Hatanız ne biliyor musunuz kadına iyice bir ayar çekememek. Sizin bu yüksek mertebe inceliğinize ben olsam erir biterdim.kadına dönüp te hiçbişey diyemediniz mi. Çocuğu ne hadle tokatlıyor. elleri kırılsın dicem de yine bir anne

Siz iyi niyetli yaklasmissiniz kadın da başkasının çikolatasını çocuğuna almak istememiştir bu da normal. Ama cocuga şiddet uygulaması saçmalık. Bazıları da böyle işte Allah çocuğa yardım etsin öyle bir anneye sahip olmak insanın psikolojisini bozar

Doğru

senin yaptığın ne var ki üzülüyorsun? bilemezdin böyle olacağını. keşke direkt verseymişsin çocuğa bence o şekilde sorun çıkmazdı. offff, böyle böyle çocuklara travma oluyor işte bu sinir hastası anneler... sonra ilerde çocukları da başkalarına bela oluyor.. kurbanların kurbanları misali. kaba kadın..

İncelik yapmış kötü niyet yok ama başta yapacağını sonda yapmış. :) Hatalı bence ama yapacak bişey yok
Aynen keşke hiç göstermeseydi
O da can.
Ama annesini anlaöak mümkündeğil
Bugün severken kızıma birz haşin davrandım
Bi an durdu gözüme baktı ama içim acıdı
Dövmeyi aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…