Nerede yasamak mantkli

Sebnem124

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
16
7
6
34
Istanbulda geçim zor ... esim vanli vanda evi var suan insaat hali gidip.onun yapalım oturalim diyor.bu süreçte evi yapana kadar kaynanam.alt katta onunla.kalacagiz çocuğa o bakacaz ikimizde çalışıcaz evi yapıp üst kata geçecez . 8stanbulda b3n çalışamıyorum. Bakacak kmse yok ailem.calisiyor hepsi .. sorun iki aile farklı ve Ben orda onlarla.yasayabilormiyim ..2. Olarak ev yapilana kadar kayanana min evinde bilemiyorum ev kurulu herseyi yapilida degil.sobali parkesiz kisin cok soguk gozumde kestiremiyirom be yaapcagmi blmiyorum .. esimde birseyelr.sahib8 olmal.icin idare edilebilir diyor benzrr durumu yasayan varmi fikirleriniz neler

Ay yemin ederim şuan benim durumla aynı. Resmen beni anlatmışsınız. Tek fark benim çocuğum yok. Bende senin gibi kararsızım. Gidip kv evinde kalıp çalışmayı düşünüyorum Ama seninde dediğin gibi kv evinde ne kadar kalınabilir bilmiyorum. Cikmazdayim.

boyle bir karar almadan once gidin bir sure vanda yasayin, atiyorum bir iki ay, esiniz istifa etmesin,
siz gidin cocugunuzla, tatil gibi dusunun,
kv cocuga bakar, siz gezersiniz,
oraya alisabilecek misiniz gorursunuz.
Kiralik evlere de soyle bir bakarsiniz, ayni evde olmaktansa ayni sokak ayni mahallede kapiniz ayri olsun derim ben.

ev alcaz diye boşanma adayı olmayın derim zor baya zor

Van ve kayınvalide...boşanırsınız O derece ,şaka yapmıyorum tabi yinede siz bilirsiniz..
Cok sert oldu daha önce vanda yasadım 1 yıl ama ayrı bir yerde tabi kaynanam ole sor7nlu değil sessiz çok Bn m sorunum kendim yapar mıyım nasıl olur aynı durumu yasayanlar dan fikir almak

Evet İstanbul da geçim kolay değil de iş bulmak daha kolay sonuçta.

Van da hem sizi hem eşinizi bekleyen işler var mı?

Madem ikiniz de çalışacaksınız, kiralar ne kadar ki, kendi başınıza eve bile çıkmayıp, kaynana ile birlikte natamam bir evde yaşamayı planlıyorsunuz?

Şu dediğinizin elle tutulur yanı neresi?

Kaynanamla sorun yok sakin biri sadece alsiirniyim cek8ncelerim var 3 5 ay kalırız yine tabi .. zaten daha önce orda kaldn ayrı oturdum istanbula dönerken eşyalam orda kaldı burda abbemmlerledik Snra ayrı 3v tuttum eşyaları şuan iş değişecek eşyamı da getirmem gerek ordan yani doğru karar vermem gerek bilemiyorum çalışmakta istiyorm

Van da ev sayılabilecek bir şey var bi r tek orası kesin. Geri kalan herşey farazi. Kaynananla aynı evde madem oturabiliyorsun sen istanbulda çalış, o da gelsin çocuğa baksın burda. Hem aynı evde nasıl oluyormuş görürsünüz hem de düzeniniz bozulmaz. Herşey iyiyse vandaki evi bitirirsiniz sonra taşınırsınız.
Vanda iş bulmanız İstanbula göre daha zor değil mi?

Benim hep dediğim bir söz vardır yakın acı olur uzak tatlı olur . İsterse kayınvaliden şeker olsun yeri geliyor kendi annemizle ters düşüyoruz . Yapmayın kendinize bunu

Aynı durumdayız bacım seni en iyi ben anlarım.

Zor olabilir tabi iş olursa zaten kaynanam gelmez sevmiyor havasını yaşıda var 60 larda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…