- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
Yok yok, espri yapıyorum tabii :)e ankara güzelse orada kalın![]()
Ankara'da doğup büyümüş olmam ve burayı çok sevmemin kararımı etkilememesi lazım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok, espri yapıyorum tabii :)e ankara güzelse orada kalın![]()
ankara güzeldir düzenlidir kolaydır.Yok yok, espri yapıyorum tabii :)
Ankara'da doğup büyümüş olmam ve burayı çok sevmemin kararımı değiştirmemesi lazım :)
evet sahil kentinde büyümüş olanlar o suyu illaki görmek istiyor.denizi olmayan şehirde yaşayamaaaam..
gol de olmaz,uçsuz bucaksız deniz olcak,canın sıkılınca sahıle ınebılcen..evet sahil kentinde büyümüş olanlar o suyu illaki görmek istiyor.
aynı şekilde ben de öyle diyorum.bana çöl gibi geliyor bi çok yer
göl bile olsa yetiyor.
İstanbul çok kalabalık. Havası hava, suyu su değil artık kimseye yetmiyor.Selamlar,
Bu konuda şu an iki farklı şehirlerde yaşayan ben ve nişanlımın evlendiğimizde hangi şehirde yaşamamız gerektiği sorusuna cevap arıyoruzTabii kararı ikimiz vereceğiz, ama böyle önemli kararlarda tanımadığın insanlar daha objektif yönlendirebildiğinden fikir almak istedim.
Önce genel ayrıntıları vereyim: İkimiz de 24 yaşındayız, 5 senedir birlikteyiz, evlilik seneye bu zamanlar bir aksilik olmazsa. Ben mühendisim, Ankara'da, savunma sanayii şirketlerinden birinde çalışıyorum. Nişanlım müfettiş yardımcısı, İstanbul'da büyük bir bankada çalışıyor. İkimizin de ailesi boşanmış; bizimkilerin ikisi ve kayınpeder Ankara'da, kayınvalide üçüncü bir şehirde yaşıyor.
İki şehrin bizim için artılarını aşağıda paylaşıyorum; siz de fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
İstanbul:
Ankara:
- Benim annem biraz müdahaleci olduğundan, ilk senelerimizi İstanbul'da geçirmek bizim evliliğimizi oturtmamız için daha iyi olabilir.
- İstanbul'da benim iş bulmam daha kolay; hatta İstanbul'un hareketli piyasası kariyerime olumlu katkıda bulunacaktır.
- Nişanlımın işi kariyer anlamında çok iyi, benim yüzümden bu kadar iyi bir işi bırakması ileride pişman olmasına yol açmasın istiyorum.
Not: İkimizin aldığı maaşlar hemen hemen aynı.
- Nişanlım işi gereği yılda minimum 3 ay şehir dışında oluyor; tek başına, pek arkadaşımın olmadığı İstanbul'da yalnız kalmaktansa ailemin bulunduğu Ankara'yı tercih ediyorum pek tabii.
- Nişanlımın da, benim de en sevdiklerimiz Ankara'da.
- Benim de işim fena değil doğrusu
Ne dersiniz?
En iyisi 3. Şehir kayınvalidenin şehrinde yaşaSelamlar,
Bu konuda şu an iki farklı şehirlerde yaşayan ben ve nişanlımın evlendiğimizde hangi şehirde yaşamamız gerektiği sorusuna cevap arıyoruzTabii kararı ikimiz vereceğiz, ama böyle önemli kararlarda tanımadığın insanlar daha objektif yönlendirebildiğinden fikir almak istedim.
Önce genel ayrıntıları vereyim: İkimiz de 24 yaşındayız, 5 senedir birlikteyiz, evlilik seneye bu zamanlar bir aksilik olmazsa. Ben mühendisim, Ankara'da, savunma sanayii şirketlerinden birinde çalışıyorum. Nişanlım müfettiş yardımcısı, İstanbul'da büyük bir bankada çalışıyor. İkimizin de ailesi boşanmış; bizimkilerin ikisi ve kayınpeder Ankara'da, kayınvalide üçüncü bir şehirde yaşıyor.
İki şehrin bizim için artılarını aşağıda paylaşıyorum; siz de fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
İstanbul:
Ankara:
- Benim annem biraz müdahaleci olduğundan, ilk senelerimizi İstanbul'da geçirmek bizim evliliğimizi oturtmamız için daha iyi olabilir.
