Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam
Sizi üzmek istemem ama sanki aralarındaki şey bitmemiş. Size onu unutmak iöin yaklaşmış olabilir ama artık evlendiniz. Konuşmanın bu kadar bile uzamaması gerekiyo. Bilmiyorum ben mi fevriyim ama ben nikahı iptal ederdim.
 
Zihniyetinizi bir cümleyle ortaya koymuşsunuz. Benim için tartışma bitmiştir. Sıkı sıkı sarılın tapunuza da adınız dula çıkmasın.
Zaten tartışmıyordum ben.
Yazarak kendimi daha iyi ifade edemiyorum galiba, daha çok kitap okuyabilmem gerekiyor.
Demekki konu sahibi de sevmiyor öylesine evlenmiş ki böyle düşünüyor diye düşünmeden edemedim.
 
çok üzüldüm ya..ben unutamam mesela zaten yapımda takıntılı .. 3gün olmuş evleneli nikahının iptalini yaptır hatta bu msjlar bile büyük delil ne demek sana inat nikah yaptım vs çok kırıcı yani seni harcamış sanki..seni gerçekten sevse o kıza böylemi konuşur önemsemez bile..Msjları gerçek duygularını yansıtıyor bence affetme
 
Çok geçmiş olsun canım, seni hiçkimse benden iyi anlayamaz çünkü nerdeyse aynısını yaşadım. Gerizekalı erkekler bunu neden yapıyor bilmiyorum, bir de mesajları tutuyorlar inanılır gibi değil... Böyle bir mesajlaşmayı sen yapmış olsan, hatta çoğu kadın, mesajlaşma bittiği anda silerdi, ama erkekler silmiyor nedenini gerçekten anlamıyorum, sanırım Allah karşımıza çıkartmak için böyle yapıyor.

Benimki şöyle olmuştu, nikahtan sonra o kendi yaşadığı ülkeye gitti ben kaldım. 3 ay sonra birlikte tatil yapıyorduk ki şeytan beni dürttü ve hayatımda ilk kez bir başkasının telefonunu karıştırdım o gün. Sadece çok uzun ilişki yaşadığı ve bana da başlarda musallat olan eski sevgilisi hala kayıtlı mı diye bakmak istedim(hattını değiştirmişti) ne göreyim? Erkek ismiyle kaydetmiş, bizim bu kız isteme, evlilik teklifi vs zamanlarda sık sık onunla mesajlaşmış, (kadın benimle aynı şehirdeydi) benim şehrime geldiğinde nerdesin yanına gelcem:) diye pişkin pişkin mesaj atmış. Kaç sefer Para göndermiş, hediye almış, kadın burnunu yaptıracakmış ne gerek var gayet güzel burnun vs demiş... aşkım canım cicim yok, ama gayet devam eden bir dialog ve bana söylediği “o kadınla hiçbir irtibatım yok artık” zaten ben bunları söyleyince evlilik kararı almıştım, ailemle tanıştırmıştım vs.
Üstelik mesajlarda benim adım bile geçmiyor, evleneceğinden falan hiç bahsetmemiş. Nikahtan 1 hafta öncesine kadar bu mesajlar devam etmişti, ve kadından ziyade eşim muhabbeti uzatıyor konuşmaya görüşmeye çalışıyordu.

Neyse ben de senin gibi beynimden vurulmuşa döndüm sinir krizi geçirecektim ağlamaya bağırmaya başladım, korkunç kavga ettik hemen ailemin yanına döndüm otobüsle. Sonra özürler, yemin ederim bir şey olmadı, benim ona borcum vardı vs vs salak saçma bahaneler. İnanmadım hiçbirine ama o kadar çok seviyodum ve hayatımı ona göre ayarlamıştım ki başka hiçbir şey düşünemiyordum. Affettim. Birkaç ay sonra yanına taşındım. Bu olaydan 2 sene sonra boşandık dava hala sürüyor. Ona asla güvenemedim, o da güvenimi geri kazanmak yerine tüy dikecek hareketler yaptı. Telefonunu karıştırmak alışkanlık haline gelmişti bende. O kadınla alakalı bişeyler sakladığını buldum, banka hesap nosunun ss’sini gizli klasörde saklamıştı mesela. Arama geçmişinde onun ismini arattığını gördüm. neyse bunları boşver.

