• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM?

Ablaniz ayip etmiş bence.balik yemek istiyorsanız sisarida bir yerde yesek mutfagi yeni temizledim bize gelin buradan gideriz diyebilirdi en azindan
Buyur mevzulari ablanizin titizligini bildiğiniz için önceden konussaydiniz keşkeama insan dusenemiyor bu duruma gelinecegini.
Esinizde aalinmiş haliyle size patlamis ozurdwddilemiş uzatmayin huzurunuz kacmasin
Dun ablam bize geldi benim bebeğim 6 aylik emekliyor ayağa kalkiyo falan ablaminki 1 yasinda tabi etraf biraz dagildi evinde sabah temizlemistik Esim yarin isteyim bu ev nazil toplanır anlamda kizi basibos birakiyor dedi bende benim evimde birakmicakta nerde birakcak dedim ayrıca bu az bizim oğlan yaramaz kimbilir bizimki neler yapacak başka evlerde deneme kalmadi oğlan oyuncagi firlatti tvye geldi hihh dedim iste bu başka evdede olabilir dik :)

Bazı yorumlar beni şaşırtıyor artık bu sitede. İş kadının ablası olunca evi yeni temizlemiş balık pişmesini istememekte haklı ben olsam bende istemem, yok kardeşine nazı geçipte söyleyemeyecek miydi? Ama bunu yapan görümce olsaydı topa tutulmuştu yaptığı çok ayıp mesafeli ol bundan sonra vs. vs... Ne olacak yani mutfağı yeni temizledikten sonra kimse bir şey pişirmiyor mu o mutfakta uzun süre kirlenmesin diye.
Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi ben başkasına yapmam. Görümce, kaynana kim olursa olsun kimseye balık götürmem onlar gelirken al demedikten sonra. Bilip bilmeden yazmamakta fayda var ne kadar tanıyorsunuz siz bu yorumları yapanları ala ala.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Zaten giderken söylemişsiniz bence ablanız çoktan yemek olayını halletmiştir diye düşündüm.
Onu da geçtim, herkes evinde balık pişirmez. Dışarıda pişirtip götürseydiniz.

Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi ben başkasına yapmam. Görümce, kaynana kim olursa olsun kimseye balık götürmem onlar gelirken al demedikten sonra. Bilip bilmeden yazmamakta fayda var ne kadar tanıyorsunuz siz bu yorumları yapanları ala ala.

Ben bilerek yazıyorum konu sahibide ablasından daha öncesinde o yakınlığı samimiyeti görmüşki balık pişirme teklifinde bulunmuş. Buradaki kimseyi şahsen tanımama gerek yok genel anlamda konulara yapılan yorumlara bakınca bunu anlayabiliyor insan zaten.

Ablamada sıra gelecek:)Eşime bana bağırdığı için tribim.
özür dilemiş adamcağız zaten uzatmayın bence, belli ki 6 yıllık evliliğiniz saygı temelleri üzerine kurulmuş...tahminim bu ablanızın size karşı ilk tavırlı hareketi değil..boşverin sizi kabul etmeyen ablanız için can yoldaşınızla birbirinizi üzmeyin...emin olun ablanız bu durumu iplememiştir bile,bana kâlesiz bir ablanız var gibi geldi,bence mesafenizi koyun evinize de kabul etmeyin evlerinede gitmeyin uzunca bir süre.

Merhabalar Hanımlar;
Uzun olursa kusuruma bakmayın.Durumu özetlemeye çalışacağım.
Cuma akşamından ablamı aradım müsaitseniz c.tesi geleceğiz diye.Tamam dedi.
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Ablam tamam gelmeyin dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Bebeği gördükten sonra eltime geçtik.(Çıkmışken gidelim diye.)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.
Sadece kızımla ilgili bişey olursa konuşuyorum.
Yaptığım tavrım yanlış mı Allah aşkına?

İş yerindeyim ara ara cevap verebilirim.
Mrb acikcasi burda ablaniz suclu resmen gelmeyin demis esinizin alinmasi geyet normal esinize kizmaniz yersiz derim ben birbirinizi kirmayin mutlu gunler

eşinin yerinde bende olsam bozulurdum
ablan balık pişiremem gelmeyin demesi yerine gelin
balık olmazsa başka yemek yaparız yada dışarda balık yesek olmaz mı
mutfagı temizledim deseydi daha iyi olurdu

Merhabalar Hanımlar;
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.

Ablana sinirlenmiş.İnsanlık hali,kırtasiye olayı da üstüne gelmiş bağırmış.Bu kadar büyütülecek birşey yok.Evlilik bu,tartışma olur.Özür de dilemiş.

