2 yerde olmadi biri benim hatam belki ama digeride 2bin deyince olur gibi yapti ama yeni mezun aldi onlar 800 olsada calisiyor bende calisirdm belki ama bana sordu ve samimi davrandim..3 yil tecrubem var ama olmadiÖzel okulda çalışsanız? Maaşları ücretli öğretmenlikten iyi onların
O evet onun iside iyi a grubuna basvuracak 90 aldi bekliyor kurum sinavlarini ama olmaz iste ya yalnz basina yikamam her seyi ona..belki buyuk yerde olsak bende is bulurum o da var belki ama ..bilmiyorum yani son gorustgm yerde para sorun degilse hicbr sorun yoktu direk maasi konustular benimleGel gel sarılalım sıkı sıkı..Aynı yaşta ve aynı durumdayız. Tek farkla ben küçücük bir yerde bir lisede iş bulabildim. KPSS'yi ben de denerim ama olursa olur farklı bir düzenleme gelmedikçe sonuç hep hüsran, fazla bel bağlama derim. Bu yıl iş de bulamamışsın bir kere daha dene gerçi.
Peki sevgilin büyük bir şehirde mi yaşıyor ya da ne iş yapıyor? Olmazsa birlikte aynı şehirde iş başvuruları yaparsınız.
Grafik tasarimi hem programlari ogrenirim iyi ilerlerim diye de istedim fotografcilik icin..bir dunya isi bilmeyen ve egitimini almayanlar yapiyor bu isi..cesaretim yok sadece kafam karmakarisikHiç bir şey için geç değil öncelikle onu bilmeni isterim.
Daha genceciksin.
Eğer çizimin iyi ise kesinlikle bu konuda kendini geliştir ben çok pişman oldum.
Yaşım 30 çalıştığım okulun duvarlarına çizimler yaptığımda herkes hayran oldu.
Bu üzerine düşmeyen halim, elime yıllardır kalem almamış halim diye kendime çok kızdım mesela.
Sonra dedim ki neden yeteneklerimi geliştirmiyorum?
Bir çocuk öyküsü yazıp resimleyerek başladım.
Şuan bir yayınevi ile anlaştım sayılır..
Yani hiç bir şey için geç değil. Yeteneklerine kesinlikle asıl
Bulunduğun yerde Etüt merkezi imkanın varsa onu da dene derim.
Bir süreliğine oyun ablalığı da yapsan kurs yanında hem saatleri uygun hem küçük bir gelir olur
iyi hissettirir sana.
Bol şans diliyorum
Çaresizliğimizi kullanıp bunu yapıyorlar evet. Ben de çok iyi bir maaşa çalışmıyorum çünkü meslekte ikinci yılım olacak ancak öyle 800 falan da ancak stajyerken kabul edilebilir bir miktar. Atama bekliyorsa bakalım onun atandığı şehirde bir dahaki dönem için özellikle büyük kolejlerde başvurularda bulunun. Bunu da zaten her şeyi ona yıkmamak için yapın. Memuriyet şansı öğretmenler için maalesef ama maalesef çok az ve bunu unutmamamız gerekiyor. Diğer ihtimalleri her zaman değerlendirin bence.O evet onun iside iyi a grubuna basvuracak 90 aldi bekliyor kurum sinavlarini ama olmaz iste ya yalnz basina yikamam her seyi ona..belki buyuk yerde olsak bende is bulurum o da var belki ama ..bilmiyorum yani son gorustgm yerde para sorun degilse hicbr sorun yoktu direk maasi konustular benimle
Grafik tasarimi hem programlari ogrenirim iyi ilerlerim diye de istedim fotografcilik icin..bir dunya isi bilmeyen ve egitimini almayanlar yapiyor bu isi..cesaretim yok sadece kafam karmakarisikcok tesekkr ederim sizede
Evlilik harici olamaz tek cocugum zaten..keske uniden donmeseydim diyorum..Başka bi şehire taşınma şansın yok mu?
Kesinlikle oyle yapiyorm ama hic adam akilli calismadm bilmiyorm sen denednmi bu yil ucretli cikmazsa is olmazsa isime gelicek evde gece gunduz calisicamÇaresizliğimizi kullanıp bunu yapıyorlar evet. Ben de çok iyi bir maaşa çalışmıyorum çünkü meslekte ikinci yılım olacak ancak öyle 800 falan da ancak stajyerken kabul edilebilir bir miktar. Atama bekliyorsa bakalım onun atandığı şehirde bir dahaki dönem için özellikle büyük kolejlerde başvurularda bulunun. Bunu da zaten her şeyi ona yıkmamak için yapın. Memuriyet şansı öğretmenler için maalesef ama maalesef çok az ve bunu unutmamamız gerekiyor. Diğer ihtimalleri her zaman değerlendirin bence.
