severek evlenmeyle yada mantık evliliği ile yapmayla aileyi özlemenin bence alakası yok. Evet evlendiğin kişi baba evini aratmasın diye bir dua bile vardır ama ailenin yerini kocanda olsa tutamıyor hele ki çok bağlı ve hiç ayrı kalmadıysan...Severek evlenmediniz mi?
Bende sizinle aynı dönemde evlenmisim sayilir :) daha önce bende hiç ailemden ayrı kalmadım aynı sehirdeyiz biz gerçi ama 15 20 gun görmediğim zamanlar oluyor bazen :) esimi coook sevdigim icin cok iyi tanidigim icin hiç zorluk çekmedim :) ne bileyim eger karsisindaki insan görücü usulü falansa alışmakta zorlanabilir gibi geldi :)severek evlenmeyle yada mantık evliliği ile yapmayla aileyi özlemenin bence alakası yok. Evet evlendiğin kişi baba evini aratmasın diye bir dua bile vardır ama ailenin yerini kocanda olsa tutamıyor hele ki çok bağlı ve hiç ayrı kalmadıysan...
1 buçuk sene olacak ben hala aklıma geldikçe ağlıyorum, hiç ayrı kalmamıştım ailemden ve onlar 6 aydır benden uzak bir yerdeler. Aileden uzak kalmak sevdiğin insanla olsan da çok zor bir durum. Sabır dilemekten başka tavsiyem yok konu sahibi , seni çok iyi anlıyorum
Aksine çok severek evlendikSeverek evlenmediniz mi?
Keşke öyle olsa ama eve gelince hep bi aglama istegi kendimi tutamama ne kadar aglamamaya calıssamda olmuyorilk defa ailenizden uzak kalmissiniz, cok normal
ben de üniversite yurduna birakilinca öyle olmustum, sonra hayata alisma cabalama gayesiyle insan uyum sagliyor
ki ben 17 yasindaydim, alisirsiniz zamanla
kafanizi dagitin güzel seylere odaklanin, hatta eviloliginizim tadini cikarin, ne güzel iste bol bol öpüsün yayilin yatin, baska derdiniz olmasin
İş yerinde arkadaşlarımla dediğiniz şeyleri yapıyorum ama aklımdan hiç ailem eşim çıkmıyor aklımda hep ya onlara kötü bir şey olursa ne yaparım sorusu ..çalışıyorsunda .. acaba girişken yada aktif mi değilsin..
işyerinde ki arkadaslar yemek molası kahve molası katılsan..
yenilik iyidir. tabi insan özler ailesini o ayrı dha önce hiç ayrı kalmamışsanz ondandır..
bak mesela bende yazları annem memlekete gider koskaca ist tekim
annemde bazen der ben sensz ne yapıcam yahu kadın diyorum zaten yazın 5-6 ayı yoksun tlfnlasıyoruz sadece aynı sey işte :) kendinizi oyalayacak seyler bulun.. evinzle ugrasın evinize çiçek ağaç fln alın dikin saksıya.. bakın meselaaa eger ben evlenirsem ve balkonum olursa limon ağacı almak istiyorumalayım saksına ben yerleştireyim fln..
Çok zor gerçekten eşim çok iyi biri ve hep alttan alıyor ama üzülüyor görüyorum ne olacak bilmiyorumseverek evlenmeyle yada mantık evliliği ile yapmayla aileyi özlemenin bence alakası yok. Evet evlendiğin kişi baba evini aratmasın diye bir dua bile vardır ama ailenin yerini kocanda olsa tutamıyor hele ki çok bağlı ve hiç ayrı kalmadıysan...
1 buçuk sene olacak ben hala aklıma geldikçe ağlıyorum, hiç ayrı kalmamıştım ailemden ve onlar 6 aydır benden uzak bir yerdeler. Aileden uzak kalmak sevdiğin insanla olsan da çok zor bir durum. Sabır dilemekten başka tavsiyem yok konu sahibi , seni çok iyi anlıyorum
Keşke öyle olsa ama eve gelince hep bi aglama istegi kendimi tutamama ne kadar aglamamaya calıssamda olmuyor
Hiç içimden gelmiyor ki hofffohoo kendine gecsin gecsin
de ki ben mutluyum, bu da benim evim
ay valla ben de o zamanlara dönebilsem cok güzel tadini cikarirdim, hemen cocugumuz oldu söyle yayilamadik evde bir iki sene
ya mum.alim romantik aksam yemekleri yiyin, ayy daha yeni evlisiniz yani doyasiya takilin iste, cocuktan sonra cok ararsin bu günleri bal tatlialirim dediydi dersin
ailenle ilk defa ayrı kalıyorsan normaldır birde ustune yeni iş eklenınce ustune tuz biber olmus ama zamanla bunun üstünden gelirsinYaklaşık 2 aydır evliyim. Ama hiçbir şeyiyle evliliğe alışamadım. Aynı zamanda işimde yeni. Sanki kimsesizmişim gibi geliyor. Ailem uzak değil ama onlardan hiç uzak kalmadığım için onları çok özlüyorum .. Hiçbir zaman alışamayacakmışım gibi geliyor her gün ağlıyorum bu durumdan çok sıkıldımmm
Kesinlikle doğru ben evlendiğimde annemi yeni kaybetmiştim eşim bana hem anne hem baba hemde çok ii dost olduBende sizinle aynı dönemde evlenmisim sayilir :) daha önce bende hiç ailemden ayrı kalmadım aynı sehirdeyiz biz gerçi ama 15 20 gun görmediğim zamanlar oluyor bazen :) esimi coook sevdigim icin cok iyi tanidigim icin hiç zorluk çekmedim :) ne bileyim eger karsisindaki insan görücü usulü falansa alışmakta zorlanabilir gibi geldi :)
Benim ailemle aramda 2 bina var ama yine de özlüyorum ev iş mekik dokunmaktan gidemiyorum yoruluyorum sadece benim isten eve geliş saatimi biliyorlar balkona çıkıyorlar. Öle görüyorum insallah alışırsınız.Aksine çok severek evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?