Nerede kalabilirim lütfen yardım

Ama ucuz otelleri bilenler belki otel bilgisi verebilir????*

saolasın denizcim.benim için düşünmüssün.ama hiç akrabam yok.evet ögretmen evi güzeldi temizdi.birde yemek hep dışardan yiyosun.tedavi esnasında hiç iyi olmayacak bence.nasıl bir yemek yagı.nasıl malzeme kullanıyorlar bilmiyosun.ev gibi olsa kendin güzel yapar yersin.düşünmen yeterli saol canım.hamilesin degilmi inşallh darısı bana son olsun artık

sel cnm ALLAH yardımcın olsun bi de şu kalma işi sorun olmuş off ne zor yaa inşş gönlüne göre bi yer bulursunn

ben eşyalı bir daire önerebilirim ama merkezine uzakmı bilmiyom k.çekmecede.

Merhaba arkadaşlar,

Ben ıstanbulda yaşıyorum 2.tüp bebek işlemimi de ıstanul Cerrahi Hastanesinde yaptırıdım ve evim Bahçelievlerde olmasına rağmen evime gitmedim çünki evim 5 . katta ve asansörümz bozuktu ( şans yaa 4 gün boyunca hastanenin yanındaki otelde zorunlu olarak konakladım (

Sizi çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama bebişler için herşeye katlanıyoruz....

Umarım bu kadar eziyetlerle hayırlı sonuçlar alırsınız. Bol şans......

yer olarak memorial nerde bilmiyorum ama.ben ümraniyede pansiyonda kalıda diğerleriydi.fiyatdım.gayet iyine göre uygundu.ve şuanda ikizlerim doğdu.36 günlükler.inş sanada uğurlu gelir.adı ümraniye pansiyon.balıkçılar pazarının orda.

yer olarak memorial nerde bilmiyorum ama.ben ümraniyede pansiyonda kalıda diğerleriydi.fiyatdım.gayet iyine göre uygundu.ve şuanda ikizlerim doğdu.36 günlükler.inş sanada uğurlu gelir.adı üsküdar pansiyon(yukarda yalnışlık oldu kusura bakma) balıkçılar pazarının orda.

çok teşekkür ediyorum.istanbulu fazla bilmiyorum.memorial okmeydanında.araştıracagım canım.ama hastaneye nekadar uzak bilgi verirlerse sevinirim.sanada bebeklerinle uzun bir ömür huzur saglık diliyorum dua et benimde olsun artık.çünkü içim 17 yıldır yanıyor.sevgiler canım

bende işte şaşırdım kaldım.birde transferden 3 4 gün sonra çıkıp gelsem .acaba gelmesemiydim sonucu bekleseydim diyecegim.hem tedavi hem sonucu beklesem 25 gün sürer.inş canım güzel temennin gerçek olur bende unuturum bu zor süreci .teşekkürler

daha önce bizde bahçeli evler yayla da almancının evinde kalmıştık ozaman türkiye hastanesine gitmiştim.ama bu sefer olmadı. o yüzden şaşırdım kaldım.bakalım gün dogmadan neler dogar..................

selcim canım ya inşallah halledersin kalma sorununu ben de her seferinde senin gibi düşünüyorum tedavi merkezim uzak olduğu için git gel sonra orda kal hepsi sorun ama sen inşallah halledersin ve bu son olur ve kavuşursun bebeğine

böyle sözleri duymak bile güzel.inş hep birlikte..............

aslında aynı anda tedavi görecek biriyle mobilyalı ev kiralasak.fiatta yarıya iner.hemde daha saglıklı olur.ben annemle kalacagım.eşim sadece 1 2 günlügüne gelecek.malum onun pek işi yok.sadece yumurta toplandıgı gün lazım

eylülcüm sen hangi merkeze gideceksin inş..............

canım şirketten ötürü bir sürü uygun otel ve pansiyon tanıyorum. Doğru mu anladım sen Okmeydanı yakınında mı kalmak istiyorsun? Tam okuyamadım yukarıyı

eylülcüm sen hangi merkeze gideceksin inş..............

canım benim ben trabzona gideceğim istanbula çok uzağım yani benim memleket de orya uzak ama keşke burdan birileri denk düşse sana ne iyi olur sonuçda eşler fazla kalmıyorlar problem de olmaz yani inş. bulursun birilerini selcim

canım şirketten ötürü bir sürü uygun otel ve pansiyon tanıyorum. Doğru mu anladım sen Okmeydanı yakınında mı kalmak istiyorsun? Tam okuyamadım yukarıyı

evet mümkün oldugunca.tabi istanbulun en yakını bile uzak.okmeydanı şişlide hastahanem.ilgine teşekkür ediyorum.

saol canım.trabzonda hangi merkez varki

evet mümkün oldugunca.tabi istanbulun en yakını bile uzak.okmeydanı şişlide hastahanem.ilgine teşekkür ediyorum.

tamam canım ben şişli deki yerler ile bir görüşeyim sana mesaj atacağım fiyatları ile birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…