nerede yanlış yapıyorum

butterflys73

Tek Bayrak Tek Millet
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
649
4
96
51
Diğer
günlük kalori ihtiyacım 2000 civarında , ben ise günlük 1200 kalori alıyorum, ekmeği bıraktım, kolayı , tatlıyı bıraktım,pilav makarna tüketmiyorum...hergün kondisyon bisikletinde 30-45 dakika ter döküyorum...günlük 3 litre sıvı alıyorum.....ama kilo veremiyorum :37:
ekim 22 de başladım 5 ay oldu ve benim verdiğim sadece ve sadece 6 kilo :50: yolum çokkkkk uzun , çok kilo vermem lazım çokkkkkkk :52:

hormon tetkiklerim fena değil, hipotiroidi var ama tedavi oluyorum ...kortizon kullanımını bırakalı da 3 seneyi geçti....ama bi yerlerde bir yanlışlık var ....
önerilerinizi bekliyorum :ssz:

Son düzenleme:
günlük kalori ihtiyacım 2000 civarında , ben ise günlük 1200 kalori alıyorum, ekmeği bıraktım, kolayı , tatlıyı bıraktım,pilav makarna tüketmiyorum...hergün kondisyon bisikletinde 30-45 dakika ter döküyorum...günlük 3 litre sıvı alıyorum.....ama kilo veremiyorum :37:
ekim 22 de başladım 5 ay oldu ve benim verdiğim sadece ve sadece 6 kilo :50: yolum çokkkkk uzun , çok kilo vermem lazım çokkkkkkk :52:

hormon tetkiklerim fena değil, hipotiroidi var ama tedavi oluyorum ...kortizon kullanımını bırakalı da 3 seneyi geçti....ama bi yerlerde bir yanlışlık var ....
önerilerinizi bekliyorum :ssz:

canım benim tabiki önce bi doktora git diycem tahlil sonuçların ne diycek bakalım....kondisyon bisikletinden nefret eden biri olarak bende onun ne kadar zahmetli bi alet olduğunu bilirim yürüş bandında 2 saat yürümek bisiklette 30 dakika binmekten çookk daha iyi bence...bu arada kaç kilosun boyun kaç...

tşk ederim cevabın için, ama çok doktora gittim, akupunktur bile denedim ....söylenen aynen şu " metabolizman çok yavaş , en azından kilo almaya devam etmiyorsun buna şükret ve bu şekilde devam et " hatta doktorun biri hiç boşa uğraşma bile dedi :(
çocukluktan beri kiloluydum, allerjik durumlarım yüzünden hamileyken bile kortizon kullanmak zorunda kaldım , tiroitlerim çalışmıyor vs.vs.
aslında verebilmem bile büyük başarı ama ben daha hızlansın istiyorum

Back
X