Ama ucuz otelleri bilenler belki otel bilgisi verebilir????*
yer olarak memorial nerde bilmiyorum ama.ben ümraniyede pansiyonda kalıda diğerleriydi.fiyatdım.gayet iyine göre uygundu.ve şuanda ikizlerim doğdu.36 günlükler.inş sanada uğurlu gelir.adı ümraniye pansiyon.balıkçılar pazarının orda.
Merhaba arkadaşlar,
Ben İstanbulda yaşıyorum 2.tüp bebek işlemimi de İstanul Cerrahi Hastanesinde yaptırıdım ve evim Bahçelievlerde olmasına rağmen evime gitmedim çünki evim 5 . katta ve asansörümz bozuktu( şans yaa 4 gün boyunca hastanenin yanındaki otelde zorunlu olarak konakladım (
Sizi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama bebişler için herşeye katlanıyoruz....
Umarım bu kadar eziyetlerle hayırlı sonuçlar alırsınız. Bol şans......
Merhaba arkadaşlar,
Ben İstanbulda yaşıyorum 2.tüp bebek işlemimi de İstanul Cerrahi Hastanesinde yaptırıdım ve evim Bahçelievlerde olmasına rağmen evime gitmedim çünki evim 5 . katta ve asansörümz bozuktu( şans yaa 4 gün boyunca hastanenin yanındaki otelde zorunlu olarak konakladım (
Sizi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama bebişler için herşeye katlanıyoruz....
Umarım bu kadar eziyetlerle hayırlı sonuçlar alırsınız. Bol şans......
ben eşyalı bir daire önerebilirim ama merkezine uzakmı bilmiyom k.çekmecede.
selcim canım ya inşallah halledersin kalma sorununu ben de her seferinde senin gibi düşünüyorum tedavi merkezim uzak olduğu için git gel sonra orda kal hepsi sorun ama sen inşallah halledersin ve bu son olur ve kavuşursun bebeğine
selcim canım ya inşallah halledersin kalma sorununu ben de her seferinde senin gibi düşünüyorum tedavi merkezim uzak olduğu için git gel sonra orda kal hepsi sorun ama sen inşallah halledersin ve bu son olur ve kavuşursun bebeğine
eylülcüm sen hangi merkeze gideceksin inş..............
canım şirketten ötürü bir sürü uygun otel ve pansiyon tanıyorum. Doğru mu anladım sen Okmeydanı yakınında mı kalmak istiyorsun? Tam okuyamadım yukarıyı
saol canım.trabzonda hangi merkez varkicanım benim ben trabzona gideceğim istanbula çok uzağım yani benim memleket de orya uzak ama keşke burdan birileri denk düşse sana ne iyi olur sonuçda eşler fazla kalmıyorlar problem de olmaz yani inş. bulursun birilerini selcim
evet mümkün oldugunca.tabi istanbulun en yakını bile uzak.okmeydanı şişlide hastahanem.ilgine teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?