- 30 Mayıs 2014
- 298
- 209
- 48
- Konu Sahibi prensesannesi34
ablanız çok ayıp etmiş açıkcası mutfak kardeşinden önemli mi? eşinizde o konudan gerilmiş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ayri tabi.hayır gelmeyin dedi.
İyi masallah en guzelini yapmissin ev huzursuzlugu cok beter bisiCanım tatlıya bağladık eşimle gittim yanına sakince konuştum.Barıştık yani.
eşi şakayla aa o zaman gelmeyiiz demiş.. ayrıca hep ablada değiller.. konu sahibinin sayfalardaki yorumlarını okursanız...Siz pişirin balığı ? Eşiniz sizden istemediği birşeyi neden ablanızdan talep ediyor ? Eşiniz bu rahatlığı sergilediğine göre , sanırım ablada bir yetti artık durumu oluşmuş .. İyi sizin eviniz batmayacak , kokusu pisliği ablaya hop eve , çok uyanıkmışsınız ... Titizmiş , çocuğu yok diye anlamıyormuş vs.vs. Yeğeni , yapma vs. Demesine neden alınıyorsunuz ? Rahatsızlık verdiğinizi düşünüyorsanız siz evinize davet edin ?
Kusura bakmayın da bunu hangi yazımdan çıkardınız?Ben zaten haftada 2 gün yaparım.Eniştemle ablam bana geldiğinde çok beğenmişti.Eşimde eniştemin çok sevdiğini bildiği için giderken alalım dedi.Çok uyanıklık neresinde bunun?Siz pişirin balığı ? Eşiniz sizden istemediği birşeyi neden ablanızdan talep ediyor ? Eşiniz bu rahatlığı sergilediğine göre , sanırım ablada bir yetti artık durumu oluşmuş .. İyi sizin eviniz batmayacak , kokusu pisliği ablaya hop eve , çok uyanıkmışsınız ... Titizmiş , çocuğu yok diye anlamıyormuş vs.vs. Yeğeni , yapma vs. Demesine neden alınıyorsunuz ? Rahatsızlık verdiğinizi düşünüyorsanız siz evinize davet edin ?
yani hep ablamda olamam zaten.Ayda 1 yada 1,5 ayda 1 gidiyorum.eşi şakayla aa o zaman gelmeyiiz demiş.. ayrıca hep ablada değiller.. konu sahibinin sayfalardaki yorumlarını okursanız...
Merhabalar Hanımlar;
Uzun olursa kusuruma bakmayın.Durumu özetlemeye çalışacağım.
Cuma akşamından ablamı aradım müsaitseniz c.tesi geleceğiz diye.Tamam dedi.
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Ablam tamam gelmeyin dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Bebeği gördükten sonra eltime geçtik.(Çıkmışken gidelim diye.)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.
Sadece kızımla ilgili bişey olursa konuşuyorum.
Yaptığım tavrım yanlış mı Allah aşkına?
İş yerindeyim ara ara cevap verebilirim.
Dün gittim yanına konuştum canım.Eşimle aram düzeldi çok şükür.eşine kızacağına ablanla konuş bence..eve misafir geliyo o gelmeyin diyor.bence eşine olan tavrını düzelt hemen.haklı...
çok sevindim canım Allah bozmasın...Dün gittim yanına konuştum canım.Eşimle aram düzeldi çok şükür.
Amin canım amin.çok sevindim canım Allah bozmasın...