Sen bu adamı seviyor musun? Bence seviyorsan devam etmelisin. Ama açık açık her şeyi konuşun, küslük veya konuşmamazlık etmeyin sakın. Senin durumun şöyle iyi bana göre, kocan evlendiğini söylemiş ve senden bahsetmiş. Şöyle seviyorum böyle seviyorum diye anlatmaması çok normal, çünkü kendini suçlu hissettiği bir ayrılık olmuş. Kadın da yeterince sevmiyormuş ya da tamamen unutmuş ki başkasıyla evlenebilmiş. Kadından yana için rahat olsun bence. Eşini de uzunca konuşarak ve zamanla içini rahatlatabilmesine göre değerlendirirsin.

Şuan anlaşmalı boşanma bile yapamazsın, zaten evlenmişsin bence devam etmende ve olacakları görmende sakınca yok. Yeter ki açıkgöz ol ve kendinden ödün verme.
Sevgiler...
 
Kandırılmış hissetmek özellikle attığınız her adımın başkasına inat olması zor şeyler.
Sahici gelmeyen bir eş ama bir yerde ne yapacağını bilememe duygusu.
Eşinizle açık açık konuşun bence.
Yaşadığınız her olayda bu durum karşınıza çıkacak çünkü.
 
Büyük güvensizlik yaşardım ve bununla nasıl bas ederdim şuanda bilemiyorum... allah kolaylık versin sizede
Buisin bir çıkışı olurmu bilmiyorum
 
Geçmiş gitmiş. Evlenmişsiniz. O yazışmadan dolayı da boşanmayı mı düşünüyorsunuz. Bilemedim.

Ben tapusu bende olarak bakıyorum..
Şu saatten sonraya bakmanız gerekir bence. Silah dayatıp evlenmedi ya.

Adam sana nispet nisanladin evleniyorum demis nikah gunu. Sizde gecmis gitmis diyorsunuz. W
O kadar çok üzüldüm ki kendimi koydum yerine evlendiğime pişman olurdum sanırım..
''Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık.'' bu mesajindan ötürü kendimi aşağılaylanmis hissederdim ve kendimi toparlayamazdim.. Hep ilerisini düşünüyordum acaba yine konuşurlar mi gerçekten zor bı durum. Ama bide şöyle düşün bak seninle evli belki biseyleri sende halledebilirsin mesela eşine onu tamamen unuttuabilirsin tatlı dil güler yüz ile kendine tamamen bağlayabilir sin evliliğiniz iyi gider inşallah bide böyle düşün ama kendini çok üzme hayatta herşey oluyor..
niye oyle bir caba icerisine girsin konusahibi. Gercekten sevip sevilmek varken. Adam ‘daha fazlasini yaptim bugun nikahi kiydik’ demis. Kendi alintiladiginiz kismi tekrar bir okuyun. ‘Hatta daha fazlasini yapmismismis’ evlenmis. Bu beyefendinin konusahibiyle evli olmasinin neresi ozel ‘bak seninle evli boyle dusun’ diyorsunuzya?
 
Aramış zaten yukarda yazmış. Kız da bir daha beni aramayın bilmiyordum evlendiğini nişanlıyım mutluyum aradım hataydı ama bu beni ilgilendirir vs demiş
Hımmm, anladım. Ama o kızın niyeti halis değil. Şu saatten sonra birşey olacağından değil ama işte, bir yerden öğrenmiş adamın evlendiğini, durmamış eli ayağı. Bu kadar kısa kestirip atmasına izin vermeseydi keşke konu sahibi. O kız çok fikir verebilirdi ister istemez adam hakkında.
 
Çok geçmiş olsun canım, seni hiçkimse benden iyi anlayamaz çünkü nerdeyse aynısını yaşadım. Gerizekalı erkekler bunu neden yapıyor bilmiyorum, bir de mesajları tutuyorlar inanılır gibi değil... Böyle bir mesajlaşmayı sen yapmış olsan, hatta çoğu kadın, mesajlaşma bittiği anda silerdi, ama erkekler silmiyor nedenini gerçekten anlamıyorum, sanırım Allah karşımıza çıkartmak için böyle yapıyor.

