- 7 Nisan 2022
- 1.061
- 1.502
- 83
- 22
- Konu Sahibi nescioquisegosum
Merhaba hanımlar, önemsiz ama bugün beni ağlatan bir konuyla ilgili yazmak istedim. Bunu nasıl aşabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Benim bir oda arkadaşım var. Ailesinin maddi durumu benim ailemden daha kötüdür muhtemelen( annesi babası çalışıyor ama sigortasız çalışıyormuş sanırım) bu oda arkadaşım 3 farklı yerden burs alıyordu. Bunun nasıl olduğunu hiç anlayamadım çünkü burs verenler genelde başka yerden burs almama koşulu koyuyor. Benim ise başvurduğum hiçbir burs çıkmadı bana. Maddi açıdan zorluk çekiyorum diyemem ama istediğim bir şeyi de alamıyorum açıkçası. Bugün sabah oda arkadaşımın 4. bir yerden burs almaya başladığını öğrendim. Epey de yüklü miktarda. Oda arkadaşım çok lüks yaşayan birisi pahalı çantalar, ayakkabılar vs. aldığı bursu da bunlara, alkole vs harcıyor. Ben de sabah yine burs çıktığını öğrenince bu adaletsizliğe çok üzüldüm. Bana bir burs bile çıkmamışken onun 4-5 farklı yerden bolca burs almasını kıskandım sanırım. Normalde hiç kıskanma huyu olan biri değilim. Ne kendimi birinden üstün görürüm ne de bir başkasını kendimden üstün görürüm bu yüzden de kimseyi kıskanmam. Ama bugün ben bunu kıskandım hanımlar. Kendime inanamadım kıskandığım için. ciddi ciddi ağladım. Adaletsiz olduğunu düşündüm ama asıl sıkıntı benim bu kıskançlığı nasıl aşacağım. Sonuçta bu durum değişmeyecek ama bu kıskançlık bana zarar verecek yorumlarınızı bekliyorum.