Pardon neden polemik çıkarmaya çalışayım? Kendinizi bu kadar önemsemeyin.
Mesajımın hiçbir kısmında kızının yaptığını aklayacak bir cümle kurmadım. Ben sizin bütün suçu kıza yıkmanıza tepki gösterdim. Kız ego tatmin etmek için yazdıysa kocası cevap vermek zorunda mıydı? Benim bildiğim istemediğimiz bir mesaja cevap vermek zorunda değiliz, cevap vermeme hakkımız var. Kızlar ben mi yanlış biliyorum, zira bana da eski sevgililerimden mesaj geliyor siliyorum, devam ederse "hayatımda biri var, yazmanı doğru bulmuyorum" diyip tak diye engelliyorum. Bunun doğrusu da budur. Kız ego tatmin etmeye çalışıyorsa, evlendiği ilk gün mesaj attıysa adam neden yaptığını anlamıştır. Bile isteye cevap vermiş, vermeseymiş. Başıma böyle birşey gelse kocama "hadi o mesaj attı, sen nasıl bozuk karakterli gibi cevap verip konuşursun" diyip kocamın hakkından gelirim, kıza tek kelime etmem. Niye etmem, kıza gidip mesaj atsam kız bana dönüp "cevap vermeseymiş, demek ki kocanda cevap vermeye meraklı" dese ne cevap veririm? Çünkü bana sadakat yemini eden kocamdır, kocamın bana olan bağlılığını da bu gibi durumlarda göstermesi gerekir. Daha ilk günden eski sevgilisinin mesajına cevap yazan adam ileride neler yapmaz.
Siz hala yok kıza mesaj at diyorsunuz,hayret birşey.
Sizin koca hakkında yazdıklarıniza katılıyorum. Ama ben kızı da paylardım ek olarak.
Aynen konu sahibi kıza mesaj at ve yeni evli bir adama mesaj çekmenin hadsizlik ve mide bulandırıcı bir şey olduğunu söyle.