Benimki şöyle olmuştu, nikahtan sonra o kendi yaşadığı ülkeye gitti ben kaldım. 3 ay sonra birlikte tatil yapıyorduk ki şeytan beni dürttü ve hayatımda ilk kez bir başkasının telefonunu karıştırdım o gün. Sadece çok uzun ilişki yaşadığı ve bana da başlarda musallat olan eski sevgilisi hala kayıtlı mı diye bakmak istedim(hattını değiştirmişti) ne göreyim? Erkek ismiyle kaydetmiş, bizim bu kız isteme, evlilik teklifi vs zamanlarda sık sık onunla mesajlaşmış, (kadın benimle aynı şehirdeydi) benim şehrime geldiğinde nerdesin yanına gelcem:) diye pişkin pişkin mesaj atmış. Kaç sefer Para göndermiş, hediye almış, kadın burnunu yaptıracakmış ne gerek var gayet güzel burnun vs demiş... aşkım canım cicim yok, ama gayet devam eden bir dialog ve bana söylediği “o kadınla hiçbir irtibatım yok artık” zaten ben bunları söyleyince evlilik kararı almıştım, ailemle tanıştırmıştım vs.
Üstelik mesajlarda benim adım bile geçmiyor, evleneceğinden falan hiç bahsetmemiş. Nikahtan 1 hafta öncesine kadar bu mesajlar devam etmişti, ve kadından ziyade eşim muhabbeti uzatıyor konuşmaya görüşmeye çalışıyordu.

Neyse ben de senin gibi beynimden vurulmuşa döndüm sinir krizi geçirecektim ağlamaya bağırmaya başladım, korkunç kavga ettik hemen ailemin yanına döndüm otobüsle. Sonra özürler, yemin ederim bir şey olmadı, benim ona borcum vardı vs vs salak saçma bahaneler. İnanmadım hiçbirine ama o kadar çok seviyodum ve hayatımı ona göre ayarlamıştım ki başka hiçbir şey düşünemiyordum. Affettim. Birkaç ay sonra yanına taşındım. Bu olaydan 2 sene sonra boşandık dava hala sürüyor. Ona asla güvenemedim, o da güvenimi geri kazanmak yerine tüy dikecek hareketler yaptı. Telefonunu karıştırmak alışkanlık haline gelmişti bende. O kadınla alakalı bişeyler sakladığını buldum, banka hesap nosunun ss’sini gizli klasörde saklamıştı mesela. Arama geçmişinde onun ismini arattığını gördüm. neyse bunları boşver.

Sen bu adamı seviyor musun? Bence seviyorsan devam etmelisin. Ama açık açık her şeyi konuşun, küslük veya konuşmamazlık etmeyin sakın. Senin durumun şöyle iyi bana göre, kocan evlendiğini söylemiş ve senden bahsetmiş. Şöyle seviyorum böyle seviyorum diye anlatmaması çok normal, çünkü kendini suçlu hissettiği bir ayrılık olmuş. Kadın da yeterince sevmiyormuş ya da tamamen unutmuş ki başkasıyla evlenebilmiş. Kadından yana için rahat olsun bence. Eşini de uzunca konuşarak ve zamanla içini rahatlatabilmesine göre değerlendirirsin.

Şuan anlaşmalı boşanma bile yapamazsın, zaten evlenmişsin bence devam etmende ve olacakları görmende sakınca yok. Yeter ki açıkgöz ol ve kendinden ödün verme.
Sevgiler...
Aşk mektubu gibi mübarek
 
Cok kirici.. neden konusmus neden engellemez bir insan yeni evlenmisken! Boşanın falan demem yeterince kirilmissiniz ama ben uzun bir sure affetmezdim iyice gozunu korkutana kadar. 2. Falsosunda da kapinin onunde bulurdu kendini
 
