Nerede yasamak mantkli

Yani bu şartlar iş bulursak geçerli tabi kay8bpederimin yeri bahçeli buyukmeyve ağaçları vs merkezde yani sakin bi yer

Vanda görev yapıyorum, eşi oralı olan pek çok arkadaşım var maalesef pek anlaşamıyorlar. Vanda kiralar çok uygun ikiniz de çalışacaksanız güzel bir ev tutup akşamdan akşama çocuğu almaya kayınvalideye gidersiniz. kiralar uygun derken ciddi uygun 3+1 toki dairesine 400 tl kira veriliyor

Ya bn zaten uz7n kalmam birde çalışırsam akşamdan akşama bu tek bu rahatlatıyor tabi birde altlı üstlü oturma var
Halihazırda bir iş var mı sizi bekleyen?
Yoksa oda mi belirsiz. Bu kadar belirsizliğe şehir değiştirip eş ailesinin yanına girmeyi düşünmek bile cesaret işi.

Bir süre ayni ev sonra 3vi yapıp geçeceğiz ayrıca bn ole yapmam zaten taviz vermiyorum çok calsrsamda uğraşmam zaten okul imkanları illa var yani büyük sehir bilmiyorum nasip

Van da bir sürü uygun ev var bulursunuz rahatlıkla
Kayınvalide son çareniz olmasın çünkü oradan pek iyi şeyler çıkmayacağını biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…