Bugün cok sevdigim aile dostumuz bi ablaya kahveye davetliydim. Onun da Allah bagıslasın 2 tane cocugu var. Giderken onlara bir kaç tane süpriz yumurta aldım cok sevdiklerini bildigimden. Neyse küçük bi sitede oturuyolar, küçük bi parkta var. Ben gittigim de o ablanın cocukları yanların da 5-6 yaslarında 1 tane erkek cocuguyla oynuyolardı beni gördüklerin de hemen yanıma kostular sarıldık öpüştük.o diger cocukta geldi, annesi de hemen arkada bankta telefonla konusuyor ama gözü de bizde.
Elimde ki poşeti gördü cocuklar tabii bende hadi eve cıkalım dedim yok biz oynucaz dediler. Bende cıkardım 2 sine birer tane yumurtadan verdim, diger cocuga da annen nerede annenden önce izin almamız lazım önce kendimi tanıtayım çünkü yabancılardan birşey almazsın sen akıllı bi cocuk oldugun için annen izin verirse sen de istersen sana da veririm dedim. Annesini gösterdi. Yanına yaklaşıp ‘ merhaba ben ilyeda x ablanın aile dostuyum. Ona geldim cocuklar elimde görüp isteyınce onlara çikolata verdim sizin cocugunuzun bi rahatsızlıgı falan var mıdır bilemedim eger yoksa ve izniniz olursa ona da ikram etmek isterim dedim.
O da bana sert bi şekilde yok istemiyoruz biz size afiyet olsun dedi. Bozuntuya vermedim peki dedim ilerledim. aglama sesine döndügümde cocugunu tokatlıyodu. Muhtemelen cocuk cikolata için agladıgından Müdahele etmedim x ablanın kapısı caldım onu görünce ister istemez göz yaşlarım aktı. Benim yüzümden cocugu dövdü dedim anlattım acaba bi rahatsızlıgı mı var diye sordum. O da bana takma o hep öyle site de kavga etmedigi kimse yok normal degil o dedi. Bu beni hiç rahatlatmadı. Cok üzgünüm nerde hata yaptım ben diye düşünüyorum. Ben şimdi o cocugu hiç unutamam, çikolatadan da yemedi canı cekmiştir
Benim cocugum yok ince düşünmemiş olabilirim sizden bu konuda ki hatamı söylemenizi istiyorum.