• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Yok ya bence geyige vursa da ciddi. Boyle koca koca diye dellenip gezenler yok mu hic? Konu sahibinin sevgilisi bile olmamış, koca bulmayi marifet saniyor.

Ev le ne cem, evlenecem. Vermezlerse gaçıcam. En iyisi gaçmak diyen ablanın genc versiyonu işte.
Goca istiom gel beni al diyen bi civciv vardı

Ben pek genç erkekler etrafta göremiyorum ama en çok sabah vakti otobüslerde rastlıyorum , bir de en çok vasıfsız işlerde oluyorlar genelde
Nerde toplanıyorlar ,nerde çoğunluk sanırım evdeler bilgisayarlarında oyun oynuyorlar ,ev erkeklere epey çok varmış ,sosyal hayattan kopuk senin de bir oyun bilgisaya alıp o oyunlara katılırsa tanışma fırsatın olur ,onların modern dünyadaki mağaraları bunlar sanki
Ben de toplu taşıma kullanıyorum her gün yani asosyal bir hayatım yok ama toplu taşımada kimse kimsenin yüzüne dahi bakmıyor ancak dayılar teyzeler bakıyor bilmiyorum millet nerden buluyor ama sosyal medyadan karşıyım bir erkek sosyal medyadan asla sevemiyor vakit geçiriyor sadece.Bir ortamda falan denk gelsek işte diyorum o çok zor

Zaten yalandan oldugu ıcın yapmacıklığından iğreti oldugum ıcın demıstım.. of bıde acıklama yapıyorum allahım ben ne yapıyorum.
Hadı bıze hayalınde kı erkeği anlat. Sanırım zengın olsun ıstıyorsun? Şöyle yaşıtın çıtır bı cocuk bul okuldan
Gönlü zengin olsun ya zaten ben zengin olacağım,kariyer hedefi devam work work work.Ama aşk da istiyoruz yani bi sevilmek istiyorum dedim çok gördünüz çok :(( neyse abla sen çocuklarınla ilgilen annesin sorumluluklarını yerine getir

Gönlü zengin olsun ya zaten ben zengin olacağım,kariyer hedefi devam work work work.Ama aşk da istiyoruz yani bi sevilmek istiyorum dedim çok gördünüz çok :(( neyse abla sen çocuklarınla ilgilen annesin sorumluluklarını yerine getir
Çocuğum yok guzum. Kınamıyorum allahım hayır.
Hangi üniversitedesin? Koca üniversite de yok mu yani beğendiğin biri mutlaka çıkar.

Çocuğum yok guzum. Kınamıyorum allahım hayır.
Hangi üniversitedesin? Koca üniversite de yok mu yani beğendiğin biri mutlaka çıkar.
İsim veremem ama evet yok bana denk gelmedi yani arkadaşlarıma da gelmiyor üniden kısmet çıkmaz napalım belki bir parkta bir sokakta ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umarrrr

Yok ya bence geyige vursa da ciddi. Boyle koca koca diye dellenip gezenler yok mu hic? Konu sahibinin sevgilisi bile olmamış, koca bulmayi marifet saniyor.

Ev le ne cem, evlenecem. Vermezlerse gaçıcam. En iyisi gaçmak diyen ablanın genc versiyonu işte.
Sevdim genede tarzını en azından 3 çocuğum var aldatıldım yok sonra dövdü üstüne ne yapmalıyım barıştım diye gelmiyor yeni üye konuları hep böyle hep aynı tema ne varsa bam teli yazıyorlar sanki okuyup yorumları dalga geçiyorlar ben öyle düşünmüyorum en azından bu konu iyi renkli 😅🤣

yanı senden tam 20 yaş büyüğüm😂seninn yaşında evlenmeyi bırak neden düzenli ilişkim yok diye bile düşünmezdim 😂

Z kuşağı tuhaf arkadaşlar
Bir kısmı çok zeki bir kısmı da evlilik meraklısı 😂
Ama eğitimime devam ediyorum eğitim şart abla ama bir süre sonra paralarıma sarılıp uyuyamam insan yaslayacak omuz istiyor hadi bugün idare ederim sonra napıcam kendimde şans göremiyorum,bu arada kaç yaşında evlendin

Sevdim genede tarzını en azından 3 çocuğum var aldatıldım yok sonra dövdü üstüne ne yapmalıyım barıştım diye gelmiyor yeni üye konuları hep böyle hep aynı tema ne varsa bam teli yazıyorlar sanki okuyup yorumları dalga geçiyorlar ben öyle düşünmüyorum en azından bu konu iyi renkli 😅🤣
Valla ben çoluk çocuk hezeyanindan yıldım ya. Hele tiktok tayfasindan. Arada aklı başında olup gercekten fikir ve oneri almak icin gelip laf dinleyen, ayaklari yere basanlar oluyor ama cogunun akli bes karis havada.

3 çocukla beni aldatırsa o herif ben onu uykusunda boğarım

yanı senden tam 20 yaş büyüğüm😂seninn yaşında evlenmeyi bırak neden düzenli ilişkim yok diye bile düşünmezdim 😂

Z kuşağı tuhaf arkadaşlar
Bir kısmı çok zeki bir kısmı da evlilik meraklısı 😂
Hemde nasıl. Biraz fazla özgüven var sanırım. Bide fazla saygılı değiller, iş hayatında da denk gelıyorum. Ben valla saygıdan oturmazdım, yemeğımı yemeye çekınırdım. Bunlar çok fena anacım.

Valla ben çoluk çocuk hezeyanindan yıldım ya. Hele tiktok tayfasindan. Arada aklı başında olup gercekten fikir ve oneri almak icin gelip laf dinleyen, ayaklari yere basanlar oluyor ama cogunun akli bes karis havada.
Uydurulmuş 3 çocuklu dayakli evden kovulup geri dönmeli yeni üye konularından da ben yildim o kadar bariz hatalar varki konuda yok aldatmış yok kenarda kalmış birde tabi lohusa olmaliki laf edemeyelim edenlerede çok üstüne gidiyorsun diyelim al sana polemik😅🤣Allah kurtarsın diyorum zaten barisacagim diye üyelerin damarına basmasindan belli 🤣😅

Hemde nasıl. Biraz fazla özgüven var sanırım. Bide fazla saygılı değiller, iş hayatında da denk gelıyorum. Ben valla saygıdan oturmazdım, yemeğımı yemeye çekınırdım. Bunlar çok fena anacım.
Sen fazla kasmışsın kendini,he bi de hak edene saygı gösterilir yoksa öyle boyun eğe eğe insanın başını ezerler.Olması gerekeni fazlaymış gibi görmeyin

Back
X