kızlar nisan ortası gibi istanbulda olmam gerekiyor.6 .tüpbebege memoriale gelecegim.ama kalacak yerim yok.oteller ateş pahası.annemle kalacagım.eşim 1 2 gün gelecek.şişli yakınlarında mobilyalı uygun daire arıyorum lütfen bilgi verirmisiniz.tek embriyo transferini gündeme getirene kadar tedaviye başka şehirlerden gelenlere yer ayarlasalar.ha tabi hastanenin misafirhanesi var elinizden öper 125 euro günlügü.hangi bir yere para yetiştirelim.bittik artık hem madden hem manen.işte böyle zaten bayagı stresliyim.aynı hastanede aralık ayında ameliyat oldum bütün masrflar 6 bin tl yi buldu.tüpbebek hastaları ne yapsın................
canım o çevreye yakın öğretmen evi ayarla oraya herkesi alıyorlar diye biliyorum hatta yakınınız varsa öğretmen o ayarlasın..uygun olur fiyatı..
ilgilendigin için saol canım.en sonki ameliyatımda 4 günlügüne kaldım uçakla şehrime geri döndüm.sol tüpüm alındı.günlügü 45 tl idi kahvaltı içinde.banada şimdiki doktorum tedavinin başından beri burda ol dedi.nerden baksan 12 gün ilaç tadavisi.12 günde test tarihine kadar kalsam 2 kişi çok para.ben orda sivil kaldım ögretmen kartı sadece ögretmenin kendine geçerli imiş.işte böyle.
canım ben geçen ay memorialde tedavi oldum ve sonucum pozitif inşallah seninde öyle olur. eşim ve ben memuruz ve biz beyoğlu öğretmenevinde kaldık kişi başı kahvaltı dahil 55lira verdik. memoriale taksi ile 10 tl ye gidiyorsun, ayrıca meydana yakın ve ordaki dolmuşlarlada gidebilirsiniz. )öğretmenevi kartın varsa 45 tl kişi başı) çok temiz ve güvenli bir yer. o civarda bundan uygun yer yok biz çok araştırdık.ulaşım açısındanda heryere yakın.internetten tel nosu var ararsan çok yardımcı oluyorlar. inşallah tedavin hayırlı olur bebeğine kavuşursun.
canım bizde temmuzda memorıaldeydik............... ve ilk başta şişlide bir misafirhanede kaldık ama kurum misafirhanesiydi orası sana olmaz...............sonra merkezdeki arkadaşlarla birlikte olmak için onların kaldıgı otele geçtik...............kasımpaşada hastaneye çok yakın demircan otel var..........iki kişi 50 liraya kaldık.............etrafta çok ucuz...........yemek masraflarınıda ucuza getirirsiniz............yoksa şişli inanılmaz pahalı..................
CANIM ordakoridorda konuşuyosun zaten arkadaşlarla tanışıyosun......................otel aman aman temiz diyebilecek kadar temiz diyemem ama bence güzeldi................şişli gibi gürültü yoktu en azından...............benim sonucum negatif canım.............otelin hemen arkasındanda tek otobüsle hastaneye varıyosun canım............zaten sen gittiginde hastaneye sorsan onlarda sana otelin yerini tarif ediyorlar.........ben adetimin 3. günü gittim............tabi adet olmadan önce bir kez gidip kontrol olmuştum............karar verirseniz 3. günü gelin demişlerdi.bizde karar verdik adet olunca randevu aldım ve 3. günü gittik............yolculugumuz 8 saat sürüyo o yüzden mecbur orda kalıyoruz........
canım haliçe çok yakın otel................belki seninle hastanede karşılaşırız çünki bizde düşünüyoruz tedavi...........tekrar memorıalde........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?