Ben bilerek yazıyorum konu sahibide ablasından daha öncesinde o yakınlığı samimiyeti görmüşki balık pişirme teklifinde bulunmuş. Buradaki kimseyi şahsen tanımama gerek yok genel anlamda konulara yapılan yorumlara bakınca bunu anlayabiliyor insan zaten.
ya tabiki yakınlığı bulduğumdan.Hayır ilk yapışımızda değil.Bende yapmıştık.Eniştem felan çok beğenmişti.Onlar bize gelirsiniz artık deyince ,eniştemde balığı çok sevdiğini söyleyince eşim alıp gidelim istedi.

Bu işin gururla alakası ne anlayamadım.Ömür boyu hiç mi tartışmayacaksınız.Karşındaki insan özür dilemiş.Asıl özür karşısında erdemli durup hoşgörü göstermemek gurur kırıcı.
Sesimi 1 kere bile yükseltmediğimden karşımdakilerde de aynısı bekliyorum sanırım.Beklentilerim yüksek .Ama tatlıya bağladım eşimle olayı.

özür dilemiş adamcağız zaten uzatmayın bence, belli ki 6 yıllık evliliğiniz saygı temelleri üzerine kurulmuş...tahminim bu ablanızın size karşı ilk tavırlı hareketi değil..boşverin sizi kabul etmeyen ablanız için can yoldaşınızla birbirinizi üzmeyin...emin olun ablanız bu durumu iplememiştir bile,bana kâlesiz bir ablanız var gibi geldi,bence mesafenizi koyun evinize de kabul etmeyin evlerinede gitmeyin uzunca bir süre.
Evet iplemedi üstüne gelmeyeceğinizi bilseydim plan yapardım bu günüm gitti dedi:(

ya tabiki yakınlığı bulduğumdan.Hayır ilk yapışımızda değil.Bende yapmıştık.Eniştem felan çok beğenmişti.Onlar bize gelirsiniz artık deyince ,eniştemde balığı çok sevdiğini söyleyince eşim alıp gidelim istedi.

Sizin düşüncenizde bir gariplik yok benim için, ablanızın mutfağımı yeni temizledim demesi uygunsuz olmuş. Eşinizde muhtemelen ablanızın espiri yaptığını düşündü ve o da karşılık olarak şakasına gelmeyiz o zaman dedi. Ablanızın gelmeyin demesi de ayrıca ayıp olmuş. Eşiniz de o olay sonrası hırsını sizden çıkarmış doğru bir davranış değil tabii eşinizin size karşı yaptığıda ama uzatmayın derim ben. Sonuçta eşinizin yerinde siz de olsanız sizde bozulurdunuz.

Çok iyidir aile ilişkisi.Kendi ailesi burada olmadığından ailesi gibi görmüştür hep.Benim kırıldığım şey bana sesini yükseltip ,bana patlaması.Sonuçta ev benim değil ablamın.Ne yaptım ki ben?

ablanıza istediği tepkiyi veremediği için mecburen size patlamıştır, üzmeyin birbirinizi. balığı alıp evinizde pişirin..

ablanıza istediği tepkiyi veremediği için mecburen size patlamıştır, üzmeyin birbirinizi. balığı alıp evinizde pişirin..
Yok zaten ben evimde pişirmiyor değilim.Haftada 2 gün pişiririm.Amaç eşide seviyor diye birlikte yemekti.
İnsanı balıktan soğuttutturyotlar diyesim geldi yani.
Eşimle de gittim konuştum tatlıya bağladım.

Merhabalar Hanımlar;

Ablanizin yerinde olsam aynı tavrı sergilerdim balık yemek istiyorsanız alıp kendi evinizde yaparsiniz ben evimde yapmam konusundan da rahatsız olurum mutfağımi kirletmesinden de dışarda yerim biraz ağır oldu kusura bakmayın ama gerçekler bu yani eşinizin tavrı da morali bozulduğu için o şek davramistir uzatmanın bence

Ablanizin yerinde olsam aynı tavrı sergilerdim balık yemek istiyorsanız alıp kendi evinizde yaparsiniz ben evimde yapmam konusundan da rahatsız olurum mutfağımi kirletmesinden de dışarda yerim biraz ağır oldu kusura bakmayın ama gerçekler bu yani eşinizin tavrı da morali bozulduğu için o şek davramistir uzatmanın bence
Estağfurullah.Arada kaldığım için yazdım buraya.

Back
X