Tmm şimdi işin bu boyutları var ve biz sizden kıza yaptığınızı dinledik .eşinize naptınız? Napiyorsunuz ? Elaleme rezil olcam korkusuna ( ki siz değilsiniz olacak olan kişi) sevgisiz bir adamla devam edeceksiniz hergun şüpheyle acabayla. Sorun eşinizin eski büyük aski olmasi degil su an onu unutamamış eşyasını saklıyor olması yetmeyip birde bunu kıza dile getirmesi yetmeyip sizinde aramanız. Cidden su an kendinizi hırpalamak ve o kızı aramak dışında napiyorsunuz ?eşiniz bey hayatına 2 3 üzgün pişman gibi gösterip devam edecek dimi . Olan sizin icinizde açtığı yaraya olacak .
Eşimle çok kavga ettik dinlemek istemedim yalvar yakar bir haldeydi ama dinlemiyordum onu konusirmuyordum.Bugün kızı aradıktan sonra buradan gelen bazı mesajlar iletişim kur eşinle her şeyi açık açık konuşun dedi. Eşime anlat dedim. Her şeyi bilmek istiyorum. Anlattı ne kadar doğruysa. Bazılarını biliyordum ama bahsedeyim..
Kiz travmalarla dolu bir hayat geçirmiş birbirlerinin ilk aşklarıymış. Coknuzun yıllar çok şey yaşamışlar. Ama bir yerde eşim artık soğumuş bitirmek istemiş. Kız asla kabullenmemiş yıllarca peşinden koşmuş ve benim eşim ona sırf kendinden uzak tutmak için hakaretler bile ettiğini silip attığını söylemiş. Ona vicdan yapmış sonra ailesizmis beni aile bilmisti ben onu iki kere yarı yolda bıraktım. Aramızda çok özel şeyler de geçti dedi. Bunu biliyordum evlenmeden sormuştum ona söyledi. O kızı hep ortada bıraktığını hissetmiş ve o kızdan hep ahlar almış.inan ona aşık olsaydım sevseydim ben bu kadar pesimden koşmasına rahmen ona hayır demezdim. Ben sogudum bitirdim. Şunu gizleyemem çok sevmiştim. Anıları var iyi kalpli temiz biriydi. Ben ona kötülük ettim ve vicdanım sızlıyor dedi. Ama ona yemin ederim ki sevgiye dair bir şey yok. Ben seni seviyorum inan kimseyle evlenmem derken sen beni buna inandoransin falan dedi. Dedim inadına mi benle evlendin. Reddedip durdu. O niyetle kurmadım o cümleleri diyor. Ben de su an ailelere bir şey açmayacağımi ama benimn için bu evliliğin bittiğini biraz zaman geçtikten sonra onu tero edecegimim söyledim. Ama dürüst olayım hemen silmek değil istediğim. Sürünsün istiyorum. Benim için çabalayacak mi bunu görmem gerekiyor. Ağlar yalvar yakar bir halde şu an.
 
Eşimle çok kavga ettik dinlemek istemedim yalvar yakar bir haldeydi ama dinlemiyordum onu konusirmuyordum.Bugün kızı aradıktan sonra buradan gelen bazı mesajlar iletişim kur eşinle her şeyi açık açık konuşun dedi. Eşime anlat dedim. Her şeyi bilmek istiyorum. Anlattı ne kadar doğruysa. Bazılarını biliyordum ama bahsedeyim..
Kiz travmalarla dolu bir hayat geçirmiş birbirlerinin ilk aşklarıymış. Coknuzun yıllar çok şey yaşamışlar. Ama bir yerde eşim artık soğumuş bitirmek istemiş. Kız asla kabullenmemiş yıllarca peşinden koşmuş ve benim eşim ona sırf kendinden uzak tutmak için hakaretler bile ettiğini silip attığını söylemiş. Ona vicdan yapmış sonra ailesizmis beni aile bilmisti ben onu iki kere yarı yolda bıraktım. Aramızda çok özel şeyler de geçti dedi. Bunu biliyordum evlenmeden sormuştum ona söyledi. O kızı hep ortada bıraktığını hissetmiş ve o kızdan hep ahlar almış.inan ona aşık olsaydım sevseydim ben bu kadar pesimden koşmasına rahmen ona hayır demezdim. Ben sogudum bitirdim. Şunu gizleyemem çok sevmiştim. Anıları var iyi kalpli temiz biriydi. Ben ona kötülük ettim ve vicdanım sızlıyor dedi. Ama ona yemin ederim ki sevgiye dair bir şey yok. Ben seni seviyorum inan kimseyle evlenmem derken sen beni buna inandoransin falan dedi. Dedim inadına mi benle evlendin. Reddedip durdu. O niyetle kurmadım o cümleleri diyor. Ben de su an ailelere bir şey açmayacağımi ama benimn için bu evliliğin bittiğini biraz zaman geçtikten sonra onu tero edecegimim söyledim. Ama dürüst olayım hemen silmek değil istediğim. Sürünsün istiyorum. Benim için çabalayacak mi bunu görmem gerekiyor. Ağlar yalvar yakar bir halde şu an.
Zerre İnanmadım
 
X