Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anadolu yakasında yok ama Avrupa yakasında sisli echomar da çekildim hicbirsey hissettim ondan önce başka yerde çekilmiştim akşamına hastanelik oldum ama echomarda hiçbir sıkıntı yaşamadımRahim filmi(HSG) Cektirecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz goruntuleme merkezi veya hastane var mi ?Fiyat bilgisi de verebilirseniz cok sevinirim![]()
Fiyat nedir acabaAnadolu yakasında yok ama Avrupa yakasında sisli echomar da çekildim hicbirsey hissettim ondan önce başka yerde çekilmiştim akşamına hastanelik oldum ama echomarda hiçbir sıkıntı yaşamadım
Ben 2018 yilinda çektirmistim güncel fiyattan haberim yokFiyat nedir acaba![]()
Merhabalar. Ben de çektirecegim şişli echomar ile Kadıköy sonomed aynı yer aslında. Orayla görüştüm. Siz yaptırdınız mı acabaRahim filmi(HSG) Cektirecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz goruntuleme merkezi veya hastane var mi ?Fiyat bilgisi de verebilirseniz cok sevinirim![]()
Evet 800 tl dediler bana da yaptiramadm.bunay malesef yaptiracagim zaman karantinadaydimMerhabalar. Ben de çektirecegim şişli echomar ile Kadıköy sonomed aynı yer aslında. Orayla görüştüm. Siz yaptırdınız mı acababen 800anladim fiyatı ama İnşaAllah yanlış değildir
![]()
Yaaa geçmiş olsun. Ben 25inde gidiyorum inşallah hayırlı neticeler alırım.Evet 800 tl dediler bana da yaptiramadm.bunay malesef yaptiracagim zaman karantinadaydimmart basi insallah
![]()
Insallaaaahhh en kisa zamanda da guzel haberler alirsinYaaa geçmiş olsun. Ben 25inde gidiyorum inşallah hayırlı neticeler alırım.Rabb'im size de hayırlısıyla gidip güzel neticeler almayı nasip etsin
PaylaşcamInsallaaaahhh en kisa zamanda da guzel haberler alirsintecrubelerini bizimle de paylas
![]()
MerhabalarInsallaaaahhh en kisa zamanda da guzel haberler alirsintecrubelerini bizimle de paylas
![]()
Hangi doktor çekti acaba?Merhabalar
Ben sabah HSG çekildim ve sonomed gerçekten hem ilgili hem hijyenikti. Ağrı vs olmadı en çok buna sevindim. Sonuca gelince de arkuat uterus denmiş. Öğleden sonra doktoruma göstermeye gidicem. Çoğu yerde normal kabul edilen bir rahim şekliymis ama bakalım. Belki doktor çok kavisli vs der. Hayırlısı olsun İnşaAllah![]()
Sonuç kağıdında prof dr İclal ışıklar'in imzası var ama bilemiyorum. Gözlüklü siyah saçlı kibar bir hanımefendi yaptı çekimi. Ekip tamamen kadındı herkese böyle mi denk geliyor bilemiyorum açıkçası tabii. İşlem süresince her adımı size anlatılıyor ve soruları yanıtlıyorlar zatenHangi doktor çekti acaba?
Bende önümüzdeki ay burda çekileceğimde merak ettim.![]()
Merhaba, sonomede mi echomara mı gittiniz acaba?Yaaa geçmiş olsun. Ben 25inde gidiyorum inşallah hayırlı neticeler alırım.Rabb'im size de hayırlısıyla gidip güzel neticeler almayı nasip etsin
Merhabalar. İkisi de aynı kuruma ait ben Anadolu yakasında olduğum için sonomed'e gittim. Çok memnun kaldım açıkçasıMerhaba, sonomede mi echomara mı gittiniz acaba?
Bende ataşehirdeyim sonomedi tercih edeyim öyleyse memnun kalmışsınız sizde. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın, randevuda sıkıntı yaşanıyor mu yani ben regl günümün ilk günü randevu oluşturacağım 6gün sonrasına hemen alabilir miyim acaba onu düşünüyorum?Merhabalar. İkisi de aynı kuruma ait ben Anadolu yakasında olduğum için sonomed'e gittim. Çok memnun kaldım açıkçası![]()
Ben geçen sene nisan ayında Kadıköy belediyesinin oradaki sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim memnun kaldım acı hissetmedim doktorun yaklaşımı da cokiyiydi temiz hijyenik ortam 600 tl vermiştimRahim filmi(HSG) Cektirecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz goruntuleme merkezi veya hastane var mi ?Fiyat bilgisi de verebilirseniz cok sevinirim![]()
Ben reglimin ikinci günü aradım zaten soruyorlar son adet tarihiniz nedir vs? Benim için faydası oldu kafamdaki soru işaretlerini cevaplamış oldum tabi çok şükür ameliyat gerektiren bir şey yok. Arkuat uterus sonucu çıktı ve çoğu durumda tıbben normal rahim sayılıyor arkuat uterus. Bu ay gebelik şansım artmış oldu hem. Bakalım hayırlısı. Siz de İnşaAllah sevinçli haberler alırsınızBende ataşehirdeyim sonomedi tercih edeyim öyleyse memnun kalmışsınız sizde. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın, randevuda sıkıntı yaşanıyor mu yani ben regl günümün ilk günü randevu oluşturacağım 6gün sonrasına hemen alabilir miyim acaba onu düşünüyorum?
Bu arada dilerim ki umarım size faydası olmuştur hsgnin![]()