Evet forografcilikta cok keyif aliyorm ilk denemem arkdsmn nisaninda oldu bayildi herkes :)İstersen başarırsın.
Ne istediğinden emin ol ve başla.
Emin olmadan kimler kimler yapıyor diyerek kendi isteklerini sorgulamadan girişirsen
devamı gelmez. Boşa vakit kaybı olur.
Benim üniversiteden evvel bilgisayarlı muhasebe dönemim var mesela.
Hangi akılla o kursa gittim, bir sürü emek verdim bilmiyorum.
Hiç bana göre bir iş değil.
Yani gerçekten yapmaktan keyif aldığın ne varsa onlara asıl.
O zaman pişman olmazsın.
Cok emek lazim erkek arkdsm isten ayrildi yemedi icmedi 90 aldi uluslar mezunu kadroda darbe yuzunden acilmiyor !!!! Ama b grubu memurlukta cok var sizde ozelde de yelpaze genis deglmiÖgretmenler gene iyi.. benim bölümümde yani iibfde çok çok zor atanmak bende ne yapacağımı bilemez haldeyim..
Sen de tek çocukmuşsun. Ders çalışmak istersen ailen sana bu imkanı sağlayacaktır diye umuyorum. Daha yaşımız genç. Ben umudumu yitirdiğim için bıraktım yine girerim sınava ama hayatımı bir sene daha ona göre endeksleyemem. Belki hata bendedir ama 65-70 şeklinde ilerledi puanlarım şimdi alan sınavı sonucumu bekliyorum. Bıktım. Ayrıca yeni sistemle kadro diye bir şey kalmadı sözleşmeli olarak atanacağız ve 6 sene tam 6 sene yer değiştirme şansım olmayacak. Hayatımı sevdiğim insanla birleştirme planım var ve o memur değil. Ben zaten yer değiştirme isteyemem o da benim kuvvetle muhtemel atanacağım doğu illerinde iş bulamaz o sektörde. Düzenimi kurmak için o kadar bekleyemem, bilmiyorum.Kesinlikle oyle yapiyorm ama hic adam akilli calismadm bilmiyorm sen denednmi bu yil ucretli cikmazsa is olmazsa isime gelicek evde gece gunduz calisicam3 yil sonunda ilk 150ye girdi arkdsmin biri yine alani fulleyen arkdsm ilk girdigmde 60 almistm diyo yani bilmiyorm ekstra yeteneklerime yonelmk istyorm
Cok gec kaldim duygusu iste..dusunsene hayatini birlestirceksin ama yeterince destek olmuyosn cok zoruma gidiyoSen de tek çocukmuşsun. Ders çalışmak istersen ailen sana bu imkanı sağlayacaktır diye umuyorum. Daha yaşımız genç. Ben umudumu yitirdiğim için bıraktım yine girerim sınava ama hayatımı bir sene daha ona göre endeksleyemem. Belki hata bendedir ama 65-70 şeklinde ilerledi puanlarım şimdi alan sınavı sonucumu bekliyorum. Bıktım. Ayrıca yeni sistemle kadro diye bir şey kalmadı sözleşmeli olarak atanacağız ve 6 sene tam 6 sene yer değiştirme şansım olmayacak. Hayatımı sevdiğim insanla birleştirme planım var ve o memur değil. Ben zaten yer değiştirme isteyemem o da benim kuvvetle muhtemel atanacağım doğu illerinde iş bulamaz o sektörde. Düzenimi kurmak için o kadar bekleyemem, bilmiyorum.
İçinizde kalmasın madem iş de bulamadınız, başka bir şehir denemesi için de erken diyorsanız bir sene oturup yoğunlaşarak ders çalışın. Bunaldığınızda da özel yeteneklerinize vakit ayırın. Bu seneyi böyle geçirin. En azından tüh keşke yapsaymışım demezsiniz.
Yani atanıp alakasız bir şehirde 6 sene içinde belki iyi para biriktiririm ama paradan daha önemli olan zamanı harcamış olurum diye düşünüyorum. Şahsım adına ailemin yanında iş bulabildiğim için ev giderlerine de karışmam, asla tek kuruşumu almaz annemler. Ben de az da olsa birikim yaparım diyorum ve o parayla eşyaların bir kısmını en azından ben hallederim ilerde. O tek başına uğraşmış olmaz.Cok gec kaldim duygusu iste..dusunsene hayatini birlestirceksin ama yeterince destek olmuyosn cok zoruma gidiyonasil yapcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?