- İstanbul'da benim iş bulmam daha kolay; hatta İstanbul'un hareketli piyasası kariyerime olumlu katkıda bulunacaktır.
- Nişanlımın işi kariyer anlamında çok iyi, benim yüzümden bu kadar iyi bir işi bırakması ileride pişman olmasına yol açmasın istiyorum.
Not: İkimizin aldığı maaşlar hemen hemen aynı.
- Nişanlım işi gereği yılda minimum 3 ay şehir dışında oluyor; tek başına, pek arkadaşımın olmadığı İstanbul'da yalnız kalmaktansa ailemin bulunduğu Ankara'yı tercih ediyorum pek tabii.
- Nişanlımın da, benim de en sevdiklerimiz Ankara'da.
- Benim de işim fena değil doğrusu
Ne dersiniz?
evet sahil kentinde büyümüş olanlar o suyu illaki görmek istiyor.
aynı şekilde ben de öyle diyorum.bana çöl gibi geliyor bi çok yer
göl bile olsa yetiyor.
Ben Ankara'da doğup büyüdüm ama deniz kenarı beni de çok cezbediyor. Belki de denizsiz bir yerde büyüdüğümdendir :)gol de olmaz,uçsuz bucaksız deniz olcak,canın sıkılınca sahıle ınebılcen..
deniz huzur verir..dag,tepe yada beton görmek istemem sürekli kapana kısılmış gıbı
HahahaAaa kızlar aşkolsun. Melih Başgan o kadar gölü, göleti, havuzu niye yaptı?
"Ankara'da deniz yok. Su kenarı yok. Peh boyle şehir mi olur?" demesinler diye tabisi.
Duysa çok üzülür, demeyin böyle![]()
Bana da sanki en önemli kriter buymuş gibi geliyor. Benim annem süsü püsü çok sever mesela, ben de aksine hiç hoşlanmam. Biliyorum ki Ankara'da kurarsam evimi, eşya alma kısmı kabusa dönüşecek. Klasik nişan yüzüğü aldım diye "Bu ne be, ucuz ucuz" dedi yaistanbul'da boğazda balık yemek varken, sevgilinle güzel eğlenceli geceler geçirmek varken. konserlere tiyatroya bir sürü tarihi ve doğası muhteşem yerlere gitmek varken ankara mı?..
mersinliyim ve yıllarca istanbulda okudum. istanbulu değişmem hiçbir yere. hem ailelerden uzak olmak ilk seneler için en iyi seçenek. ister anne olsun ister kv, uzak olacaksın ben çok mutluyum bu açıdan.
İstanbul çok kalabalık. Havası hava, suyu su değil artık kimseye yetmiyor.
Anneniz müdahaleci de olsa ileri de bebeğiniz olduğunda aynı şehirde oldugunuz için şükredeceksiniz...
Ben olsam Ankara'yı seçerdim.
Teşekkürler, benim de içim alışkanlıklarımdan vazgeçmeye el vermiyor ama bakalım :)zor karar.ankara da yaşamak daha kolay ama bence.maaşlar aynıysa şartlarınız ankarada daha iyi olur.sevdiğin insanları da bırakmak zor.ankara daha mantıklı heralde.fırsat buldukça gider istanbulunda tadını çıkarırsınız.
HahahahahahahaEn iyisi 3. Şehir kayınvalidenin şehrinde yaşa![]()
Istanbul da yasamayi hep duslemisimdir. En azından bir süre istanbulda yasayip tadını çıkarın
Çok teşekkürler :)Ankara'ta gitmedim hic bilgim yok.3 yildur istanbuldayim.Dunyanin en guzel sehirlerinden biri.Metropol olmasi dolayisiyla kiri trafigi illa ki var.Denizsiz bir yerde yasayan biri icin sahil bulunmaz nimet.tum stresini aliyor. Ne tarafa insen deniz.Gencsiniz gece hayati sosyal mekanlari cok genis.hem ankara bir ucak bir otobus bileti.uzaklik ne ki. İstanbul diyorum :)
Bana da sanki en önemli kriter buymuş gibi geliyor. Benim annem süsü püsü çok sever mesela, ben de aksine hiç hoşlanmam. Biliyorum ki Ankara'da kurarsam evimi, eşya alma kısmı kabusa dönüşecek. Klasik nişan yüzüğü aldım diye "Bu ne be, ucuz ucuz" dedi ya![]()