Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Konu sahibi, kocan seni öbür kadına karşı küçük düşürmüş. “Ben evlendim, karımı da çok seviyorum, bende eşyan filan yok” deyip engeli basabilirdi öbür kadına.
karım bile diyememiş ki hatta.Bana hedef gösterdiğin fotografıma kalp koyan kız diye bahsediyor.Gerçekten konu sahibinin hala kararsız olmasına çok şaşırıyorum.

Kesinlikle haklısınız. Çok güzel bir örnek olmuş.

Kız rezil edildi. Gökhan Çıra içinde ay kocacım kocacım. Benim kocam yapmaz moduna geçildi.
Herkes kızı linçledi erkege yine bir şey olmadı. Bunu yapan da yine bir hemcinsimiz maalesef ki.

Tüm suç eşinizde. Kızın hiçbir suçu yok bence, zaten eşin nikah kıydık deyince kız söylemesi gerekeni söylemiş. Üzgünüm ama elin sırf evlenmek için evlenmiş

kızla nişanlısının arasını açmak hiç mantıklı olmadı bence.Eşiniz olacak erkek zaten meyilli en küçük birşeyde ona dönmeye.Şimdi ikiside boşta kalınca önleri açılmış oldu Eğer boşanmayacaksan olan sana olur arada

Bu tür erkekler çok var çevremde de. Mantığı başka kızı ister kalbi başka kızı. Sonunda mantığının istediği kızla evlenir. Gerek toplum gerek aile baskısı. Saçma sapan öğretiler. Aklı diğerinde kalır. Cesaretsizliği, basiretsizliği yüzünden. Sonra da böyle olaylar ortaya çıkar.

Şu kurgucularda insanı gerçekten sinir ediyor...
Bu ne şüphecilik konu kurgu olsa eline ne geçicek insanın hey allahım...
Yaşadığın şey zor Allah yardımcın olsun öncelikle, bence eşinle otur ve bu konuyu etraflıca konuş sana nasıl güvenebilirim? nikah günümüzde konuşmuşsunuz bu durum nasıl affedilebilir de..
empati kursun aynı şeyi sen ona yaşatmış olsan nasıl bir tepkisi olurdu acaba?
Çok iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.

Yorumlarin hepsini okumadim ama bence sakin ol. Anladigim ikinizde is guc sahibi insanlarsiniz. Ve bence kimse erkek yada kadin sevmedigi insanla inat ugruna evlenecek kadar aptal degildir. Senin esinde belki vijdanen rahatsizsa kiza moral olsun sende onemliydin demek istemistir. Sakin ol gecmis gecmis iste. Pire icin yorgan yakilmaz derim ben hele hele instgrm filan ugruna.

Sizin eşiniz de, eski sevgilisine, moral olsun diye , hala onu sevdiğini ima etsin o zaman, siz de sesinizi çıkarmayın. Ayrıca inat olsun diye de evlenen var, evlenmek için öylesine evlenen de çok var. Sevdiğim kişi ile zaten olmayacak, evleneyim biriyle mantığı gayet yaygın.

Bazı insanlar ne kadar iyi niyetli. Sevdiğini alamazsan aldığını seveceksin diye bir laf var, hiç duymadılar sanırım.

Lütfen fevri hareket etmeden sakince gözlemle eşini , tamam o gün ya da sonra o insanla msjlaşmakla hata etmiş ama affettirmeye çalışıyosa demek k bişeylerin değişmesini düzelmesini istiyor bırak huzuru da sevgiyide güzel olan herşeyi sende bulsun görsün ikinizde geçmişi geçmişte bırakın hakkınızda hayırlısı olsun her ne olucaksa...

Bilemem belkide yapti arastirmadim. Ogrenemicem hic bir zaman yaptimi yapmadimi ama boyle kafam rahat yapmadi diye biliyorum. Benim mantigimda yok gercekten sevmedigim biseyin icine giremem.

Cmrt girmiş de açıklama yapma gereği duymamış bence bu her şeyi açıklıyor
kesinlikle öyle.Siteye girdiği halde cevap yazamadığına göre kocasını affetti zaten aileme ne derim çevreme nasıl açıklarım diyordu ilk mesajlarında.Birkaç ay sonrada hamileyim kocam beni eski sevgilisiyle aldatıyor diye konu açar buraya

Ay Allah korusun yine de böyle bir şey olsun istemem.

Ne kadar eyleniyosunuz hanımlar. Çok komik konu tabi siz de haklısınız. Ayıptır günahtır ya. Öyle böyle kurulmuş bi yuva var ayrılsın veya ayrılmasın acı çeken bi kadın var neyiyle dalga geçiyorsunuz?

Valla oyle boyle kurulmus yuva olmaz olsun. Aile toplumun temeli. Ne kadar psikokojisi bozuk insan varsa oyle boyle kurulmus yuvalardan cikiyor. Kimsenin eglendigi yok ayrica konuyu en basindan beri takip ettim. Konu sahibinin kendine o kadar saygisi ve acimasi yok ki sinir etti burada insanlari.

Ne yuvası daha ya? Sadece nikah var, beraber oturmaya başlanmamış bile. Hadi beraber otursalar, bi düzen kurulmuş olsa anlarım. Üzgünlük konusunda hak verebilirim, insan robot değil, üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…