ev alcaz diye boşanma adayı olmayın derim zor baya zorIstanbulda geçim zor ... esim vanli vanda evi var suan insaat hali gidip.onun yapalım oturalim diyor.bu süreçte evi yapana kadar kaynanam.alt katta onunla.kalacagiz çocuğa o bakacaz ikimizde çalışıcaz evi yapıp üst kata geçecez . 8stanbulda b3n çalışamıyorum. Bakacak kmse yok ailem.calisiyor hepsi .. sorun iki aile farklı ve Ben orda onlarla.yasayabilormiyim ..2. Olarak ev yapilana kadar kayanana min evinde bilemiyorum ev kurulu herseyi yapilida degil.sobali parkesiz kisin cok soguk gozumde kestiremiyirom be yaapcagmi blmiyorum .. esimde birseyelr.sahib8 olmal.icin idare edilebilir diyor benzrr durumu yasayan varmi fikirleriniz neler
Cok sert oldu daha önce vanda yasadım 1 yıl ama ayrı bir yerde tabi kaynanam ole sor7nlu değil sessiz çok Bn m sorunum kendim yapar mıyım nasıl olur aynı durumu yasayanlar dan fikir almakVan ve kayınvalide...boşanırsınız O derece ,şaka yapmıyorum tabi yinede siz bilirsiniz..
Ben tuncelliuim ama istanbul doğma buyumeSiz doğulu musunuz?
Kaynanamla sorun yok sakin biri sadece alsiirniyim cek8ncelerim var 3 5 ay kalırız yine tabi .. zaten daha önce orda kaldn ayrı oturdum istanbula dönerken eşyalam orda kaldı burda abbemmlerledik Snra ayrı 3v tuttum eşyaları şuan iş değişecek eşyamı da getirmem gerek ordan yani doğru karar vermem gerek bilemiyorum çalışmakta istiyormAy yemin ederim şuan benim durumla aynı. Resmen beni anlatmışsınız. Tek fark benim çocuğum yok. Bende senin gibi kararsızım. Gidip kv evinde kalıp çalışmayı düşünüyorum Ama seninde dediğin gibi kv evinde ne kadar kalınabilir bilmiyorum. Cikmazdayim.
Aynı durumdayız bacım seni en iyi ben anlarım.Kaynanamla sorun yok sakin biri sadece alsiirniyim cek8ncelerim var 3 5 ay kalırız yine tabi .. zaten daha önce orda kaldn ayrı oturdum istanbula dönerken eşyalam orda kaldı burda abbemmlerledik Snra ayrı 3v tuttum eşyaları şuan iş değişecek eşyamı da getirmem gerek ordan yani doğru karar vermem gerek bilemiyorum çalışmakta istiyorm
Zor olabilir tabi iş olursa zaten kaynanam gelmez sevmiyor havasını yaşıda var 60 lardaVan da ev sayılabilecek bir şey var bi r tek orası kesin. Geri kalan herşey farazi. Kaynananla aynı evde madem oturabiliyorsun sen istanbulda çalış, o da gelsin çocuğa baksın burda. Hem aynı evde nasıl oluyormuş görürsünüz hem de düzeniniz bozulmaz. Herşey iyiyse vandaki evi bitirirsiniz sonra taşınırsınız.
Vanda iş bulmanız İstanbula göre daha zor değil mi?
Siz nereye gerçekten olursaAynı durumdayız bacım seni en iyi ben anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?