• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nerede HSG cektireyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.792
4.000
83
Rahim filmi(HSG) Cektirecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz goruntuleme merkezi veya hastane var mi ?Fiyat bilgisi de verebilirseniz cok sevinirim 🥰

Rahim filmi(HSG) Cektirecegim istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz goruntuleme merkezi veya hastane var mi ?Fiyat bilgisi de verebilirseniz cok sevinirim 🥰
Anadolu yakasında yok ama Avrupa yakasında sisli echomar da çekildim hicbirsey hissettim ondan önce başka yerde çekilmiştim akşamına hastanelik oldum ama echomarda hiçbir sıkıntı yaşamadım

Anadolu yakasında yok ama Avrupa yakasında sisli echomar da çekildim hicbirsey hissettim ondan önce başka yerde çekilmiştim akşamına hastanelik oldum ama echomarda hiçbir sıkıntı yaşamadım
Fiyat nedir acaba 😊

Merhabalar. Ben de çektirecegim şişli echomar ile Kadıköy sonomed aynı yer aslında. Orayla görüştüm. Siz yaptırdınız mı acaba 🙄 ben 800anladim fiyatı ama İnşaAllah yanlış değildir 😂

Merhabalar. Ben de çektirecegim şişli echomar ile Kadıköy sonomed aynı yer aslında. Orayla görüştüm. Siz yaptırdınız mı acaba 🙄 ben 800anladim fiyatı ama İnşaAllah yanlış değildir 😂
Evet 800 tl dediler bana da yaptiramadm.bunay malesef yaptiracagim zaman karantinadaydim 🤦‍♀️ mart basi insallah 😄

Evet 800 tl dediler bana da yaptiramadm.bunay malesef yaptiracagim zaman karantinadaydim 🤦‍♀️ mart basi insallah 😄
Yaaa geçmiş olsun. Ben 25inde gidiyorum inşallah hayırlı neticeler alırım. 😍😍 Rabb'im size de hayırlısıyla gidip güzel neticeler almayı nasip etsin

Ben 2019da 750 tl ye anestezli çekilmiştim nerede çekileceğin hakkında önerim yok ama bence C kollu cihazı olan bir yeri tercih etmelisin anestezi almana gerek kalmaz eğer böyle bir düşüncen varsa. Benim sonradan haberim olmuştu C kollu cihazlardan 🙈

Insallaaaahhh en kisa zamanda da guzel haberler alirsin🌸 tecrubelerini bizimle de paylas😄
Merhabalar
Ben sabah HSG çekildim ve sonomed gerçekten hem ilgili hem hijyenikti. Ağrı vs olmadı en çok buna sevindim. Sonuca gelince de arkuat uterus denmiş. Öğleden sonra doktoruma göstermeye gidicem. Çoğu yerde normal kabul edilen bir rahim şekliymis ama bakalım. Belki doktor çok kavisli vs der. Hayırlısı olsun İnşaAllah 💕🤲

Eklentiler

• 16142424864483109882866594827570.webp
    16142424864483109882866594827570.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 78
Merhabalar
Ben sabah HSG çekildim ve sonomed gerçekten hem ilgili hem hijyenikti. Ağrı vs olmadı en çok buna sevindim. Sonuca gelince de arkuat uterus denmiş. Öğleden sonra doktoruma göstermeye gidicem. Çoğu yerde normal kabul edilen bir rahim şekliymis ama bakalım. Belki doktor çok kavisli vs der. Hayırlısı olsun İnşaAllah 💕🤲
Hangi doktor çekti acaba?
Bende önümüzdeki ay burda çekileceğimde merak ettim. 😊

Hangi doktor çekti acaba?
Bende önümüzdeki ay burda çekileceğimde merak ettim. 😊
Sonuç kağıdında prof dr İclal ışıklar'in imzası var ama bilemiyorum. Gözlüklü siyah saçlı kibar bir hanımefendi yaptı çekimi. Ekip tamamen kadındı herkese böyle mi denk geliyor bilemiyorum açıkçası tabii. İşlem süresince her adımı size anlatılıyor ve soruları yanıtlıyorlar zaten 😊 İnşaAllah güzel haberler alırsınız siz de. 🥰

Merhabalar. İkisi de aynı kuruma ait ben Anadolu yakasında olduğum için sonomed'e gittim. Çok memnun kaldım açıkçası 😊
Bende ataşehirdeyim sonomedi tercih edeyim öyleyse memnun kalmışsınız sizde. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın, randevuda sıkıntı yaşanıyor mu yani ben regl günümün ilk günü randevu oluşturacağım 6gün sonrasına hemen alabilir miyim acaba onu düşünüyorum?
Bu arada dilerim ki umarım size faydası olmuştur hsgnin 🙏😊

Ben geçen sene nisan ayında Kadıköy belediyesinin oradaki sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim memnun kaldım acı hissetmedim doktorun yaklaşımı da cokiyiydi temiz hijyenik ortam 600 tl vermiştim

Bende ataşehirdeyim sonomedi tercih edeyim öyleyse memnun kalmışsınız sizde. Bir sorum daha olacak kusura bakmayın, randevuda sıkıntı yaşanıyor mu yani ben regl günümün ilk günü randevu oluşturacağım 6gün sonrasına hemen alabilir miyim acaba onu düşünüyorum?
Bu arada dilerim ki umarım size faydası olmuştur hsgnin 🙏😊
Ben reglimin ikinci günü aradım zaten soruyorlar son adet tarihiniz nedir vs? Benim için faydası oldu kafamdaki soru işaretlerini cevaplamış oldum tabi çok şükür ameliyat gerektiren bir şey yok. Arkuat uterus sonucu çıktı ve çoğu durumda tıbben normal rahim sayılıyor arkuat uterus. Bu ay gebelik şansım artmış oldu hem. Bakalım hayırlısı. Siz de İnşaAllah sevinçli haberler alırsınız 😊.

Selam kizlarrr 🥰 sonunda bende rahim filmi cektirdim bi rahatladım sormayın hicbirsey cikmadi cok sukur burda yorumlarda sonomed onerilmisti daha cok orda yaptirdim hic agri aci sizi olmadi doktor bitti dediginde nasil yaaa dedim hatta 😂 bakalim bu ay rahim filmi cektirdim, ovulasyon takibi yapiyorum, tarcin corekotu bal karisimi yiyorum esimle beraberde c vitamini d vitamini cinko takviyesi aliyoruz hergun ceviz findik yiyoruz esime aksamlari keciboynuzu suyu iciriyorum bakalim herseyi yaptim bu ayda olmazsa nisan basi ilac tedavisine baslanacak 🥰

Back
X