nereden başlasam ki bu evlilik sürer mi bir yardım bayanlar

canım bence ailesini takma sonuçta onlarla evli değilsin klasik laf ama sen başta çok taviz vermişsin. Başta ben gelip bayramlarımı tatillerimi orada geçirmek istemiyorum deseydin anlayışlı olabilirdi. Şimdi şu dakikadan sonra böyle bir şey demeye kalksan eminim vereceği cevap şu olur bende senin ailenle zaman geçirmek istemiyorum o zaman sende ailenle görüşmeyeceksin der :(((

seni eleştirmek ve kırmak için yazmıyorum yanlış anlama ama eşinin ailesini sevmiyorsun görgüsüz buluyorsun (ki haklısın artık ücra köyler hariç tek tabaktan yemek yemek mi kaldı bol bol tabak kaşık çatal var biraz zamana ayak uydurmak gerekir),eşini kaba buluyorsun,hiçbir ortak hobiniz yok,cinsellik yok,bence aşk da yok çünkü aşık olan insanlar arasında cinsellik olmalı diye düşünüyorum,eşin seni çekici bulmadığını söylüyor...yani evlilğinizde pek olumlu taraf yok gibi duruyor okuyunca.gelen yorumlar da haklı olarak boşan o zaman şeklinde oluyor çünkü mantıklı olan tek çözüm bu.böyle yorum yapanlara da bozuluyorsun nerden konu açtım diye sitemde bulunuyorsun?yani kısacası sorunları içinden çıkılmaz hale getiren senin düşünce tarzın bence.seviliyorum seviyorum diyorsun da hiçbir ortak paylaşımın olmayan bir insanı nasıl seviyorsun yada o seni nasıl seviyor?aranızdaki sorunların çözülmesi çok zor gibi görünüyor Allah kolaylık versin

sözleriniz çok doğru hanımlar. önce kıyafete geleyim eşimide ailesinide karıştırmıyorum geçti o devir. istediğimi giyiyorum. tabii sıfır kol falan yada fazla açık onların yanında giymiyorum ama yine de inatla devamlı pantolonluyum. son gittiğimizde çarşaf konusunu da açtım annesi bir nevresim buldu sandık tan biraz sandık kokuyordu ama olsun en azından temizdi. ben size yeni takım alayım falan da dedianladı biraz durumu. yemek meselesi ne yazık ki zor aynı tabak onların için olağan değişmezler belki yeni gelin aldı o değiştirir bu durumuda. sulu yemekleri falan yemiyorum kendimce çözümler üretiyorum işte ama 3 gün kalsak 3 gün aç kalıyorum onlarda. olsun bakalım diyoruz.

evlilik ayrılık bu mevzuları devamlı düşünüyorum. kendimi sorguluyorum. neden bilmiyorum ama seviyorum çıkıyor sonuç. yoksa nasıl dayanıyorum bu duruma başka açıklaması yok. birde yalnız kalma korkusu sanırım. küçüklükten itibaren biraz sorunlu ve anti sosyal biriydim. hep yalnızdım doğru düzgün arkadaşım yoktu. eşim bile ilk lerden sayılır ciddi iliişki olarak. yine yalnız olmak çok korkutuyor beni. birde şu an hiç bilmediğim bir memlekette yine hiç arkadaşsız kaldım. oda giderse yapamam gibi ne bileyim. sorun benim birazda. aşırı alıngan kırılgan yalnızlıktan korkan ama insan ilişkilerinde çoook kötü biriyim. sağolun burada yazılan bir iki kelime bile güç veriypr bana...

Evliliği bitirecek kadar bir sorun göremedim ben. Bir evlilik danışmanına gitseniz?

ya aşkım canım bitanem bende seni yeni tanımama ragmen kendime çok yakın buldum..bencede artık 6 yıl olmuş olucak ve emin ol o durumu yaşamayan kimse sana akıl veremez hm ne olcak ya git sanki ye o çorbadan neler var ya boşver ya bende kötü bi huy var hiç bişeyden tiksinnmem ve böyle durumlarda normal geliyo bendede şu sorun var benimde eşim çok titiz öldür alah öyle yemez kızzzımın tabağından bile:) baba işte peh neyse işte beni öyle toplu yemek olan bi yere bile gitsem kaşığna çatalına dikkat et vs vs uyarr herkezin bi huyu var yani sallla gitsin sen sev biğün oda anlar kıymetini:54::54::54:

sevgili editörler konuyu kapatabilir misiniz. bu konuları konuşmakta duymakta istemiyorum artık. konular canlandıkça moralim bozuluyor :14: zira hiç bir şey değişmiş değil:ssz:

Back
X