Nereden baslayacagim?

Umuyorum hepimiz icin hayirlisi olsun

Cok umutsuzum coook gercekten oluyor mu sanki o sorular nokta atisi biliyorsan yapiyorsun calistiklarindan sanki hic cikmiyor gibi

Konu sahibesi ve sizin branşlarınız neler merak ettim..

Al benden de o kadar branş ne sizin? Bizimde atama yok okullar almış başını gidiyor bende açık öğretim içi yıllık okumayı düşünüyorum

Al benden de o kadar branş ne sizin? Bizimde atama yok okullar almış başını gidiyor bende açık öğretim içi yıllık okumayı düşünüyorum
Tarih.bende grafik tasarim 2 yillik yazdim en azindan ilerde bir is kapisi acilir

ah ahh aynı durumdayız aynı yaştayız ve daha bizim gibi niceleri var. bende kpss ye girdim atanacak bi puan gelmedi istanbuldayım ama çağrı merkezinden başka bi iş bulamıyorum dahası babam kendi iş yerinde zorla çalıştırıyor kötü bi iş de olsa gitmeye razıyım ama bırakmıyor...kendi işi diye bir iki saat dinlenmek istiyorum tüm gün ayaktayım diye ama ona bile izin yok, geçen gün evden kovdu beni. çalışmak istemiyosan derdin evde yatmaksa si..tirgit dedi. neden anlatıyorum biliyomusun beterin beteri var bazen insan haline şükredecek şeylere de ihtiyaç duyuyor. hayatımda kimse de yok ki evlenip gideyim. napıcam bilmiyorum bu evden nasıl kurtulucam bilmiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…