Valla şuan annemlerle yakınız ve bezdimBenim hep dediğim bir söz vardır yakın acı olur uzak tatlı olur . İsterse kayınvaliden şeker olsun yeri geliyor kendi annemizle ters düşüyoruz . Yapmayın kendinize bunu
Yani şöyle söyleyeyim olası senaryoları düşününce en mantıklısı deneme için kvnin gelmesi.Zor olabilir tabi iş olursa zaten kaynanam gelmez sevmiyor havasını yaşıda var 60 larda
Yani 1 yıl kalıp geldik zaten Smdi olursa bidaha olacak sarf bu yüzden eşyamı vanda bıraktık karşı işler oldu valla oyuzden bi düzen için eşim diyor amaYani şöyle söyleyeyim olası senaryoları düşününce en mantıklısı deneme için kvnin gelmesi.
Siz düzeninizi bozup vana gittiniz hemen iş bulamadınız diyelim, onlara muhtaç kalacaksınız. Biriniz iş bulursa geçincek misiniz ev mi yaptıracaksınız? 2niz iş buldunuz diyelim bu sefer de anlaşamazsanız? Kvye çocuk bakmak zor gelirse ya da istediğin gibi bakmadığını görüp bırakmak istemezsen?
Vandaki ev bitene kadar kv fedakarlık yapsa hem birlikte yaşama kısmı, hem çocuğa bakma kısmı tecrübe edilmiş olur.
Çocuk oyuncağı değil yani yok vanda yapamadık hadi istanbula geri gidelim denmez kolay kolay..
Erzurum canm belli olursa egerSiz nereye gerçekten olursa
Yani Bnde ni cesaret mi blmiyorumErzurum canm belli olursa eger
Aslında biraz cesaret istiyor. İlk başta rahata alıştım. Şimdi kv nasıl olur bilemiyorum. Başka seçenek kalmıyor geriye. Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallahYani Bnde ni cesaret mi blmiyorum
Ya bn zaten uz7n kalmam birde çalışırsam akşamdan akşama bu tek bu rahatlatıyor tabi birde altlı üstlü oturma varAslında biraz cesaret istiyor. İlk başta rahata alıştım. Şimdi kv nasıl olur bilemiyorum. Başka seçenek kalmıyor geriye. Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah
Bende en fazla 6-7 ay kalırım.Ya bn zaten uz7n kalmam birde çalışırsam akşamdan akşama bu tek bu rahatlatıyor tabi birde altlı üstlü oturma var
essen skntm yok aynı evde olsamda sklrsam elinden geleni yapar direk ev bitince gitmek için uzun zamn lazm ve Bn çalarsam daha kolay burda babam n evi var fakat olmaz kardeşim gelin huzurda oluyor yani neden oturalim oluyor tabi kendileri oturuyor babam diğer evde kız çocuk olunca evlendkya kocan yapsn ne kdr babam ole biri olmasa çıkıyor puruzEv bitince direkt ust kata gececk sekilde gitseniz..ayni evde yasamayip direkt ayri evlerde yasayin bnce yani..bana yardmci biri olcksa bn gideblrdm sanrm..denemeden bilinmez ki..bi gidince de omur boyu orda kalmnz gerekmz..bir de eşiniz de onemli..herhngi bi huzrszluk olursa dengeyi kurablck biri mi? Bnce bu da muhim bi konu..
Tabiki gönül isterki hiçbir sorunu yaşamayın... ama biraz zor bu durumda herşey size kalıyor..Cok sert oldu daha önce vanda yasadım 1 yıl ama ayrı bir yerde tabi kaynanam ole sor7nlu değil sessiz çok Bn m sorunum kendim yapar mıyım nasıl olur aynı durumu yasayanlar dan fikir almak
Çocuk var kim bakacak ayrı evde olursam yoksa onuda dusundum yani okula kreş anaokulu saatler uymaz haftasonu tatil olan bi iade olmayacak ayrı evde nasıl bunu sağlarız Ozmn gereksiz oluyor GtmekEvet İstanbul da geçim kolay değil de iş bulmak daha kolay sonuçta.
Van da hem sizi hem eşinizi bekleyen işler var mı?
Madem ikiniz de çalışacaksınız, kiralar ne kadar ki, kendi başınıza eve bile çıkmayıp, kaynana ile birlikte natamam bir evde yaşamayı planlıyorsunuz?
Şu dediğinizin elle tutulur yanı neresi?
Van a kayinvalidenin evine (belirsiz süre ) geçince sen -esin iş bulamazsaniz ne yapacaksınız ? Bu konuda bir planın var mı?Çocuk var kim bakacak ayrı evde olursam yoksa onuda dusundum yani okula kreş anaokulu saatler uymaz haftasonu tatil olan bi iade olmayacak ayrı evde nasıl bunu sağlarız Ozmn gereksiz oluyor Gtmek
Çok zor.Cok sert oldu daha önce vanda yasadım 1 yıl ama ayrı bir yerde tabi kaynanam ole sor7nlu değil sessiz çok Bn m sorunum kendim yapar mıyım nasıl olur aynı durumu yasayanlar dan fikir almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?