Cocuk bana dert oldu. Nişanlıma anlattım boşver abartma diyor ama ben hem benim yüzümden dayak yemesine hem de o çikolatayı istemesine ragmen yiyememesine cok üzüldümValla gayet iyi niyetli ve olması gerektiği gibi davranmışsınız. Çocuğunu döven bi kadından fazla insanlık beklemeyin zaten. Çocuğa bende çok üzüldüm şimdi...
Hatanız ne biliyor musunuz kadına iyice bir ayar çekememek. Sizin bu yüksek mertebe inceliğinize ben olsam erir biterdim.kadına dönüp te hiçbişey diyemediniz mi. Çocuğu ne hadle tokatlıyor.Cocuk bana dert oldu. Nişanlıma anlattım boşver abartma diyor ama ben hem benim yüzümden dayak yemesine hem de o çikolatayı istemesine ragmen yiyememesine cok üzüldüm
DoğruKadının dövmesi yanlış ama sizin yaptığınız da yanlis. O çocuğun yanında çikolatalari çıkarıp veriyorsunuz çocuklara, sonra da dönüp "senin annene soralım" diyip sormaya gidiyorsunuz? Çocuğun rahatsızlığı olsaydı anne hayır dediğinde çocuk yine ağlayacak üzülecekti zaten değilse bile anneyi o çikolatayı kabul etmeye mecbur bırakıyorsunuz şu hareketinizle zaten, çikolatayı gördükten sonra çocuğun tutturacagi belli, hiç hoş değil.
Başkasının çocuğuna ikramda bulunacaksan ikramı önce çocuğa gösterip sonra annene soralim demezsin, önce annesine sorup, izin verirse çocuğa verirsin. Ya da çocuklara evde verecektiniz.
Aynen keşke hiç göstermeseydiİncelik yapmış kötü niyet yok ama başta yapacağını sonda yapmış. :) Hatalı bence ama yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?