Nerede kalabilirim lütfen yardım

tüpbebek için ilk defa gidecegim.kasımda gitmiştim semra hanım güvenç bey muayane ettiler benden rahim filmi istedi.kayseride çektirdim ve sol tüpümde hidrosalpenk varmış.muhtemelen sebeb budur dedi aralık 4 te memorialde ameliyat oldum.birde birçok test istemişti.testin biri şeker yüklemesi içindi oda yüksek çıktı.güvenç bey diyet le zayıflamamı artı egzersiz istedi.8 9 kilo verdim o yüzde birkaç ay ertelendi.nisanda ordayım.ko kültür artı eşime de ımsi yapılacak.bende de şimdiye kadar hepsi güzel embriyolardı.ama sebeb hidrosalpenk miş.bakalım şimdi ne olacak..........

neden 1900 euro.çider üyesi degilmisin.hastaneden infertil raporun yokmu.ha bu arada ameliyattan sonra müstecep beyde kendiliginden hamile kalmazsan görüşürüz dedi.ama daha tık yok

benim tedaviler 2 ankara sonuçları kimyasal gebelik 256 ve 167 idi.1 istanbul türkiye hastanesi aynı merkez dondurulmuş transferi negatifffffffffffffff en sonda kayseri sevgi hastanesi negatiffffffffffffffffffff

ilaçlarını paraylamı aldın ben raporla yüzde 20 si ile alacagım inş gonal f yazdı drum

ah arkadasım izmirde olsaydı buyur gel dıycektım. bende kalırdın :)

saol canım düşünmen bile yeterli.bakalım bu güzel kaderimiz bizi daha nerelere savurur.benimde kötü huyum şehir dışına tadaviye gittigimde huzursuz oluyorum........

canım çidere üyelik içinde para ödüyosun dedi eşim gerek yok diye yapmadık.........ayrıca benim rapaor hakkım doldu..çünki benim 3. tedavimdi.............senin şansın çok yüksek Allahın izniyle ama bu iş nasip kısmat işi be güzelim..........sen hamilelik yaşamışsın........bende hiç başlamıyo.......

işte yaşadıkmı yaşamadıkmı.drum ilgisizdi 9. gün ankaradan kayseriye dönmüştüm.test 267 çıkmıştı telefonda hamilesiniz ikiz yada üçüz dedi 1 ay sonra görüşürüz dedi muayeneye az kala yogun bir kanamam oldu bende zaten annemgile içim boşaldı dedim muayenede kese yok drların ilgisizliginden şikayetçiyim

işte yaşadıkmı yaşamadıkmı.drum ilgisizdi 9. gün ankaradan kayseriye dönmüştüm.test 267 çıkmıştı telefonda hamilesiniz ikiz yada üçüz dedi 1 ay sonra görüşürüz dedi muayeneye az kala yogun bir kanamam oldu bende zaten annemgile içim boşaldı dedim muayenede kese yok drların ilgisizliginden şikayetçiyim

inşaallah bu kez sonuna kadar yaşarsın hamişligini ve hayırlısıyla bebişini alırsın kucagına....................

vereliniortak
inşaallah bu kez sonuna kadar yaşarsın hamişligini ve hayırlısıyla bebişini alırsın kucagına....................

saol bitanem birlikte inşallah.keşke aynı anda orda olsak sen kaç yaşındasın.ben33

nevinnnnnnnn ne diyosun kızzzzzzzzzzzz

selcim sen 33 yaşındayım diğe yazmıışsın ya nevinde 13 yaşındayım demiş takılmış yanii bizim nevin daha küçücük bilmiyomusuuunn:)))))) o daha büyüyecek teyzesiii:)))

anlaşılan kendini 13 te dondurmuş.dondurmam gaymak nevinnnnnnnnnnnnnn

anlaşılan karavan kiralayacam.kimse yardımda bulunmuyor

Arkadaşım ya otel gibi biryerde kalacaksınız ya öğretmenevi vs. gibi bir yerde ya da bir akraba vs. yanında..

Hepsine çok fiyatlı demişsiniz, haklısınız ama yapacak başka şey yok((

Bizlerden başka ne gibi bir yardım gelebilir ki size,??? düşündüm durdum ama benim aklıma da birşey gelmedi..((

sonuçta konaklama için birşekilde az ya da çok cebinizden para çıkacak..

Allah yardımcınız olsun, emekleriniz boşa çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…